Christav Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς; Προφανως αναφερεται στην κυκλοφορια του Bad Company 2:-) xtrmsnpr το ιδιο nick εχεις in-game? edit: ακυρο εβγαλα ακρη Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2010 από Christav
jakegate7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 NOOB TUBER ALERT!!! και καμιά 1500αρια σε gl
xZEUSx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια λιγο help οποιος ξερει για καποιο λογο το nat μου ειναι strict εχω κανει port forward k upnp enable αλλα αυτο εκει πεισμα δεν αλλαζει ξερει κανεις τι παιζει μπας και εχει κολλησει??
NT1G Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια λιγο help οποιος ξερει για καποιο λογο το nat μου ειναι strict εχω κανει port forward k upnp enable αλλα αυτο εκει πεισμα δεν αλλαζει ξερει κανεις τι παιζει μπας και εχει κολλησει?? In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer: * UDP 1500 (outbound only, no forward needed) * UDP 3005 (outbound only, no forward needed) * UDP 3101 (outbound only, no forward needed) * UDP 28960 (inbound/outbound, must forward to act as a multi-player host, but no forward or inbound traffic needed to find and join games) Γκρινιάζετε για το gl, αλλά τα akimbo model 1887 που σε σκοτώνει βαρώντας στον γάμο του καραγκίοζη δεν σας ενοχλούν;
Dennisbest Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια λιγο help οποιος ξερει για καποιο λογο το nat μου ειναι strict εχω κανει port forward k upnp enable αλλα αυτο εκει πεισμα δεν αλλαζει ξερει κανεις τι παιζει μπας και εχει κολλησει?? Ισως ειναι προβλημα του ρουτερ σου...Κι εμενα με to speedtouch 780 , δεν γινεται να κανω σωστο port forward , εκτος αν γινει μεσω internet gateway...
LuxJaja Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες να δεις τις οδηγίες από το portforward.com; έχει σχεδόν όλα τα ρούτερ και για όλα τα παιχνίδια.
pc_admin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια λιγο help οποιος ξερει για καποιο λογο το nat μου ειναι strict εχω κανει port forward k upnp enable αλλα αυτο εκει πεισμα δεν αλλαζει ξερει κανεις τι παιζει μπας και εχει κολλησει?? Τι firewall εχεις στα windows ? Κοιταξε εκει τις ρυθμισεις
xZEUSx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 τα ports NT1G τα εχω κανει, portforwarding.com been there done that, firewall windows 7 off, router εχω thompson tg585 v7 καμια αλλη ιδεα????internet gateway απο κεντρο δυκτυου και device, dennis?
Dennisbest Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 τα ports NT1G τα εχω κανει, portforwarding.com been there done that, firewall windows 7 off, router εχω thompson tg585 v7 καμια αλλη ιδεα????internet gateway απο κεντρο δυκτυου και device, dennis? Ναι ,πατας ιδιοτητες, πας στο general tab και επιλεgεις settings ,πατας add και βαζεις Description - COD IP address - την ip σου πχ. 192.168.1.64 External + Internal ports - 28960 Επιλεγεις udp και οκ. Να θυμασαι οτι αν για καποιο λογο κανει ρεσταρτ το ρουτερ πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια..
TrouBLe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γκρινιάζετε για το gl, αλλά τα akimbo model 1887 που σε σκοτώνει βαρώντας στον γάμο του καραγκίοζη δεν σας ενοχλούν; One of the fixes of Patch 1.07 was to severely reduce the range of Akimbo 1887s, as many players in the online community complained that having the Akimbo attachment on, coupled with the fact the gun could one hit kill at far greater ranges than any other shotgun, made getting kills with it far too easy. When used without Akimbo its range is still the same as it was before Patch 1.07. When used with Akimbo, the range is about the same as that of the Ranger (shotgun). Following Patch 1.07, the community discovered that using the Bling perk they could make Akimbo Model 1887s function the same as they did prior to Patch 1.07 by using the Akimbo and FMJ attachments. In a recent blog and twitter post, Robert Bowling announced a patch (1.08) that addressed numerous things. One of the points the patch addresses is the FMJ/Akimbo combo with the Model 1887s which will make the damage and range of the FMJ/Akimbo combination the same as the Non-Bling Model 1887 Akimbo. This patch is live for the PC version and PS3, will be released soon on Xbox 360.[1] http://http://callofduty.wikia.com/wiki/Model_1887
jakegate7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 έχετε πρόβλημα με το multiplayer? δε μπορώ να μπω σε tdm αλλά στα υπόλοιπα(ctf,sd,κτλπ.) μπαίνει μια χαρά.
chill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Yeap, μια από τα ίδια και εγώ :s. TDM δεν μπαίνει με τίποτα!!!!!!! Σε ότι άλλο δοκίμασα μια χαρά.
speedy23 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μια απο τα ιδια και δω.Στα αλλα κατι γινεται αλλα ειχε λιγο Lag.Βρηκα ατομα παντως και στο TDM Express.
polonos1313 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παίδες όποιος θέλει και μπορεί ας μου κάνει ένα invite στο steam για να παίξουμε multi.Το Nickname μου είναι polonosGR .Να ενημερώσω επίσης οτι παίζω με την έκδοση του θείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα