Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πας στο 70 ξεκινάς αμέσως το prestige? Και τι κάνει δηλαδή, αυτό αλλάζει κάτι? Ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε?

Κανένα νέο map θα δώσουν? Δεν έχω παίξει και πολύ, level 52 είμαι και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια :S

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όταν πας στο 70 ξεκινάς αμέσως το prestige? Και τι κάνει δηλαδή, αυτό αλλάζει κάτι? Ή απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε?

συνήθως ναι κατευθείαν,το μόνο που αλλάζει είναι το έμβλημα τίποτα άλλο(εννοείται ότι χάνεις όλα τα challenge και classes). βασικά αφού παίζω που παίζω γιατί να μην το κάνω. εξάλλου το tar21 που παίζω ξεκλειδώνεται στα 20 level ,όπου πας σε 1.30 ώρα μετά το prestige.

Δημοσ.
Καθε επιπεδο που κανεις, σου δινει επισης ενα slot παραπανω για να φτιαξεις ενα class..

Κάθε 2 prestige είναι ένα επιπλέον custom class αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
Κάθε 2 prestige είναι ένα επιπλέον custom class αν θυμάμαι καλά.

μια χαρά θυμάσαι

* Prestige 1: Extra Custom Class Slot (6 Total, custom slots become available at Level 4), New Emblem, New Title, "Prestige" Tier of Challenges, including Veteran and Master challenges for each weapon

* Prestige 2: New Emblem, New Title

* Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title

* Prestige 4: New Emblem, New Title

* Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title

* Prestige 6: New Emblem, New Title

* Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title

* Prestige 8: New Emblem, New Title

* Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title

* Prestige 10: New Emblem, New Title 10

edit: prestige mode είχε και το 4 αλλά όχι για την PC έκδοση

Δημοσ.

Γιατί μου ακούτε κάπως άσκοπο να το παίξω τόσες φορές απλα για να πάρω έναν τίτλο και ένα σήμα;;; :P και κάποιες θέσεις για να έχω πιο πολλά custum κλάσεις;

fail uber alles! ¨Δ

Δημοσ.

Κανένα νέο map θα δώσουν? Δεν έχω παίξει και πολύ, level 52 είμαι και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια :S

Chill στο παιχνίδι Gordon_Chillman δεν εχεις βάλει ? Σου έστειλα invite ο Cobra(GR) ειμαι :-D

Δημοσ.

Ότι και να λένε μερικοί πάντως, το καμπέρωμα και ειδικά το GL καταστρέφουν κυριολεκτικά το παιχνίδι. Να καμπερωθεί κάποιος με το Sniper, άντε πάει στο διάολο, αλλά αυτό με τα GL που κυκλοφορούν και σε σκοτώνουν στο μισό μέτρο, ή ρίχνουν στο ψαχνό μπας και πετύχουν κανέναν, έχει καταντήσει αηδία. Φαίνεται η IW δεν ήθελε να χάσει τους noobades...

Δημοσ.
Chill στο παιχνίδι Gordon_Chillman δεν εχεις βάλει ? Σου έστειλα invite ο Cobra(GR) ειμαι :-D

Αυτό είναι, ξαναστείλε γιατί πάτησα το λάθος κουμπί :P

Tubes for the win ..γίνεται πανικός!!

What he said :P

Αύριο άμα βρεθούμε, θα βάλουμε το noob tuber title μας και θα λιώσουμε στα τυφλά triple kills :devil:

Για εμένα το χειρότερο στο παιχνίδι είναι το matchmaking. Random low levels vs clans. Πλέον δεν το κουράζω και πολύ άμα με βγάλει ξαφνικά σε κανένα τέτοιο την κοπανάω από την αρχή.

Δημοσ.

What he said :P

Αύριο άμα βρεθούμε, θα βάλουμε το noob tuber title μας και θα λιώσουμε στα τυφλά triple kills :devil:

Για εμένα το χειρότερο στο παιχνίδι είναι το matchmaking. Random low levels vs clans. Πλέον δεν το κουράζω και πολύ άμα με βγάλει ξαφνικά σε κανένα τέτοιο την κοπανάω από την αρχή.

(με αυτό 1000 posts!!)...Εμ...παίζω και γω έτσι..αφού δεν παίζεται αλλιώς..

Οκ αύριο join us παιδιά.

Δημοσ.

Η καλύτερη φάση ήταν στους πειρατικούς server στο COD4. Όποιος χρησιμοποιούσε GL, επιτόπου Vote To Kick και είχε φύγει από το παιχνίδι. Τόσα modes έχει το COD δεν μπορούσαν να βάλουν και ένα που να απαγορεύονται τα GLs? Αφού ξέρουν ότι πολλοί δεν τα γουστάρουν.

Δημοσ.
Η καλύτερη φάση ήταν στους πειρατικούς server στο COD4. Όποιος χρησιμοποιούσε GL, επιτόπου Vote To Kick και είχε φύγει από το παιχνίδι. Τόσα modes έχει το COD δεν μπορούσαν να βάλουν και ένα που να απαγορεύονται τα GLs? Αφού ξέρουν ότι πολλοί δεν τα γουστάρουν.

Καμία αντίρρηση αλλά να βάλουν επίσης τότε και modes στα οποία απαγορεύεται ο άλλος να usάρει shield, sniper rifle, thermal detector/heartbeat sensor, να campερόνεται σε ένα μοναδικό σημείο ή να πηδάει σαν κατσίκι υπό την επήρεια ecstasy :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...