Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε modern....κλάψα!!! Ο ένας κλαίει για το camping, ο άλλος κλαίει για το gl, ΕΛΕΟΣ, τα @@ μου πρήστηκαν από το ατέλειωτο QQ.

Να μην σχολιάσω τις εκρήξεις τεστοστερόνης και το πως όλοι εκεί είναι μια μεγάλη οικογένεια μιας και ο ένας πηδάει την μάνα/αδερφή του άλλου. Τέτοιο σίχαμα στο chat δεν έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια πουθενά. Αναμενόμενο βέβαια μιας και όταν αρχίζουν να μιλάνε, από την φωνή ακούγονται παιδάκια δημοτικού γυμνασίου το πολύ. Αναρωτιέμαι αυτοί οι γονείς δεν βλέπουν το 18+ επάνω στο κωλοπαίχνιδο? Αν ήθελα να παίζω με παιδάκια θα πήγαινα σε έναν παιδότοπο και θα άρχιζα τα "BAZINGA" μέσα στο playroom με τις μπάλες :lol: δεν θα έπαιζα MW........

Έξω τα παιδάκια από το game, άι σιχτίρ πια, καθυστερημένα :mad:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε modern....κλάψα!!! Ο ένας κλαίει για το camping, ο άλλος κλαίει για το gl, ΕΛΕΟΣ, τα @@ μου πρήστηκαν από το ατέλειωτο QQ.

Να μην σχολιάσω τις εκρήξεις τεστοστερόνης και το πως όλοι εκεί είναι μια μεγάλη οικογένεια μιας και ο ένας πηδάει την μάνα/αδερφή του άλλου. Τέτοιο σίχαμα στο chat δεν έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια πουθενά. Αναμενόμενο βέβαια μιας και όταν αρχίζουν να μιλάνε, από την φωνή ακούγονται παιδάκια δημοτικού γυμνασίου το πολύ. Αναρωτιέμαι αυτοί οι γονείς δεν βλέπουν το 18+ επάνω στο κωλοπαίχνιδο? Αν ήθελα να παίζω με παιδάκια θα πήγαινα σε έναν παιδότοπο και θα άρχιζα τα "BAZINGA" μέσα στο playroom με τις μπάλες :lol: δεν θα έπαιζα MW........

Έξω τα παιδάκια από το game, άι σιχτίρ πια, καθυστερημένα :mad:

Πέστα !! τα ίδια λέω και εγώ... :lol:

Δημοσ.

πάντως και στο 4 παίζανε πολλά παιδιά δημοτικού-γυμνασίου(ειδικά τα πρωινά και τα απογεύματα) απλά δε το καταλάβαινες γιατί κανείς στο 4 δε μιλούσε με μικρόφωνο . και στο 4 επίσης πέφτανε πολλά μπινελίκια αλλά και πάλι δε έδινες σημασία γιατί τα γράφανε στο chat και απλά δε κοίταζες τι γράφουν συνέχεια. εγώ να δεις τι βρίσιμο έχω φάει της τελευταίες εβδομάδες επειδή παίζω με thumper για να κάνω το master/veteran

Δημοσ.

Υπαρχει το πολυ χρησιμο κουμπακι του mute. Οσο για τα γραπτα απλα δεν δινω σημασια. Σιγα μην ασχοληθω κιολας.

Δημοσ.
ρε παιδια το ελικοπτερο πως μπορω να το παρω ?η το stealth?

πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα (εννοείται να το έχεις επιλέξει) και να κάνεις το αντίστοιχο killstreak για αυτό που θες. το stealth είναι στα 9,και από ελικόπτερα το chooper gunner είναι στα 11, το pave low στα 9 και το attack helicopter στα 7

Δημοσ.

πιο ελικόπτερο από όλα? ας πούμε ότι έχεις διαλέξει το attack helicopter τότε για να το βγάλεις πρέπει να σκοτώσεις 7 αντιπάλους χωρίς να πεθάνεις. όταν το κάνεις θα σου βγάλει επιλογή,νομίζω με το πλήκτρο 6,για να το καλέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...