chill Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε modern....κλάψα!!! Ο ένας κλαίει για το camping, ο άλλος κλαίει για το gl, ΕΛΕΟΣ, τα @@ μου πρήστηκαν από το ατέλειωτο QQ. Να μην σχολιάσω τις εκρήξεις τεστοστερόνης και το πως όλοι εκεί είναι μια μεγάλη οικογένεια μιας και ο ένας πηδάει την μάνα/αδερφή του άλλου. Τέτοιο σίχαμα στο chat δεν έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια πουθενά. Αναμενόμενο βέβαια μιας και όταν αρχίζουν να μιλάνε, από την φωνή ακούγονται παιδάκια δημοτικού γυμνασίου το πολύ. Αναρωτιέμαι αυτοί οι γονείς δεν βλέπουν το 18+ επάνω στο κωλοπαίχνιδο? Αν ήθελα να παίζω με παιδάκια θα πήγαινα σε έναν παιδότοπο και θα άρχιζα τα "BAZINGA" μέσα στο playroom με τις μπάλες δεν θα έπαιζα MW........ Έξω τα παιδάκια από το game, άι σιχτίρ πια, καθυστερημένα
SomethingGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι πρέπει να μετονομαστεί σε modern....κλάψα!!! Ο ένας κλαίει για το camping, ο άλλος κλαίει για το gl, ΕΛΕΟΣ, τα @@ μου πρήστηκαν από το ατέλειωτο QQ. Να μην σχολιάσω τις εκρήξεις τεστοστερόνης και το πως όλοι εκεί είναι μια μεγάλη οικογένεια μιας και ο ένας πηδάει την μάνα/αδερφή του άλλου. Τέτοιο σίχαμα στο chat δεν έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια πουθενά. Αναμενόμενο βέβαια μιας και όταν αρχίζουν να μιλάνε, από την φωνή ακούγονται παιδάκια δημοτικού γυμνασίου το πολύ. Αναρωτιέμαι αυτοί οι γονείς δεν βλέπουν το 18+ επάνω στο κωλοπαίχνιδο? Αν ήθελα να παίζω με παιδάκια θα πήγαινα σε έναν παιδότοπο και θα άρχιζα τα "BAZINGA" μέσα στο playroom με τις μπάλες δεν θα έπαιζα MW........ Έξω τα παιδάκια από το game, άι σιχτίρ πια, καθυστερημένα Πέστα !! τα ίδια λέω και εγώ...
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 πάντως και στο 4 παίζανε πολλά παιδιά δημοτικού-γυμνασίου(ειδικά τα πρωινά και τα απογεύματα) απλά δε το καταλάβαινες γιατί κανείς στο 4 δε μιλούσε με μικρόφωνο . και στο 4 επίσης πέφτανε πολλά μπινελίκια αλλά και πάλι δε έδινες σημασία γιατί τα γράφανε στο chat και απλά δε κοίταζες τι γράφουν συνέχεια. εγώ να δεις τι βρίσιμο έχω φάει της τελευταίες εβδομάδες επειδή παίζω με thumper για να κάνω το master/veteran
liakjim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Υπαρχει το πολυ χρησιμο κουμπακι του mute. Οσο για τα γραπτα απλα δεν δινω σημασια. Σιγα μην ασχοληθω κιολας.
konstantinos77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια το ελικοπτερο πως μπορω να το παρω ?η το stealth?
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδια το ελικοπτερο πως μπορω να το παρω ?η το stealth? πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα (εννοείται να το έχεις επιλέξει) και να κάνεις το αντίστοιχο killstreak για αυτό που θες. το stealth είναι στα 9,και από ελικόπτερα το chooper gunner είναι στα 11, το pave low στα 9 και το attack helicopter στα 7
konstantinos77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ωραιος ..το ελικοπτερο το εχω ξεκλειδωσει αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω .οταν λες να κανω το killstreak ?
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 πιο ελικόπτερο από όλα? ας πούμε ότι έχεις διαλέξει το attack helicopter τότε για να το βγάλεις πρέπει να σκοτώσεις 7 αντιπάλους χωρίς να πεθάνεις. όταν το κάνεις θα σου βγάλει επιλογή,νομίζω με το πλήκτρο 6,για να το καλέσεις.
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με το 4... α sorry ,τα έχω αλλάξει τα κουμπιά και δε θυμάμαι πια είναι τα default
gilardino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω και γω κατι.....ποσα prestige mode εχει το παιχνιδι;
Parapas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω και γω κατι.....ποσα prestige mode εχει το παιχνιδι; 10 prestige ranks χ 70 levels το κάθε ένα = do the math
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 να ρωτησω και γω κατι.....ποσα prestige mode εχει το παιχνιδι; 10 call of duty wiki
jakegate7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 10;στο 5ο ειμαι ακομα..εχω δρομο... τώρα τελειώνω το 4 και μπαίνω στο 5..πιστεύω κατά το καλοκαιράκι θα το έχω τελειώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα