Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα αν ηταν πιο αδύναμο θα ήταν άχρηστο τελείως, ίσως αν ήταν 1 το charge αντί για 2

κάτι να γινόταν, αν και θα ήταν λίγο meh.Τα model 1887 δεν είναι τελείως μπουρούχες, μια χαρά βαράνε ακόμα απλά όχι στα 15 μέτρα.Προσωπικά συνήθως με spas είμαι για secondary μέχρι να πάω 67lvl(model 1887).

Αν μου την βαρέσει άσχημα σε κάποιο game απλά θα φύγω.Χτες ας πούμε την έκανα γιατί μου τα είχαν ζαλίσει οι runners(+3!), έπαιζα και ήδη αρκετή ώρα οπότε είχε γίνει κουδούνι το κεφάλι.

Για σερί και chopper gunner , έχω πάντα ένα spec με anti air.Το harrier ειδικά φεύγει σχεδόν one shot-θέλει λίγες σφαίρες πριν ή μετά.Τα πιο μεγάλα θα σε παιδέψουν λίγο παραπάνω αλλά δεν έχουν άπειρα flares, συν το ότι είναι τρελή ηδονή να ρίχνεις ac(κακίες) :lol:

Στο προηγούμενο post ανέφερα το hardcore mode, στο οποίο όταν έπαιζα κανείς δεν κουβαλούσε gl γιατί με friendly fire ανοιχτό κοπανάς δικούς σου, οπότε είναι μια λύση για να ξεθυμάνεις.

Περί dedicated servers εννοείται ότι θα ήταν πολύ καλύτερα, γενικά ότι προσθέτει επιλογές καλό είναι, θα ξέραμε και το ping μας τουλάχιστον πριν μπούμε.Κατά μέσο όρο με 3-4 γραμμές latency παίζω(στις 10) και δεν έχει και πολύ πλάκα.

Για χάρτες που είπες jake αν κρίνουμε από το πρώτο mw, good wines...

Χμμ βιάστηκα, σας θυμίζει τίποτα? :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vOTlVL9kq4g&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=vOTlVL9kq4g&feature=related[/ame]

Επεξ/σία από ScarletK
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια την τελευταια μερα ενω παιζω κανα 2 παιχνιδια μετα με πεταει εξω στην αρχικη οθονη και μου εμφανιζεται το εξης μηνυμα: "There is a playlist update available. The playlist update will now be downloaded"

Εχει κανεις δει το ιδιο μηνυμα?Γιατι ενω παω να παιξω εχω αυτο το μηνυμα να πεταγεται συνεχεια.Εκανα και verify τα files αλλα ολα ηταν οκ οπως μου εβγαλε.

Δημοσ.

εμένα πάλι μου τη δίνουν όχι ιδιαίτερα τα gl αλλά όταν τρέχουν unlimited και πηδάνε σα τα κατσίκια πέρα δώθε με akimbo και δε προλαβαίνεις να δεις το χριστό σου....

Δημοσ.

Βλέπω gl και μου σηκώνεται η τρίχα, ειδικά από κάτι τύπους 70 level και βάλε (@Christav: ξέρεις εσύ)!

Εξίσου ενοχλητικό και το marathon με μαχαιρώματα στο γόνατο, αλλά όχι σαν το gl... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πέτυχα clan που όλοι είχαν gl και πήγαιναν και όλοι μαζί! Τέτοιο κακό να μη σας βρει!

Δημοσ.
Βλέπω gl και μου σηκώνεται η τρίχα (@Christav: ξέρεις εσύ)!

Εξίσου ενοχλητικό και το marathon με μαχαιρώματα στο γόνατο, αλλά όχι σαν το gl... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πέτυχα clan που όλοι είχαν gl και πήγαιναν και όλοι μαζί! Τέτοιο κακό να μη σας βρει!

Εχεις το glμαγνητη :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ μέχρι χθές έπαιζα κανονικά, σήμερα με το που κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο μου πετάει μια μαύρη οθόνη και δεν γίνεται τίποτα!!!

Στον task manager των windows μου βγάζει "Not Responding"...

Δοκίμασα και Safe Mode, αλλά πάλι το ίδιο γίνεται.

Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Edit: I Know...Google is my friend tongue.gif

Διέγραψα αυτό το αρχείο (mp_playlists.ff) και όλα κομπλέ. smile.gif

Επεξ/σία από Indiko_Xoiridio
Δημοσ.

δε βλέπονται μέσω Φρανκφούρτης, είμαστε όλοι με ΟΤΕ ή φορθνετ. και αν δε κάνω λάθος το πρόβλημα αυτό το είχαν και άλλοι ανεξάρτητα από τον ISP που έχουν

Δημοσ.
δε βλέπονται μέσω Φρανκφούρτης, είμαστε όλοι με ΟΤΕ ή φορθνετ. και αν δε κάνω λάθος το πρόβλημα αυτό το είχαν και άλλοι ανεξάρτητα από τον ISP που έχουν

ακριβώς έτσι είναι

Δημοσ.
Άμα οι πάροχοί σας βλέπονται μέσω... Φρανκφούρτης, λογικό είναι...

Οταν ο παροχος μου ειναι η tiscali, ενας απο τους μεγαλυτερους provider στον κοσμο, μηπως φταιει η steam?? Λογικο δεν ειναι??

ΛΟγικα με το επομενο update θα το φτιαξουν...

Δημοσ.

Θα πω κάτι αιρετικό. Ναι το cod2 δεν με ενθουσίασε. Επέσε στα χέρια μου αυτές τις μέρες και ασχολήθηκα μαζί του με το single play κομμάτι. Πολή αμερικανιά το story του ασύνδετο οι αντίπαλοι πέρνουν δικαιωματικά βραβείο ηλιθιότητας και γενικά δεν είδα κάτι να δικαιολογεί όλο αυτό το hype που υπάρχει.

Οντός είναι ένας πολύ καλός τίτλος με πανέμορφη μουσική και έχει και μερικές αξιομνημόνευτες στιγμές όπως την επίθεση στο fortess η και το μακελειό στο αεροδρόμιο αλλά παραμένει μια αμερικανια με δάκρυα συγκίνησης καθώς βλέπεις το σπίτι του Προέδρου να καταστρέφετε και να τρέχει χεσμένος ο ομπάμα...

Ημάρτον γμτ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...