Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες. Το παιχνιδι εχει αρκετα λαθη για παιχνιδι 2010, λαθη που δεν επιτρεπεται να υπαρχουνε. Αλλα πιστευω πως μιας και το ανεφερε καποιος το GR (GhostRecon) με την ακριβεια και την ρεαλιστικοτητα του δεν εχει ξαναβγει, αλλα επειδη ητανε ενα game που δεν ητανε αρκετα "quake" δεν τραβαγε για online οπως καποια αλλα. Παραυτα το παιχνιδι κατεμε ειναι ικανο να σε κρατησει για 4-5 γυρους ανετα με τα εφε, την αποδοση των γραφικων (περιβαλλον) που ολα τσακιζονται γυρω σου (σχεδον ολα) σε βαζει τεσπα μεσα στο κλιμα. ε τι αλλο θελουμε εξαλου. Τωρα αυτο που λετε για τους τοιχους απορω γιατι τα λετε... προσωπικα CS δεν επαιξα πανω απο 10φορες στη ζωη μου και ο λογος οτι με το spawn ετρωγες σφαιρα.... παραυτα ΜΕΓΑΛΟΣ αριθμος επαιζε το παιχνιδι και εξακολουθει να το παιζει... και εκει περναγε ολους τους τοιχους...

Δημοσ.
έκανε update το steam "Fixed a Steamworks api crash that was affecting Call of Duty: Modern Warfare 2",άντε να δούμε..

εμενα παντως χθες βραδυ μου ξαναεκανε τα ιδια.... :(

edit: ξαναεκανε update για να δουμε..

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το μικροφωνο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Μεσω της Steam μπορω να μιλησω με το μικροφωνο μαζι με εναν φιλο μου χωρις κανενα προβλημα.Αν μπω μεσα στο παιχνιδι και πατησω το κουμπι Ζ(για ομιλια με mic),αν και εμφανιζεται το συμβολο διπλα στο ονομα μου δεν με ακουει κανεις μεσα στο game.

Μηπως φταιει οτι το NAT μου ειναι Strict και πρεπει να το ανοιξω?

Δημοσ.

για δοκίμασε αυτό, είχα παρόμοιο πρόβλημα. πάτα δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου και στην συνέχεια "recording devices" και επέλεξε το μικρόφωνο ως "default device". εμένα είχε ως default device το μικρόφωνο της κάμερας και δεν ακουγόταν!

Δημοσ.

Μετα απο το χθεσινοβραδυνο παιξιμο, το παιχνιδι εχει αρχισει λιγο να μου σπαει τα νευρα να πω την αληθεια. Η ιστορια με τα tubes εχει γινει ενοχλητικη. Ενω περιμενα με τον καιρο ο κοσμος να τα εγκαταλειπει, ολο και περισσοτεροι ανιδεοι τα χρησιμοποιουνε.

Πρεπει κατι να κανουν γιατι απλα αχριστευουν το παιχνιδι.. Ο καθε ανιδεος τα περνει και με 2 grenades σου αδειαζει την μιση πιστα!!

Αυτο, σε συνδυασμο με κατι αλλες αηδιες που εχουν στα perks αρχιζουν να μετατρεπουν το παιχνιδι σε... unreal tournament... ελεος πραγματικα

Δημοσ.

υπάρχει λύση για τα tubes:φτιάχνεις ένα class "gl pro" όπου έχεις gl,thumper,scavenger και danger close :-D . αν κάποιος σου ρίξει με gl κατευθείαν αλλαγή σε "gl pro" και δώστους να καταλάβουν...πίστεψε με στην δεύτερη-τρίτη πίστα θα έχουν βγει :P

Δημοσ.

το δραματικο που βλεπω τις τελευταιες μερες, ειναι οτι ολοκληρες συμμαχιες παιζουν αποκλειστικα με gl!!!

Ο καθε ΑΝΙΔΕΟΣ πιανει το gl και νομιζει οτι ξερει να παιζει... βρε ουστ!!!

Δημοσ.
το δραματικο που βλεπω τις τελευταιες μερες, ειναι οτι ολοκληρες συμμαχιες παιζουν αποκλειστικα με gl!!!

Ο καθε ΑΝΙΔΕΟΣ πιανει το gl και νομιζει οτι ξερει να παιζει... βρε ουστ!!!

ακριβώς αυτό αντι να σπας εσύ τα δικά σου νεύρα με τα gl,παίρνε εσύ gl για να τους σπας τα δικά τους νεύρα :P

Δημοσ.
ακριβώς αυτό αντι να σπας εσύ τα δικά σου νεύρα με τα gl,παίρνε εσύ gl για να τους σπας τα δικά τους νεύρα :P

και μετα αν ειναι παταω ενα delete και παιζω το unreal... το ιδιο ειναι...

Δημοσ.
και μετα αν ειναι παταω ενα delete και παιζω το unreal... το ιδιο ειναι...

δικιά σου άποψη, και σεβαστή.. αλλά προτιμώ να με λένε νουμπ που πάιζω με τζι-ελ παρά να χαλιέμαι από 3-4 15χρονα

Δημοσ.

Όποιος δε θέλει gl πάει hardcore* που είναι το ff ανοιχτό και τελειώνει εκεί η ιστορία.Εγώ παίζω πολύ σπάνια με launcher κυρίως όταν τσαντίζομαι, και απλά κάνω καλοπροαίρετο χαβαλέ με τον συγκάτοικο που παίζει παραπάνω(πλάκα να γίνεται).Το ότι εκνευρίζεσαι και ρίχνεις καντήλια όταν πεθαίνεις από tube δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο στο να απαιτείς να μην χρησιμοποιεί κανείς.Τα μπινελίκια και το pvp είναι στενά συνδεδεμένα από την αρχή του χρόνου(gosu).

Το να γράφουν μαλακίες στο chat επίσης έχει καταντήσει πολύ last year, παίχτε όπως σας αρέσει και αφήστε το anti grenade launcher-anti camp-anti silencer-anti scavenger κόμμα κτλ.Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του θέλει.Όσο counter γίνονται ένας sniper που σε έχει καθηλωμένο άλλο τόσο γίνεται και το launcher.Θα πας από αλλού, θα επιλέξεις να παίξεις σε πιο στενούς χώρους και άμα πεθάνεις και κάποια στιγμή , δε τρέχει τίποτα working as intended.

*Ή hardcore ή clanwars όπου μπορείς να έρθεις σε συμφωνία.

Δημοσ.

το θεμα με το gl ειναι οτι καταρχην το εχουν κανει πολυ δυνατο, σε σημειο να αδειαζει ενα μεγαλο δωματιο για την πλακα του!! Ετσι, π.χ. οταν παιζεις hq δεν πας να το κατακτησεις, γιατι πολυ απλα, θα σκασει μυτη ο αλλος, και θα σε διαλυσει. Αρα αυτοματα, μετατρεπονται ολα τα ειδη παιχνιδιου σε tdm.

Το ιδιο συμβαινει και στις μικρες πιστες, που πλεον ειναι αρκετες, που καθε στενο ειναι και μια παγιδα.

Φυσικα, μην αναφερθω στο θεμα του skill γιατι εκει πλεον ειναι το πιο τραγελαφικο. Εχω δει ΠΟΛΛΕΣ φορες, ατομο με 1 gl να κερδιζει το παιχνιδι. 1 gl σε δωματιο, 4 εξω, service care pack - chopper gunner και αντε γεια...

Αν τα ειχανε πολυ πιο αδυναμα, τοτε απλα ο κοσμος δεν θα τα επερνε.. Οτι εγινε ακριβως και με τις κοντοκανες.. Μολις τις αποδυναμοσανε, δεν τις ξαναπηρε ανθρωπος.

Απλα το λεω, γιατι το παιχνιδι με τετοια "arcade" χαρακτηριστικα, χανει τελειως την αισθηση του, και γινεται απλα ενα unreal tournament στο παρον...

Υ.Γ. Τελικα, μου φαινεται θα αναθεωρησω τις αποψεις μου για την ελειψη dedicated servers... Στο προηγουμενο, πανω απο το 50% απαγορευοταν οι gl... κατι ηξεραν...

Δημοσ.

δε νομίζω το gl να είναι πιο δυνατό από το 4 call of duty wiki(ίσως να είχε danger close για αυτό να καθαρίζει ολόκληρο το δωμάτιο), απλά οι πίστες διευκολύνουν περισσότερο το camping and gl. παράδειγμα στην highrise/terminal/rust δε μπορείς με τίποτα να γλιτώσεις το gl από όπου και να πας. αλήθεια έχετε ακούσει τίποτα για καινούργιους χάρτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...