Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμένα πάντως χθες που μπήκα μια χαρά έπαιζε,4870Χ2

Αν και τρελαθήκαμε στο λαγκ

δε το κάνει πάντα μια στο τόσο και αν...lag πολύ πολύ σπάνια(όταν έχεις καλή σύνδεση έτσι είναι:P)

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα το game πριν μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο... πιο μελετημενοι χαρτες, πολυ ωραια ζωντανα γραφικα, etc. Ομως με χαλανε καποια βασικα πραγματα. Παρεπιπτωντος ειναι το 2ο game που δινω λεφτα για να αγορασω στη ζωη μου. (ειμαι 27)

α) αρκετα σημαντικα λαθη που ευελπιστω να διορθωσουνε με το πρωτο patch.

β) και κυριοτερο το θεμα με το online gaming, απο x-fire δεν μπορεις να εντοπισεις servers, απο steam παλι δε μπορει να βρει servers, μονο μεσα απο το παιχνιδι και μαλιστα δε σου δινει ΚΑΝ τη δυνατοτητα να επιλεξεις που να μπεις. Σε βαζει οπου θεωρει καλυτερο για το ping σου. Ο μονος τροπος να παιξεις με 10 φιλους/γνωστους φανταζομαι ειναι να κανεις add friend απο το steam και απο εκει να τους κανεις invite στο game. Μου κανει λιγο χουντικο αυτο και μου τη δινει που δινεις πρακτικα χρηματα να αγορασεις ενα παιχνιδι καθαρα και μονο για το online και να σε περιοριζει ΤΟΣΟ πολυ.

Μεγα λαθος.

Πολυ ωραιο ξαναλεω σαν game, πολυ ρεαλιστικο περα απο ατελειες και σημαντικα λαθη που ε δε μπορει θα διορθωθουν ΑΛΛΑ μου φενεται το βγαλανε χωρις να το μελετησουνε πολυ.

Plus απαραδεκτος ηχος για 2010 game.

Δημοσ.

Μ'αρεσει πάντως που ολοι μιλάτε για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το iwnet, το οποιο είναι μια μαμακια και μισή και δεν ασχολείται κανείς με τα προβλήματα στο gameplay. Speed minge (aka: marathon, lighweight, commando), camping, overpowered όπλα (Scar-H, AUG κτλ...), snipers που σε σκοτώνουν ενω στις killcams τους βλέπεις να βαράνε μισό μέτρο δίπλα σου, sniper rifles χωρίς recoil (παναγια μου...) που αν κοτσάρεις και ένα steady aim μετατρέπονται σε shotguns, commando οπου κάνει το μαχαίρι katana και σφάζεις απο 2 μέτρα, akimbo (δεν χρειάζονται και πολλά εδώ), σφαίρες που περνάνε 2 και τρεις τοιχους, killstreaks που είναι ένα μπάχαλο και γενικά όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν ένα 13χρονο να χεστεί απο τη χαρά του!

Αποψη μου είναι οτι το παιχνίδι ειναι απλά τραγικο και είναι ντροπή να είναι ο διαδοχος του CoD4. Αυτά.

Δημοσ.

Παιδια μηπως γνωριζετε αν θα βγει στα κοντινα κανενα expansion η' pack με καινουριες πιστες γιατι εχει καταντησει λιγο βαρετο να παιζουμε τα ιδια και τα ιδια?

Δημοσ.
Μ'αρεσει πάντως που ολοι μιλάτε για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το iwnet, το οποιο είναι μια μαμακια και μισή και δεν ασχολείται κανείς με τα προβλήματα στο gameplay. Speed minge (aka: marathon, lighweight, commando), camping, overpowered όπλα (Scar-H, AUG κτλ...), snipers που σε σκοτώνουν ενω στις killcams τους βλέπεις να βαράνε μισό μέτρο δίπλα σου, sniper rifles χωρίς recoil (παναγια μου...) που αν κοτσάρεις και ένα steady aim μετατρέπονται σε shotguns, commando οπου κάνει το μαχαίρι katana και σφάζεις απο 2 μέτρα, akimbo (δεν χρειάζονται και πολλά εδώ), σφαίρες που περνάνε 2 και τρεις τοιχους, killstreaks που είναι ένα μπάχαλο και γενικά όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν ένα 13χρονο να χεστεί απο τη χαρά του!

Αποψη μου είναι οτι το παιχνίδι ειναι απλά τραγικο και είναι ντροπή να είναι ο διαδοχος του CoD4. Αυτά.

Δε νομίζω οτι σκοπός τους ήταν να γίνει το παιγνίδι γκοστ ρικον.

Σκοπός τους, ήταν να είναι κάτι σε quake arena με υπάρχοντα όπλα.

Αλλιώς δεν νοείται airstrike σε πίστα 0.5Χ0,5...

Δημοσ.

Αυτό που συμβαίνει με τo killcam είναι απλά θέμα latency πιστεύω.Όπως φορτσάρει ο τύπος από την γωνία με το marathon και σε μαχαιρώνει και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις, το ίδιο γίνεται κι εκεί.Απλά δεν συγχρονίζεται καλά.Στο παλιό το modern, camp δεν είχε?P90 δεν είχε?που σε στόλιζαν όταν το διάλεγες?Bullet penetration δεν είχε(εδώ γελάμε)?

Αν το modern warfare σου άρεσε, και με βάση αυτό λες το 2 τραγικό, μάλλον πρέπει να ξανακοιτάξεις.

Απλά είναι ένα μικρό upgrade του 1 με iwnet.Εγώ περίμενα να φέρει καινοτομίες στα fps αντί να είναι ψιλοαρπαχτή, όμως αυτό δεν το κανει τόσο χάλια όσο λες.Απλά πήραν αέρα...Αντί να βάζουν iwnet, θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το netcode του παιχνιδιού, αντί να βγάζουν το lean θα μπορούσαν να βάλουν τίποτα καινούργιο στο gameplay(roll grenade?),ή να κάνουν λίγο πιο ρεαλιστικούς πυροβολισμούς(πορεία της σφαίρας-ειδικά στο snipe) κτλ κτλ.Διάλεξαν ένα απλό λίφτινγκ με νέο content,perks κτλ.

Αντί να είναι να υπερήφανοι που το mw1 έκανε dominate τα online fps και να δουλέψουν για να το πάνε πιο μπροστά, μας έδωσαν μια ενισχυμένη έκδοση του παλιού παρέα με ένα χαστούκι για τους pc users(xbox port-no dedi).Δεν σημαίνει ότι είναι σκατά,ούτε έχει αλλάξει τόσο τραγικά το gameplay του, σημαίνει ότι κωλοβαράνε(ελαφρώς :'( ).

Χάσανε το stored κανονάκι τους :P στο επόμενο παιχνίδι, θα κριθούν σα να ξεκινάνε από το μηδέν-περίπου.

Δημοσ.
Αυτό που συμβαίνει με τo killcam είναι απλά θέμα latency πιστεύω.Όπως φορτσάρει ο τύπος από την γωνία με το marathon και σε μαχαιρώνει και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις, το ίδιο γίνεται κι εκεί.Απλά δεν συγχρονίζεται καλά.Στο παλιό το modern, camp δεν είχε?P90 δεν είχε?που σε στόλιζαν όταν το διάλεγες?Bullet penetration δεν είχε(εδώ γελάμε)?

Αν το modern warfare σου άρεσε, και με βάση αυτό λες το 2 τραγικό, μάλλον πρέπει να ξανακοιτάξεις.

Αυτό με τα failed sniper shots που τα κάνει register σαν kills έχει να κάνει με το οτι το παιχνίδι είναι port απο κονσόλες που για να συμαδέψουν εκεί χρειάζονται assist λόγο αναπηρίας με το joypad.

Oι campers του CoD4 μοιάζουν με τρελαμένους rushers στο MW2.

Tο Ρ90 δεν το είδα ποτέ σαν πρόβλημα στο CoD4. Πρέπει να είναι λίγο μάπας κάποιος για να το χρησημοποιεί όταν υπάρχουν smg's σαν το MP5 και ΑΚ-74u.

Oι σφαίρες στο CoD4 με το ζόρι περνάνε ένα τοιχο παρα μόνο αν έχεις Deep Impact. Eχω φαει σφαίρες στην invasion του MW2 απο την μια πλευρά ενος κτηριου στην άλλη χωρίς καν FMJ. (μήπως εδώ γελάμε; )

Το κοίταξα και το ξανακοίταξα και όσο το κοιτάω τοσο περισσότερες μαμακίες βλέπω γι αυτο έπαψα πλέον να ασχολούμαι μαζί του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αστοχείς δηλαδή με το sniper ποτέ?Κάνει auto lock?Εγώ μια χαρά αστοχώ, και πάνω

από τον ώμο και κάτω απ τη μασχάλη και δεν έχω προσέξει κάνα correction.Το camp είναι θέμα όρεξης για μένα.Αποτελεί tactic" είτε θέλουμε είτε όχι.Τη μία μέρα θα κάνεις λίγο camp εσύ την άλλη εγώ.Περί deep impact, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να σε ενοχλεί το specialization.Παίρνεις κάτι και θυσιάζεις κάτι.Άμα έχεις fmj δεν θα έχεις σημάδι στο όπλο(κάποια όπλα απλά δεν βλέπεις που βαράνε λόγω λάμψης οπότε έχεις penetration αλλά χάνουν τα ματάκια σου.Άμα έχεις bling δε θα έχεις marathon, ούτε scavenger άρα θα έχεις λιγότερες σφαίρες και πάει λέγοντας.Εγώ που παίζω με uzi αυτές τις μέρες βλέπω ότι τα killstreaks μου δεν ανεβαίνουν και πολύ γιατί μπορεί να είμαι super duper κοντά και να φεύγουν Headshots για πλάκα λόγω rapid fire αλλά κάπου μέσα στο χαμό τινάζεις τα πέταλα.Κάνεις 3-4 kills και μετά μην τον είδατε.Λόγω range+reload προφανώς.Τώρα αν κάποιο όπλο θέλει κάνα nerf...

Κάνεις 4-5 specs και παίζεις για να μη βαριέσαι.Εντάξει παντα θα υπάρχει και ο τύπος που θα παίρνει το machine gun 24/7 και θα χαίρεται,θα βαρεθεί κάποια στιγμή.Όπως βαριέσαι και το rocket launcher και οποιοδήποτε άλλο όπλο.

Στο θέμα μας πάντως τα νέα perks και οι πίστες δίνουν φρεσκάδα στο παιχνίδι όπως και να χει.Μακάρι να μην ήταν μπουζουκοκέφαλοι και να έβγαζαν και κάνα χάρτη κάθε μήνα but still...περί ορέξεως.

Επεξ/σία από ScarletK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...