chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 τσιλι τουφας σας εχασα, που γυρνατε τα βραδυα και δεν μπαινετε????? :-P Μάλλον πυροβολούμε με την άλλη "κάννη", αφού σε αυτή του cod δεν ήμαστε pro Θα επανέλθω ελπίζω της επόμενες ημέρες. Ελπίζω να έχεις βελτιωθεί νομίζω μας αποφεύγουν..τουλάχιστον τον chill έχω να τον δω ποοοοσοο καιρο! Θα έρθω κάποια στιγμή μαρή. Μαζί πρέπει να παίξουμε και L4D2 μην ξεχνάς (το οποίο παρόλο που είχα προπαραγγείλει ακόμα ΔΕΝ έχω αρχίσει, fail ) Μερικά backgrounds που βρήκα σε άψογη ανάλυση
outlaw star Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 captainnemo...αλλά συνήθως παίζω αργά το βράδυ...Και δεν θα'λεγα ότι είμαι και super στα online...Τα μαθαίνω ακόμη... δε πειράζει ούτε και εγώ..εξάλλου co-op θα παίξουμε στο χαλαρό...και εγώ αργά μπαίνω...
TrackM@steR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση.Πως γινεται να γνωριζω ποιος ειναι ο host σε καθε παιχνιδι?Υπαρχει καποιο κολπο η' καποια ρυθμιση?
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση.Πως γινεται να γνωριζω ποιος ειναι ο host σε καθε παιχνιδι?Υπαρχει καποιο κολπο η' καποια ρυθμιση? ειναι συνηθως αυτος με το καλυτερο πινγκ... αν κανεις το κολπακι που λενε πιο πανω, και εχεις γραμμες στο πινγκ, θα δεις οτι συνηθως ενας εχει φουλ σημα..
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 με το 177 patch κολλάει το παιχνίδι (iw4mp.exe stop working) όταν φορτώνει μια πίστα? είμαι με vista 64 bit.
outlaw star Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 με το 177 patch κολλάει το παιχνίδι (iw4mp.exe stop working) όταν φορτώνει μια πίστα? είμαι με vista 64 bit. και μένα μου έχει τύχει μια-δυο φορές όταν παίζω...είμαι με τα 7άρια 64bit
Alejandro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 και μένα μου έχει τύχει μια-δυο φορές όταν παίζω...είμαι με τα 7άρια 64bit Μια από τα ίδια και εδώ... σήμερα πρώτη φορά.
pc_admin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 για πειτε το hardware που εχετε ,καρτα γραφικων δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα