chill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 τωρα σωθηκες χαχαχα Δεν σε ξαναπαίρνω στο team μου να σε b00stαρω εσένα να μάθεις o τσιλ ουτε μονος του δεν νικαει Έχω κερδίσει πάρα πολλά ματς, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Αναφέρομαι σ'αυτά που παίζω.....μόνος μου Καλά καλά, όσο χαρήκατε χαρήκατε. Τώρα που η forthnet μου rockάρει σας έχω ΟΛΟΥΣ !!!!! Από εδώ και μπρος no mercy. Είστε όλοι ΚοS
randy1989 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πως ανεβάζουμε την δυσκολία? Πρέπ[ει να κάνω New Game?
jakegate7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 υποκειμενικό θέμα... αν δε σου αρέσει το θέμα ενός παιχνιδιού δε σημαίνει ότι δε είναι και επιτυχία(αυτό για τους fan του ww).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αν δε σου αρέσει το θέμα ενός παιχνιδιού δε σημαίνει ότι δε είναι και επιτυχία(αυτό για τους fan του ww). είπε πουθενά ότι είναι αποτυχία? την γνώμη του ανέφερε ότι για αυτόν το CoD έχει πεθάνει μετά το 2ο...
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν σε ξαναπαίρνω στο team μου να σε b00stαρω εσένα να μάθεις Έχω κερδίσει πάρα πολλά ματς, όχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Αναφέρομαι σ'αυτά που παίζω.....μόνος μου Καλά καλά, όσο χαρήκατε χαρήκατε. Τώρα που η forthnet μου rockάρει σας έχω ΟΛΟΥΣ !!!!! Από εδώ και μπρος no mercy. Είστε όλοι ΚοS Έττσσιιιι εε;;Θα ξεχάσω που λέγαμε ότι κάνουμε screenshot αμα βγαίνουμε πρώτοι γιατί δεν συμβαίνει συχνά εε;; Είσαι τυχαιρός που γυρίζω Ελλάδα,και αποχωρίζομαι την 50αρα οπτική μου,αλλιώς θα σου λεγα!!
vlachaquito Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 τσιλι τουφας σας εχασα, που γυρνατε τα βραδυα και δεν μπαινετε????? :-P
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 τσιλι τουφας σας εχασα, που γυρνατε τα βραδυα και δεν μπαινετε????? :-P νομίζω μας αποφεύγουν..τουλάχιστον τον chill έχω να τον δω ποοοοσοο καιρο!
sdim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Παίζοντας το CODMW 2 σε Vista,ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Τώρα που παίζω το ίδιο παιχνίδι σε Seven Ultimate,βλέπω κάτι ανεξήγητα παγώματα στην οθόνη,όσο χαμηλά (low) και να βάλω τις ρυθμίσεις.Φτάνει,δε,ένα σημείο,που κολλάει εντελώς.Αυτό σε Single Player.Σε Multi Player και Ops,τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα,αλλά και πάλι,όχι εντελώς... Τι γίνεται;Δεν είναι συμβατό με Seven...; Ευχαριστώ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κανε reinstall τους drivers της καρτας.
sdim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κανε reinstall τους drivers της καρτας. Ευχαριστώ.Ολα ΟΚ.Δεν πίστευα ότι υπάρχει τόση διαφορά σε drivers ανάμεσα σε Vista και Seven...
outlaw star Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ρε παίδες πείτε κανά user name(μη ψάχνω τώρα όλες τις σελίδες) για να σας κάνω add..ψάχνω να βρω κάποιον να παίξω στο spec-ops τις 2 αποστολές που τις παίζεις μόνο μαζί με αλλον το δικό μου είναι trooper10021
sdim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 captainnemo...αλλά συνήθως παίζω αργά το βράδυ...Και δεν θα'λεγα ότι είμαι και super στα online...Τα μαθαίνω ακόμη...
polonos1313 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Χθες το βράδυ τερμάτισα το Campaign και μπορώ να πω οτι ήταν απο τα πιο ωραία COD που έχω παίξει.Γραφικά απίστευτα,ατμόσφαιρα απίστευτη,μουσική απίστευτη(παρατήρησα οτι δεν έχει επιλόγη να την απενεργοποιήσεις),όπως και η πλοκή....απίστευτη. Έχω τώρα μια ερώτηση.Γιατί ενω το τερμάτισα στο Campaign δείχνει οτι οτι έχω ολοκληρώσει μόνο το 76% ??? Επίσης η "Hardened" δυσκολία έχει μεγάλη διαφορά απο την "Veteran" ???
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Χθες το βράδυ τερμάτισα το Campaign και μπορώ να πω οτι ήταν απο τα πιο ωραία COD που έχω παίξει.Γραφικά απίστευτα,ατμόσφαιρα απίστευτη,μουσική απίστευτη(παρατήρησα οτι δεν έχει επιλόγη να την απενεργοποιήσεις),όπως και η πλοκή....απίστευτη.Έχω τώρα μια ερώτηση.Γιατί ενω το τερμάτισα στο Campaign δείχνει οτι οτι έχω ολοκληρώσει μόνο το 76% ??? Επίσης η "Hardened" δυσκολία έχει μεγάλη διαφορά απο την "Veteran" ??? Μηπως δεν εχεις μαζεψει ολα τα intel?Λεω εγω τωρα. ---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:22 ---------- Ευχαριστώ.Ολα ΟΚ.Δεν πίστευα ότι υπάρχει τόση διαφορά σε drivers ανάμεσα σε Vista και Seven... Δεν υπαρχει αλλα το θεμα ειναι να τους βαζεις σωστα.Δηλαδη τι εννοω(οταν θες να κανεις uninstall τους drivers της καρτας πρεπει να κανεις uninstall απο τα windows,restart πας safe mode ανοιγεις driver sweeper κανεις το clean restart και μετα βαζεις τους καινουργιους).
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ρε παίδες πείτε κανά user name(μη ψάχνω τώρα όλες τις σελίδες) για να σας κάνω add..ψάχνω να βρω κάποιον να παίξω στο spec-ops τις 2 αποστολές που τις παίζεις μόνο μαζί με αλλον το δικό μου είναι trooper10021 xtrmsnpr επείδη βλέπω ότι είναι για ιερό σκοπό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα