Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
άλλη ερώτηση (που εψαξα και δεν βρηκα πουθενα!)

καποιος με PS3 μπορει να παιξει με καποιον απο PC???

ολα original-αγορασμενα-νομιμα-κυριλε-ταμαμ...

Όχι δεν γίνεται

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αντέχονται καθόλου τα grenade launchers και οι snipers... Να είσαι 70 level, να έχεις το AK-47 και να μας πρήζεις με το gl... Έλεος!

Υ.Γ: Ήθελα να πω τον πόνο μου...

Δημοσ.
Δεν αντέχονται καθόλου τα grenade launchers και οι snipers... Να είσαι 70 level, να έχεις το AK-47 και να μας πρήζεις με το gl... Έλεος!

Γιατι ρε συ? Αποψη μου ειναι οτι καποιος με αρκετα χαμηλο level σχετικα με το δικο σου εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε σκοτωσει(-να σε παιξει στα ισια-) απ οτι αν χρησιμοποιησει το εκαστωτε οπλο του,οποτε γιατι να μην το κανει? Ουτως ή αλλως,μονο 2 ευκαιριες εχει να σε σκοτωσει,δεν εχει πολλες.

μου την δινουν τα κουμπουρια:lol:

Δημοσ.
Γιατι ρε συ? Αποψη μου ειναι οτι καποιος με αρκετα χαμηλο level σχετικα με το δικο σου εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε σκοτωσει(-να σε παιξει στα ισια-) απ οτι αν χρησιμοποιησει το εκαστωτε οπλο του,οποτε γιατι να μην το κανει? Ουτως ή αλλως,μονο 2 ευκαιριες εχει να σε σκοτωσει,δεν εχει πολλες.

μου την δινουν τα κουμπουρια:lol:

Έτσι όμως δεν χρειάζεται να σημαδέψει καν, την πετάει κάπου εκεί και τελείωσες. Κατ' εμέ, χάνει τη ομορφιά του το παιχνίδι.

Όσο για τα κουμπούρια, συμφωνώ κάργα!

Δημοσ.
Έτσι όμως δεν χρειάζεται να σημαδέψει καν, την πετάει κάπου εκεί και τελείωσες. Κατ' εμέ, χάνει τη ομορφιά του το παιχνίδι.

Όσο για τα κουμπούρια, συμφωνώ κάργα!

Νταξει χρειαζεται και ενα σχετικο σημαδι(στο περιπου:lol:)

Αν θυμαμαι καλα επαιζα μ ενα Alejandro σημερα οποτε παιζει να ημουν εγω η αιτια του post σου...:-D

Δημοσ.

Μετα την απεγκατασταση του παιχνιδιου και την επανεγκατασταση σωζεται η προοδος που εχεις κανει στο multi;

Δημοσ.

στο 4...δεν έπαιζα καν με τα tubes με νευρίαζαν,αλλά λόγο με το lag που τρώει,εχω βάλει πάνω στο m4 ένα :devil: .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ----------

Μετα την απεγκατασταση του παιχνιδιου και την επανεγκατασταση σωζεται η προοδος που εχεις κανει στο multi;

Είναι μόνιμο προφιλ..online !

Δημοσ.
Νταξει χρειαζεται και ενα σχετικο σημαδι(στο περιπου:lol:)

Αν θυμαμαι καλα επαιζα μ ενα Alejandro σημερα οποτε παιζει να ημουν εγω η αιτια του post σου...:-D

Οχι, στο Steam είμαι ο Hugo Stiglitz!

Δημοσ.

Συγγνωμη αν εχει ξανα αναφερθει.

Κατι πολυ χρησιμο:

"Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

This means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher. "

Αρκετα περισσοτερη ακριβεια στο να βλεπεις το ping!!!

link : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=447569

Δημοσ.

καλα το παιχνιδι μπορει να ναι συντομο αλλα ειναι τελειως αλλου.Το τελειωσα και δεν μου κανει αισθηση να ασχοληθω με τιποτα αλλο

Δημοσ.
Συγγνωμη αν εχει ξανα αναφερθει.

Κατι πολυ χρησιμο:

"Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

This means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher. "

Αρκετα περισσοτερη ακριβεια στο να βλεπεις το ping!!!

link : http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=447569

το είχε γράψει και ένα παιδί πριν απο 30 σελίδες,αλλά δε πειράζει γιατί βλέπεις έτσι τα πραγματικά χάλια του ping :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...