_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ποντίκι βάλε μωρέ, τι joystick! Έλεος πασχαλιάτικα..
Dafnousaki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα κατι και εχασα τα αρχεια save του Call of Duty: Modern Warfare 2 , τωρα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι, υπαρχει καμμια λυση για να μην ξεκιναω απο την αρχη ???
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ντροπή σας που ζητάτε να παίξετε ένα fps με gamepad ειδικά στο pc!!! Στην κόλαση!! Btw θα μαζευτούμε να παίξουμε κανα παιχνίδι;
liakjim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Εκανα κατι και εχασα τα αρχεια save του Call of Duty: Modern Warfare 2 , τωρα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι, υπαρχει καμμια λυση για να μην ξεκιναω απο την αρχη ??? Το Call of Duty: Modern Warfare 2 , κραταει τα saves , στο cloud ,δηλαδη στην Steam , οποτε κανονικα δεν χανονται. Τι εκανες και χαθηκαν? Αν και πιστευω πως εκει ειναι ακομα...
Apateonas_69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει σε windows 7 64bit?σας ευχαριστω
ksaplostra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει σε windows 7 64bit?σας ευχαριστω ναι, Καλη χρονια σε ολους με υγεια και πολλα λεφτα!!!!!
dark knight Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλή Χρονιά σε όλους, και με εμένα να μην μπορώ να παίξω Call of Duty!!! Πριν 2 μέρες μου ήρθαν ξαφνικά 2 email από τη Steam που το ένα έγραφε ότι μου αλλάξανε τον κωδικό και το άλλο ότι μου αλλάξανε το email το οποίο τους έχω δώσει! Οπότε εγώ άνοιξα ένα question όπως το λέει στο site τους βάζοντας τα σωστά στοιχεία , τους έγραψα το σωστό cd key και τους το έβαλα και σε φωτογραφία από το κουτί και τώρα περιμένω… Αλλά έχω βαρεθεί εδώ και μιας και είναι διακοπές θέλω να παίξω!! Ξέρετε πόσο καιρό μπορεί να τους πάρει να μου δώσουν πίσω το steam account μου: Επίσης υπάρχει περίπτωση να μου το απορρίξουν και να το χάσω: Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο:
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τώρα δηλαδή αυτό το Game θα μείνει χωρίς lean? Μήπως βγήκε κάνα patch ή έχουμε κάνα νέο? >.>
outlaw star Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 καλημέρα και χρόνια πολλά..ακούγοντας τελικώς περισσότερα θετικά παρά αρνητικά σχόλια για το multiplayer του παιχνιδιού και έχοντας καλή γνώμη απο το πρώτο warfare αποφάσισα να αγοράσω το παιχνίδι...υπάρχει περίπτωση τα saves που έχω να τα μεταφέρω στο original?γιατί μου βγήκε η παναγία να βγάλω τους jugernats στη favela στις τελευταίες αποστολές του spec-ops!!(αποκλείεται να το ξανακαταφέρω)
Massiv0r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τώρα δηλαδή αυτό το Game θα μείνει χωρίς lean? Μήπως βγήκε κάνα patch ή έχουμε κάνα νέο? >.>
zampONakiaskiou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδες..Πηρε ενα φιλαράκι το παιχνίδι το εκανε install κανονικα, αλλά όταν παίζει έχει μονίμως ping( 1 γραμμούλα..) Ξέρετε αν χρειάζεται κάποιο port forward?;Eχει το sagem fast 2404..
Hom3sick Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Τα Ports που χρειάζονται για το παιχνίδι: In addition to the required ports for Steam, Modern Warfare 2 requires the following ports for multiplayer: * UDP 1500 (outbound only, no forward needed) * UDP 3005 (outbound only, no forward needed) * UDP 3101 (outbound only, no forward needed) * UDP 28960 (inbound/outbound, must forward to act as a multi-player host, but no forward or inbound traffic needed to find and join games)
randy1989 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά.Μιά ερώτηση το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει σε windows 7 64bit?σας ευχαριστω Nαι φυσικά.
wgibson Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Massiv0r τι γαματη εικονα ειναι αυτη... που τα βρισκετε...
Str Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 άλλη ερώτηση (που εψαξα και δεν βρηκα πουθενα!) καποιος με PS3 μπορει να παιξει με καποιον απο PC??? ολα original-αγορασμενα-νομιμα-κυριλε-ταμαμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα