gung--ho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φιλε κανε activate through steam με το cdkey απο το αυθεντικο και θα συνεχισεις κανονικα
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Χτες πάντως έγινε κορυφαίο πράγμα που δεν περίμενα.'Έπαιζα με ένα φιλαράκι domination και ξαφνικά,πάρε μια πυρηνική πάνω στα κεφάλια μας..! Είχαμε μείνει,και γελούσαμε,άσε δε που είχε και challenge σε αυτό!!Και το ολοκληρώσαμε!Λέγαμε ωωω τί σπάνιο πράγμα να μας τύχει..Πάμε 2ρο γύρο,ο τυπάς πρέπει να ήταν από την δικιά μας ομάδα τώρα,παίζαμε κάνα δεκάλεπτο ή και πιο λίγο,τσίμπα μια πυρηνική στα κεφάλια των άλλων..λέμε ααα 2 φορές τυχεροί σήμερα να το δούμε.Η πλάκα είναι ότι βγάζει και αντίστροφη μέτρηση...λες και θα μπορείς να αλλάξεις κάτι μέσα σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα .
jakegate7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 στην nuke ,τελειώνει ο αγώνας (και κερδίζει αυτός που προηγείται) ή κερδίζει η ομάδα που την έριξε? Πάντως όταν έπαιζα tdm με ένα φίλο μου και τον κέρδιζα 28-25 και έριξα ο φίλος μου την nuke, έληξε ο αγώνας και κέρδισα εγώ με score 28-26!
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος την ρίξει δεν είναι;Έτσι νομίζω,όποιος κάνει συνεχόμενα 25 kills,τσουυυπ μια ΜΠΟΜΠΑ
Hom3sick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εχει τρελαθεί ο κόσμος με τους campers... http://www.youtube.com/watch?v=fYe7q30MNZc#
kostacurtas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 PC Modern Warfare 2 mod tools soon? PC gamers may be given the chance to modify Modern Warfare 2 in future, despite Infinity Ward's decision to ditch dedicated servers. Writing on his Twitter feed, IW's Robert Bowling said "there may be some mod tool news coming in the future" and that he would pass it along once there was. Bowling also said in a later tweet that he was "preparing an in depth #MW2 Status Report for players to stay aware of what we're addressing & how it's progressing. Lots of updates in works". Infinity Ward has been busy since the game's 10th November release cracking down on cheats, exploits and bugs - including the notorious javelin exploit - and Bowling has been servicing the community directly via Twitter.
kostacurtas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Modern Warfare 2 Fixes On The Way Who'd have thunk it? Fixes are on the way for Modern Warfare 2, including tweaks for the most unbalanced gun in gaming history, the Akimbo 1887s: Update in Test now: 1887s Balanced. Public "private" Match fix. Infinite Ammo fix. Prestige Hack on PS3 fix. Texture Hack on PC fix.
jakegate7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ναι ναι επιτέλους,όχι πια shotgun-sniper...
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή δεν θα έχουν διπλά όπλα με καραμπίνες;
Whiteyez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Θα έχουν απλά δεν θα είναι overpower όπως τώρα.
ThrowDOWN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μας εχει σπασει τα νευρα φετος η Infinity ...αντε να δουμε
Daimon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Προσπαθώ να παίξω το game με το XBox 360 Wireless Controller for Windows μου αλλα δεν μπορώ :/ Δεν υπάρχει καν επιλογή στις ρύθμισις, ούτε το game το αναγνωρίζει, μπορείς κάποιος να με βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα