xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 πως φιλε μου δεν βγαζω ακρη....εχω κανει login αλλα τιποτα Πας my game και εκεί επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να κατεβάσεις!
manos89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά έχω πρόβλημα. το πήρα σήμερα αυθεντικό το παιχνίδι έκανα όλες τις διαδικασίες αλλά οταν πάω να παίξω multiplayer μου βγάζει must be logged in steam online.έχω κάνει κανονικά log in αλλά τίποτα. το παιχνίδι το ειχα κατεβασει πρωτα και με το κατεβασμενο πηγα να δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο αφου ο serial number μετραει.
Merdock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά έχω πρόβλημα. το πήρα σήμερα αυθεντικό το παιχνίδι έκανα όλες τις διαδικασίες αλλά οταν πάω να παίξω multiplayer μου βγάζει must be logged in steam online.έχω κάνει κανονικά log in αλλά τίποτα. το παιχνίδι το ειχα κατεβασει πρωτα και με το κατεβασμενο πηγα να δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτο αφου ο serial number μετραει. Σήμερα είχαν συντήρηση στους server της Steam και δε μπορούσες να παίξεις online.
manos89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ενας φιλος μου επαιξε σημερα ομως. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο steam στο mygames ειχε στα installed games το call με αυτη την ονομασια:iw4mp και απο κατω στα non installed το ελεγε κανονικα. παιζει ρολο αυτο?
kostass13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγω το εχω εγκαταστισει σε 3 PC χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που χρειαζεται ειναι καθε φορα να κανει login ο ενας. εμενα μοθ βγαζει οτι το serial εχει χρησιμοποιηθει...Με ποιο τροπο το κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:18 ---------- Πας my game και εκεί επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να κατεβάσεις! Στο my games μου εχει μονο το fear....
liakjim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 εμενα μοθ βγαζει οτι το serial εχει χρησιμοποιηθει...Με ποιο τροπο το κανεις? Εγκατεστησα το MW2 στο 1ο PC. Μετα στο 2ο εκανα login στο steam και μου βγηκε αυτη η εικονα : Μονο που στο Call of Duty μου ελεγε φυσικα "not istalled". Δεξι κλικ install και ετοιμος!!!
kostass13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγκατεστησα το MW2 στο 1ο PC. Μετα στο 2ο εκανα login στο steam και μου βγηκε αυτη η εικονα : Μονο που στο Call of Duty μου ελεγε φυσικα "not istalled". Δεξι κλικ install και ετοιμος!!! Τι να πω εμενα παλι τιποτα κανω login αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ....παιζει ρολο σε τι windows einai?(λαλακια μου φαινεται αλλα ξερω κ εγω)
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ενας φιλος μου επαιξε σημερα ομως. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο steam στο mygames ειχε στα installed games το call με αυτη την ονομασια:iw4mp και απο κατω στα non installed το ελεγε κανονικα. παιζει ρολο αυτο? αυτό είναι το προηγούμενο mw(νομίζω),αλλά και πάλι όπως είπαμε αποό κάτω. Εγκατεστησα το MW2 στο 1ο PC. Μετα στο 2ο εκανα login στο steam και μου βγηκε αυτη η εικονα : Μονο που στο Call of Duty μου ελεγε φυσικα "not istalled". Δεξι κλικ install και ετοιμος!!! Μα ναι,έτσι είναι..Σε ότι pc κάτσεις και μπεις στο steam σου,θα σου βγάλει τα παιχνίδια που έχεις,μετά όπως λες τα κάνεις install και είσαι έτοιμος.
liakjim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Τι να πω εμενα παλι τιποτα κανω login αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ....παιζει ρολο σε τι windows einai?(λαλακια μου φαινεται αλλα ξερω κ εγω) Για δοκιμασε να πας πανω ψηλα εκει που λεει ''Games" και να κανεις "Activate a product on Steam" , μπας και το δει ετσι...
pc_admin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν τρελλαθει ολοι με την διπλη καραμπινα και την επιλεγουν ολοι ...μεγαλο cheat αυτο το οπλο..βαραει απο μακρια και σπερνει πανικο.Το εβαλα και εγω και ευκολα εκανα σκορ 45-20 (kills-deaths).Καποιος το ειχε κ εκανε σκορ 40-3 !!
avpap75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εχουν τρελλαθει ολοι με την διπλη καραμπινα και την επιλεγουν ολοι ...μεγαλο cheat αυτο το οπλο..βαραει απο μακρια και σπερνει πανικο.Το εβαλα και εγω και ευκολα εκανα σκορ 45-20 (kills-deaths).Καποιος το ειχε κ εκανε σκορ 40-3 !! Όντως μεγάλο cheat. Και πραγματικά σε κλειστές πίστες δεν αντιμετωπίζεται. Αλλά στο Hardcore Mode δεν κάνει για πουθενά και τους σκοτώνεις για πλάκα!
privateer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xAuohk1VAew[/ame] Gears of War 2 κατάντησε
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Όταν δούλευε το κρακ, είχα κάνει λογαριασμό στο steam και είχα φτάσει γλυρω στο 14lvl. Σήμερα μου ήρθε original το παιχνίδι. Μπορώ να το περάσω στον λογαριασμό steam που είχα και να συνεχίσω από το 14lvl ή πρέπει να ξεκινήσω πάλι από την αρχή;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ναι φίλε μου, αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση που έκανα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα