Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τέλου να παίξουμε coop μαζί!!!!!:-D

Και εγώ θέλω να παίξω coop (και καλά) με την Alessandra Ambrosio :-)!!!!!

Και οι δυο παραπονεμένοι είμαστε λοιπόν :P

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι. Πατάω να ξεκινήσει πατάω single player μου δείχνει το αρχικό βίντεο και στο πρώτο Loading (πριν καν αρχιζω να παιζω δηλαδή) κολάει! Απλά δεν κανει τιποτα freezari η εικόνα!

Καμιά ιδέα? Είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ?

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι. Πατάω να ξεκινήσει πατάω single player μου δείχνει το αρχικό βίντεο και στο πρώτο Loading (πριν καν αρχιζω να παιζω δηλαδή) κολάει! Απλά δεν κανει τιποτα freezari η εικόνα!

Καμιά ιδέα? Είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ?

δες εδώ http://www.gamingnewslink.com/2009/11/10/fixing-call-of-duty-modern-warfare-2-errors-freezes-crashes-and-install-problems/

Δημοσ.
Που θα κάνεις report και για ποιόν;

στο profile κάθε παίχτη έχει στην πάνω δεξιά γωνία ένα κουμπί που γράφει "report violation". βασικά πρέπει να αναφέρετε σε αυτά που γράφει στο profile του,αν γράφει βρισιές κτλ. το όνομα του δε το θυμάμαι ήταν κάτι PFB exokiller κάτι τέτοιο,αλλά ήταν καθαρό aimbot/wallhack

Δημοσ.

Πως εγκαθηστω το παιχνιδι σε δευτερο pc με το ιδιοserial και user name???μου βγαζει οτι το εχω ενεργοποιησει ηδη!!

Δημοσ.
Πως εγκαθηστω το παιχνιδι σε δευτερο pc με το ιδιοserial και user name???μου βγαζει οτι το εχω ενεργοποιησει ηδη!!

dude αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα κάθε αυθεντικό παιχνίδι θα ήταν εγκατεστημένο σε καμιά 20αριά pc(άνετα όμως:P)..δε γίνεται

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα που έβαλα 50mb οπτική ίνα(ναι ναι για να ζηλέψετε το λέω :D ) ,πιστεύω ότι μπορώ να σας χοστάρω παιχνίδι :D .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ----------

dude αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα κάθε αυθεντικό παιχνίδι θα ήταν εγκατεστημένο σε καμιά 20αριά pc(άνετα όμως:P)..δε γίνεται

Αφού είναι στο steam !!Απλά θα το κατεβάσει στο άλλο pc..

Δημοσ.
Λοιπόν τώρα που έβαλα 50mb οπτική ίνα(ναι ναι για να ζηλέψετε το λέω :D ) ,πιστεύω ότι μπορώ να σας χοστάρω παιχνίδι :D .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ----------

Αφού είναι στο steam !!Απλά θα το κατεβάσει στο άλλο pc..

πως φιλε μου δεν βγαζω ακρη....εχω κανει login αλλα τιποτα

Δημοσ.

Εγω το εχω εγκαταστισει σε 3 PC χωρις κανενα προβλημα. Το μονο που χρειαζεται ειναι καθε φορα να κανει login ο ενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...