Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν επαιζε το 4 καλα θα παιζει ακομα καλυτερα αυτο.Ειναι πιο ελαφρυ κι απ το 4

Ακόμα πιο ελαφρύ?Τέλεια!!!:-D

Τότε θα πω στον θείο να μου το φέρει για δοκιμή και αν όλα πάνε καλά θα το αγοράσω για online λιώσιμο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας το γνωστό πλέον "Error 8007000e= Ran out of memory" στο multiplayer??? Ότι να ναι...

υγ: αυθεντικό το έχω..

Δημοσ.

Τέτοιο error δεν είδα , πάντως χτες με είχε κάνει καγκουρό το iwnet.

Found 1game 100ms...Looking for more players....Merging lobbies...looking for best host...Game starting...5 4 3 2...Merging lobbies...looking for best host...Game lobby closed.

Ήλπιζα ότι θα είναι η γραμμή αλλά ingame γκάριζαν κι άλλοι για lag κτλ.

Δημοσ.

Οσοι έχετε προβλήματα με crashes, freeze, memory errors κτλ, βάλτε τα normal map resolution και specular map resolution σε high ή medium αν τα έχετε σε extra.

Δημοσ.
Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας το γνωστό πλέον "Error 8007000e= Ran out of memory" στο multiplayer??? Ότι να ναι...

υγ: αυθεντικό το έχω..

Βάλε τα advance settings των γραφικών στο optimal (ή automatic δεν θυμάμαι πως λέγεται και δεν είμαι σε pc με το cod install τώρα)

Βγαίνει και στο single player και αυτή είναι η μόνη λύση που έχω βρει.

Δημοσ.

Το έχεις και συ αυτό το θέμα ε chill??? Αυτό έκανα και γω έβαλα τα textures στο high και όσο έπαιξα μετά ήταν οκ..αντε να βγάλουν κανα patch τα ζώα!! έλεος με τέτοιες κάρτες να μην φτάνει η μνήμη!!:S:S

Δημοσ.

ρε παιδιά συγνώμη έχει καταφέρει κανείς να βγάλει τους juggernuts στο echo(τελευταίες αποστολές) των spec ops μόνος του??γιατί αν ναι να τον κεράσω 2 δίπιτα(αφού ανεβάσει ss έτσι?)

Δημοσ.
Το έχεις και συ αυτό το θέμα ε chill??? Αυτό έκανα και γω έβαλα τα textures στο high και όσο έπαιξα μετά ήταν οκ..αντε να βγάλουν κανα patch τα ζώα!! έλεος με τέτοιες κάρτες να μην φτάνει η μνήμη!!:S:S

Ναι και εμένα μου εμφάνιζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Στο online το άφησα στο optimal. Στο offline μια δυο φορές μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αφού πέρναγα το συγκεκριμένο σημείο επανέφερα τις ρυθμίσεις που ήθελα.

Δημοσ.
Ναι και εμένα μου εμφάνιζε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Στο online το άφησα στο optimal. Στο offline μια δυο φορές μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αφού πέρναγα το συγκεκριμένο σημείο επανέφερα τις ρυθμίσεις που ήθελα.

Τέλου να παίξουμε coop μαζί!!!!!:-D

Δημοσ.

μετά από ψάξιμο,για να το βγάλεις πρέπει σε έναν αγώνα να μη πάρεις ούτε ένα accolades. ένας εύκολος τρόπος είναι να κάνετε ένα private match με δύο ακόμα φίλους σας (ο ένας αντίπαλος και ο άλλος μαζί σας) να σκοτώσετε τον αντίπαλο ,αυτός μετά να σας σκοτώσει από πίσω.όσο γίνετε αυτό ο τρίτος παίκτης (που είναι στην ίδια ομάδα μαζί σας) έχει κάτσει σε ένα ψηλό σημείο της πίστας και δε κουνιέται. αφού σκοτωθούν οι δύο μεταξύ τους αυτός που θέλει να κάνει το accolades πάει σε ένα μεσαίο σημείο της πίστας και κουνιέται λίγο. μετά ο αντίπαλος θα πηγαίνει και θα σκοτώνεται από τον δικό σας παίχτη τρεις φορές και σταματάτε εκεί το παιχνίδι. τα όπλα πρέπει να είναι ίδιου τύπου, και αυτός που κάνει το accolades να μην κάνει head και να μην είναι crouch. :-)

Δημοσ.

τίποτα απλά είναι το πιο δύσκολο accolades(κατά την γνώμη μου) για να το βγάλεις. και επειδή βρήκα την απάντηση σε ένα ξένο φόρουμ είπα να την γράψω και εδώ για να μην ψάχνεται κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...