Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απορω πως το παιζουν ολοι ειδικοι και "αφοριζουν" το multi ενω δεν εχει κανενα προβλημα...

Δεν ξέρω αν είναι στην ίδια λογική με τις κονσόλες, αλλα στο 360 απο 4-5 ώρες gametime έχω φάει αρκετές αλλαγές host αλλα και 2-3 game timeouts. Δεν έχει καμία σχέση με την σταθερότητα του 4... Επίσης κάνει 2πλάσιο χρόνο για να βρεί παιχνίδι. Δεν είναι κακό όταν παίζεις.. Αλλα αμα σκαλώσει.. σκάλωσε..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 στα 20 παιχνιδια να μας εχει προβλημα οσο εχω παιξει (63 ειμαι) και βρισκει σε 10 secs game

και προβλημα = να εχει κανα spike

Δημοσ.

με τι όπλα και perk παίζετε?

έφτασα στα 70lvl με το tar

αλλά το ak47 είναι πραγματικά απίστευτο,καμία σχέση με τα υπόλοιπα όπλα.

Το σκέφτομαι σοβαρά για το αν θα κάνω το prestige mode,δε μπορώ να το αποχωριστώ το άτιμο

Δημοσ.

το game το έχω από το θείο αν κάνω φορματ στον σκληρό και το ξαναπεράσω πια αρχεία πρέπει να έχω κρατηση για να συνεχίσω από το level που έχω φτάσει στο game μιλάμε για multi.

Δημοσ.

ειναι ολα server side δεν θα χασεις κατι.

εγω νομιζω τα πιο καλα perks ειναι stopping power, sleight of hand και scrambler ή commando

Δημοσ.

stopping power,sleight of hand,bling και ενα m4 με silencer και red dot και δε θελω τπτ αλλο :P και ακομα ενα sniper με silencer(προτιμοτερο το intervetion ;P ) και εχω φτιαχτει απολυτα :D

Δημοσ.

βασικά αν παίζεις capture the flag,domination,sabotage βολεύει το marathon γιατί θέλει πολυυυυύ τρέξιμο, αλλιώς σε team deathmatch το sleight of hand είναι πιο χρήσιμο. μπήκε κανένας άλλος σε prestige mode? (κλαπς το έχασα το ak-47)

Δημοσ.

Ναι μπήκα εγώ. Τι μαμακία, τα έχασα όλα. Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι το prestige mode, 1 prestige = 70 ranks. Δηλαδή για να φτάσει κάποιος στο 10 prestige είναι 10 x 70 ranks :lol:

Δημοσ.

Εγω δεν εχω καταλαβει οταν παιζεις Online σου δινει καποιους βαθμους .Απο εκει και επειτα υπαρχει καποια προσωπικη βαθμολογια σου που σωζεται μονιμα και σε ακολουθει παντα?

Δημοσ.

δεν αξιζει με τπτ το Prestige mode, σε τρωει η ταλαιπωρια μεχρι να πας 70 να παρεις το ΑΚ (που ειναι οτι καλυτερο) και μετα φτου απο την αρχη...δεν θα παρω thanks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...