Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα ακους συνεχεια αυτον τον τυπο εξοικειωνεται το αυτι και καταλαβαινει.

ολα ειναι θεμα συνηθειας.

εμεις λεμε για average τωρα, για καποιον που τον ακουει πρωτη φορα....:P

Δημοσ.

ειμαι στην πιστα με τις φαβελες παιζω στο regular και μου χουνε σπασει τα τετοια.........απο το reload.....

μια ο ρεαλισμος του jetski μιας που σκοτωνεσαια απο το πουθενα

ακουστε το καλα το βιντεακι, λεει σωστα πραματα ο τυπος....

• Moderators
Δημοσ.
ειμαι στην πιστα με τις φαβελες παιζω στο regular και μου χουνε σπασει τα τετοια.........απο το reload.....

μια ο ρεαλισμος του jetski μιας που σκοτωνεσαια απο το πουθενα

ακουστε το καλα το βιντεακι, λεει σωστα πραματα ο τυπος....

Πάντα λέει σωστά πράγματα ο Yahtzee! ;)

Δημοσ.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Not Getting DLCs Until Spring 2010

Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing saga with an unprecedented level of action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse. Infinity Ward's Robert Bowling revealed that the first DLC isn't due until spring 2010 at the earliest. No further detailed were given, but people snooping around in the code have found traces of new modes such as Global Thermonuclear War (capture the nuke), One Flag (capture the flag) and VIP (protect/kill the VIP).

Δημοσ.
Ίσος να μιλάει και λίγο πιο γρήγορα από D.Brown k τον V :P Άμα δεν έχεις μείνει κάνα χρόνο uk είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις τι λέει!!!

Ευτιχώς που μένω ήδη 3:mrgreen: .

Δημοσ.

μια συντομη κριτικη για το COD MW2

τερματιστηκε στο regular

Ενταξει ολοι το περιμεναμε ετσι? μην κρυβομαστε...

Το sp ηταν μικρο, ισως πιο μικρο απο το πρωτο, αλλα χορταστικο.

Ειναι σαν ταινια,σαν να παιζεις σε ταινια...

Και το περιβαλλον που κινησε ειναι ζωντανο, δεν ειναι 5 κουτια ριγμενα εδω αλλα τοσα εκει και 2 αυτοκινητα καμμενα...

Μ αρεσουν και αυτη η ταση για Minigames δηλαδη απο το breaching εως το "ματωμενο" μαχαιρι (ξερετε εσεις...)

Επισης μου αρεσε η ανανεωση στον οπλισμο, ωστε να δειχνει συγχρονος αλλα οχι φουτουριστικος.

Α και αυτο που μου λειψε ηταν το AC130, το predator ηταν ξενερωτο...

αυτα οσο αφορα το MP με την κινηση "παιδομαζωμα" της IW τα λεμε αλλη φορα...

Δημοσ.

Είχε δώσει tip το παιχνίδι όταν έκανες το shooting range στην αρχή:

"Switching to your sidearm is faster than reloading"

Την ψιλιάστηκα την δουλειά,έβαλα το Μ249 secondary (η αντίστοιχο), για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα μείνει κ@λος πρίν κάνω reload.

Δημοσ.

απορω πως το παιζουν ολοι ειδικοι και "αφοριζουν" το multi ενω δεν εχει κανενα προβλημα...

Δημοσ.
Στα video clubs θα βγει για ενοικίαση ή όχι??:rolleyes:

Μου είχε πει ένας φίλος μου ότι δεν θα βγει...

Υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα??

Δημοσ.

Και εγώ που έπαιξα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, τώρα το ότι δεν έχει console και lean okay τι να κάνουμε. Από κει και πέρα εμενα δεν μου άρεσε ποτε το mutli του, αλλα αυτό δεν είναι λόγος για θάψιμο. Το ότι δεν αξίζει τα λεφτά του όμως είναι γεγονος και μην ξεχνάμε το game έχει την πιο ακριβή χονδρική/λιανική πώληση από οποιοδήποτε άλλο gia pc...

p.s. νομίζω ότι τα video club σταμάτησαν να φέρνουν online games, δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

Δημοσ.
Και εγώ που έπαιξα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, τώρα το ότι δεν έχει console και lean okay τι να κάνουμε. Από κει και πέρα εμενα δεν μου άρεσε ποτε το mutli του, αλλα αυτό δεν είναι λόγος για θάψιμο. Το ότι δεν αξίζει τα λεφτά του όμως είναι γεγονος και μην ξεχνάμε το game έχει την πιο ακριβή χονδρική/λιανική πώληση από οποιοδήποτε άλλο gia pc...

p.s. νομίζω ότι τα video club σταμάτησαν να φέρνουν online games, δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

38,5 ευρω δεν ειναι ακριβα : http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1118&vmcchk=1&Itemid=66

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...