Whiteyez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σε Ευρωπαϊκούς δεν είμαστε τώρα; Δεν πίστευα ότι το επίπεδο θα ήταν τόσο χαμηλό δυστυχώς.
vlachaquito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 βασικα σε ευρωπαικους παιζεις, αλλα λογω region kai ping σε βαζει με παρα πολλους ελληνες μαζι. Με τα γνωστα αποτελεσματα γκρινιας και πρηξιματος Οταν δεν παιζω εγω μαζι σου, δεν συνανταω κανενα ελληνα. Ανεβασμενο το επιπεδο, κυριως οταν μπαινουν αντιπαλοι απο clan.. μας κλαν λιγο, αλλα εχει τουλαχιστον γουστο το παιχνιδι..
vlachaquito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 κανω εγω παρτυ και με ακολουθεις αλλιως δεν ξερω, τι να σου πω.. Btw κανω recruit στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κλαν που φτιαχνω, ψηνεσε?? χαχαχα
Whiteyez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Α ναι, δεν παρατήρησα ότι δεν είσαι Ελλάδα. Εννοείται πως ψήνομαι
vlachaquito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Α ναι, δεν παρατήρησα ότι δεν είσαι Ελλάδα.Εννοείται πως ψήνομαι details το βραδυ... θα πεσει πολυ γελιο χαχαχα
Hom3sick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Whiteyez μου φένεται πως σε έχω πετύχει κανα δυο φορές online. Tommy The Cat είναι το nick μου
Alexisssss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μαλακια παντως να μην μπορεις να παιξεις online αμα το εχεις απ'τον θειο... Αμα ξερει κανεις αν γινεται ας στειλει κανα pm να βοηθησει εναν συνανθρωπο του
Alexisssss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 το αγοραζεις και παιζεις. Α ναι;;; Δεν το ειχα σκεφτει... Αμα αξιζε τα λεφτα του θα το αγοραζα με κλειστα ματια... Αλλα απο την στιγμη που ολοι λενε οτι δεν τα αξιζει αυτα τα 40-50 ευρω εγω πως θα ξερω αν δεν το παιξω;;;
nickelodeon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ένα φρέσκο φρενιασμένο videoreview από τον Yahtzee Zero Punctuation: Call of Duty: Modern Warfare 2 Και όποιος κατάλαβε παίρνει πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας για ΑΣΕΠ
Eagle_IIz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 τα τελευταία νέα από τιν teknogods Hello everyone! I thought some update on the progress would be nice so here it is. It’s just a screen for now, but more is coming soon! (Monday, 2009-11-30). ίδωμεν!!!!!!!
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ένα φρέσκο φρενιασμένο videoreview από τον Yahtzee Zero Punctuation: Call of Duty: Modern Warfare 2 Και όποιος κατάλαβε παίρνει πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας για ΑΣΕΠ θελει να το παιξεις στο 0.7 speed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα