Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Είναι δυνατόν να παίξεις με gamepad γιατί στις ρυθμίσεις δεν έχω βρεί κάποια επιλογή που να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω κάτι διαφορετικό απο το mouse.

Thanxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Μετά (και) από αυτό, αναβάλω την αγορά του επ' όριστον.

Δηλαδή δεν φτάνει που ζητάνε για ουσιαστικά ένα.. expansion, 2 ημερομίσθια, υπάρχει και πιθανότητα να ζητήσουν επιπλέον, για σαχλαμαρίτσες οι οποίες εμπεριέχονται ήδη;

Ενώσεις καταναλωτών για το gaming δεν υπάρχουν;

μην ακους θεωριες συνομωσιων, ισως και αν και τι...

δες πρωτα τα γεγονοτα και μετα βγαλε αποφαση..

Οσο για αυτο που λες οτι το παιχνιδι ειναι expansion, μαλλον δεν το εχεις καταλαβει, δεν εχει καμια σχεση το ενα απο το αλλο, που το ειδες το δεν ξερω..

Παντως το παιχνιδι σπερνει, το γεγονος ειναι αυτο.

Σιγουρα εχει καποια προβληματακια, τα οποια πιστευω οτι σιγα σιγα θα τα φτιαξουν, μια και ειναι το παιχνιδι σε μια τελειως καινουργια οπτικη γωνια..

Δημοσ.

καλα ρε παιδια πως την ειδε ετσι η activision !!θελει να μας τα παιρνει καθε χρονο χωρις να προσφερει τπτ καινουργιο/?αλλαξανε τα maps στο multiplayer και κατι εγινε?ελεος!!

Δημοσ.

Υπάρχει καμια εναλλακτική για κατέβασμα του patch απο κάπου εκτός Steam?? Απο το σάββατο που αγόρασα το παιχνίδι το steam προσπαθεί να κάνει update με τραγικές ταχύτητες της τάξης των 3kbs. Μπορώ να το βρώ κάπου αλλού το patch και να το περάσω manually??

Δημοσ.
Υπάρχει καμια εναλλακτική για κατέβασμα του patch απο κάπου εκτός Steam?? Απο το σάββατο που αγόρασα το παιχνίδι το steam προσπαθεί να κάνει update με τραγικές ταχύτητες της τάξης των 3kbs. Μπορώ να το βρώ κάπου αλλού το patch και να το περάσω manually??

Δοκιμασε να αλλαξεις download region απο τα settings/downloads στο steam

Δημοσ.

vlachaquito, από όσο πρόλαβα και έπαιξα online, δεν μου έδωσε τη εντύπωση πως πρόκειται για κάτι καινούργιο.Ίσα ίσα που σε κάποιες στιγμές μου θύμισε το World At War.

Ούτε την φοβερή διαφορά σε γραφικά έχει, ούτε κάτι άλλο διαφορετικό στο gameplay.Μου φάνηκε και πιο εύκολο..

Δημοσ.

Επειδή έχω το G15 gaming keyboard , βλέπω στην οθόνη του το utilization των πυρήνων . Λοιπόν με το CoD ΜW2 συμβαίνει το εξής αξιοπερίεργο : Ενώ στο πρώτο MW είχα utilization (C2D @ 3,5) 95-100 % (MP) , στο MW2 βλέπω utilization 35-50% . Τι έγινε ? Τα γύρισαν όλα τα calculations στο GPU ? Έχει παρατηρήσει κανείς ανάλογη συμπεριφορά ?

(Παίζω 1920 χ 1200 όλα full, χωρίς ΑΑ, με 8800 GTX )

Δημοσ.
vlachaquito, από όσο πρόλαβα και έπαιξα online, δεν μου έδωσε τη εντύπωση πως πρόκειται για κάτι καινούργιο.Ίσα ίσα που σε κάποιες στιγμές μου θύμισε το World At War.

Ούτε την φοβερή διαφορά σε γραφικά έχει, ούτε κάτι άλλο διαφορετικό στο gameplay.Μου φάνηκε και πιο εύκολο..

Ma ειναι λογικο, ειναι η συνεχεια ενος κορυφαιου τιτλου. η δραση διατηρειτε, φοβερα γραφικα, και παρα πολλα καινουργια οπλα.. δεν ειναι ολοκαινουργιο παιχνιδι, αλλα η συνεχεια ενος κορυφαιου τιτλου, ανταξιου κατα την γνωμη μου του προγονου του...

Δημοσ.

Τέτοια να λέτε, να τα ακούει η Activision και στο Modern Warfare 3 θα χρειάζεται υποχρεωτικά joypad, τα ποντίκια δεν θα υποστηρίζονται.

Δημοσ.
Τέτοια να λέτε, να τα ακούει η Activision και στο Modern Warfare 3 θα χρειάζεται υποχρεωτικά joypad, τα ποντίκια δεν θα υποστηρίζονται.

LMAO!!! Ένταξη μην λέμε και ότι θέλουμε, το single και το spec-ops είναι καταπληκτικά...

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά το single δεν υπάρχει, το τέλειωσα και έμεινα άφωνος. Όμως είναι 40-50 ευρώ για 2 μέρες παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος με κάποια άτομα στο multi, επειδή κάποιοι είναι άσχετοι και σκοτώνονται συνέχεια αυτό σημαίνει ότι έχω Cheats, Hacks και δεν ξέρω και γώ τι άλλο, με έχουν πρήξει, και μιλάω για Έλληνες παίχτες. Δεν ξέρω αν είναι από εδώ μέσα, αλλά χαλαρώστε.

Δημοσ.

Σιγά μην σημάδευα και από τον ουρανό, δεν είμαι από τους βλάκες που πληρώνουν το game και μετά βάζουν cheats και το παίζουν μάγκες. Πάρτε κανένα καλό ποντικάκι ( G5 ) φορέστε και κανένα ακουστικό στο αυτί και θα γίνετε wallhackers και cheaters και aimbots όπως μου έλεγε κάποιος.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο, τα υπόλοιπα μέσα στο game με σφαίρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...