PraetorianGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 checkare και αυτό http://www.onlinekeystore.com
vlachaquito Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τιμώρησε τον παίζοντας εναντίων του. Τα hacks δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν τον champ εβαλα τα δυνατα μου, αλλα οταν πηρε το απατσι, τοτε δεν μπορουσα να κανω πολλα πραγματα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 δεν υπάρχει το κλασσικό "server list" ? Δυστυχώς όχι.Δεν ξέρω με το steam αν δείχνει.. Tη κουφάλα την activision, θα μας βάλει όλους να της τα ακουμπήσουμε! Θα το έπαιρνα και γω χθες, αλλά δεν είχα λεφτά στην prepaid.
Deponakias Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχώς όχι.Δεν ξέρω με το steam αν δείχνει.. Tη κουφάλα την activision, θα μας βάλει όλους να της τα ακουμπήσουμε! Θα το έπαιρνα και γω χθες, αλλά δεν είχα λεφτά στην prepaid. Οντως πραγματικα.Το καταλαβαν φετος οτι δεν γινεται τιποτα αμα το εχεις απο τον θειο και πανε ολοι να το αγορασουν! Πολυ ωραιο game.Θα παω να το αγορασω κ εγω.
jester7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Οντως πραγματικα.Το καταλαβαν φετος οτι δεν γινεται τιποτα αμα το εχεις απο τον θειο και πανε ολοι να το αγορασουν!Πολυ ωραιο game.Θα παω να το αγορασω κ εγω. Πέρα απο το νταβατζιλίκι της εταιρείας παίδες,το παιχνίδι πιστεύω αξίζει τα λεφτά του έστω και αν παίζεις κάθε φορά σε random server και όχι της επιλογής σου.....
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Να ακούτε τον chill όταν του λέω να με φωνάξει ffa με γράφει... Έχετε ακούσει για να βάλουμε patch και τέτοια αν θα πρέπει να πλερώσουμε στο pc;;
mandipl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 για μενα μονο 3 παιχνιδια αξιζουν τα λεφτα τους ...Cod 4 & 6 , Total war( rome kai mediaval) και football manager ...
Kasrith Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εχω ακουσει τα καλυτερα, και οτι βιντεο βλεπω (τραιλερ + game play) με κανει και τρελαινομαι τοσο ποιο πολυ... Περιμενω να παρω το καινουργιο pc απο μερα σε μερα... Αντεεεε
Nimuro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μεγάλη αποτυχία η έλλειψη dedicated server. Το βασικό παιχνίδι που περίμενα μήνες τώρα δεν με κάνει καν να θέλω να το αγοράσω. (το single player το έπαιξα με πλάγιους τρόπους, καταπληκτικό αλλά δεν θα ήθελα να επιβραβεύσω τις πρακτικές της εταιρίας δίνοντας τους ένα 50ρικο)
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αυτοί μας έχουν για ήλιθους αλλά δεν γνωρίζουν ότι οι pc user δεν είανι κονσολάδες. Μετά από ψάξιμο βρέθηκαν κρυμένοι χάρτες και άλλα στοιχεία στον κώδικα του παιχνδιού που 100% θα τα ενεργοποιήσουν μετά από κάποιο dcl που θα ζητήσουν και λεφτά από πάνω. http://www.modernwarfail2.com/2009/11/17/unlocking-hidden-mw2-game-types/ Υπάρχουν και οδηγίες για να τα ενεργοποιήσετε από τώρα
Eagle_IIz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 chek2fire-->λογικά αφού δουλεύει η consola τότε άμα ξέρουμε κάποια i.p. θα μπορούμε να μπαίνουμε στον χ server???η κάνω λάθος???πάντως έπαιξα το nuclear bomb και έπεσε πραγματικά πυρηνική βόμβα στο game!!xi xi xi
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μετά (και) από αυτό, αναβάλω την αγορά του επ' όριστον. Δηλαδή δεν φτάνει που ζητάνε για ουσιαστικά ένα.. expansion, 2 ημερομίσθια, υπάρχει και πιθανότητα να ζητήσουν επιπλέον, για σαχλαμαρίτσες οι οποίες εμπεριέχονται ήδη; Ενώσεις καταναλωτών για το gaming δεν υπάρχουν;
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ευκόλα δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι να μπορεί να στο μπλοκάρει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ενώσεις καταναλωτών για το gaming δεν υπάρχουν; LMAO!!! Post of the week dude!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα