Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ toufas το βομβιδοβολο λες? δεν πηγες στρατο μαλλον :-D

ρε σεις για το original 45 ευρω εχει απο plaisio k e-shop.Και παιρνετε και τα dvd και δεν χρειαζετε να κατεβαζετε τπτ. Γιατι να ψαχνετε ολη την ευρωπη για να το παρετε 4-5 ευρω φτηνοτερα, και τελικα να σας κατσει και καμια μουφα?

37 ευρώ το πήρα εγώ. 8 ευρώ διαφορά και στην πόρτα μου, συγνώμη αλλά είναι τεράστια διαφορά (να μην υπολογίσω τα μεταφορικά αποστολής από Πλαίσιο, eshop στην τιμή......)

8 ευρώ από εδώ, 5 ευρώ από εκεί, 10 από το άλλο τσουπ βγήκε ένα παιχνίδι παραπάνω. Και ένα λεπτό να το βρω φτηνότερα από την στιγμή που δεν έχω βρει μια μηχανή που να παράγει ρευστό θεωρώ αυτονόητο πως θα το προτιμήσω.

Μια χαρά είναι τα ξένα eshops. Αξιόπιστα, γρήγορα και το κυριότερο φθηνά!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

http://www.blahdvd.com/Games/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-PC/MW2PC/product.htm

36,79+1,12=37,91

Αν ωστόσο το παραγγείλεις με επιλεγμένο νόμισμα την λίρα (πάνω δεξιά αλλάζεις νόμισμα και γίνεται) βγαίνει κάτω από 37 ευρώ :-).

Από εκεί αγοράζω αποκλειστικά πλέον retail εκδόσεις.

Δημοσ.

Ρεκόρ πωλήσεων στη βιομηχανία διασκέδασης,

$550.000.000 την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας, ξεπερνώντας στα αντίστοιχα έσοδα το 4ο μέρος των Harry Potter αλλά και από πέρσι το Grand Theft Auto IV.

Πηγή:

SANTA MONICA, Calif. - The video game "Call of Duty: Modern Warfare 2" is blasting its way into entertainment history.

After hauling in the biggest-ever first-day sales total last week, the game continues break records.

Activision Blizzard Inc., which released the game Nov. 10, said the latest game in its "Call of Duty" franchise made $550 million in worldwide sales during its first five days. That would put it over the $500 million record set last year by "Grand Theft Auto IV," from Take-Two Interactive Software Inc.Activision didn't say how many units it has shipped. But Lazard Capital Markets analyst Colin Sebastian estimates the company sold between 8.5 million and 9 million copies.

The game is also blowing past records set by other media. After "Grand Theft Auto IV" comes $394 million in worldwide box office sales brought in by the movie "Harry Potter and the Half-Blood Prince" over its first five days, according to Activision.

In its first 24 hours on sale, "Call of Duty" made $310 million in North America and the United Kingdom alone, while "Grand Theft Auto" made that same amount worldwide.

It was also far above the record $155 million opening weekend for the Batman movie "The Dark Knight" last year.

The game, which sells for $60, runs on Windows-based computers, Microsoft's Xbox 360 and Sony's PlayStation 3.

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα. Κάνω search για Servers αλλά κάνει συνέχεια trying to find. Βρίσκει καμιά 20αριά αλλά δεν τους εμφανίζει και δεν με βάζει κιόλας.

Δημοσ.
κανας τροπος για να παιξουμε co-op υπαρχει?

Ναι! Το αγοράζεις, το εγκαθιτάς, κάνεις add τους φίλους σου και παίζετε! :P

Δημοσ.

Το αγορασα κ εγω τελικα!!!μια ερωτηση...μπορω να το εγκαταστησω σε 2 υπολογιστες και να παιζει online κανονικα???οχι ταυτοχρονα!!!με το ιδιο user name στο steam...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...