Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 πως μπορώ να παίξω αυτό το game με gamepad? η δεν γίνετε ?:S μαζοχιστής n.2
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 32 ευρω απο το αμαζον... δεν την βρισκω τοσο τραγικη την τιμη, ειδικα για ενα παιχνιδι που ειναι παρα πολυ καλο.. Πού τα είδατε τα 32 βρε παιδάι?? Μήπως ήταν preorder? Γιατί τώρα που πήγα να παραγγείλω από amazon.co.uk είναι στα 43,70 ευρώ (μιλάμε πάντα για τελική τιμή, με ελληνικό ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ). Δεν πιστεύω να εννοείτε τις 29 λίρες που φαίνονται στη σελίδα του προϊόντος, γιατί αυτές δεν είναι τελική τιμή... Το πιο φτηνό που το έχω βρει είναι γύρω στα 37-38 ευρώ.
stefa_1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καποιοι μπορει να μην αντεχουν ουτε 30 ευρω.Αλλιως δεν θα ειχαμε οικονμικη κριση. Σχετικα με το patch του θειου,αυτο ηταν.Τελος.Εγω τουλαχιστο καταφερα και εφτασα 15lvl! Περιμενουμε νεο πατσακι τωρα.<<Δεν θα το αφησουν ετσι >>
vlachaquito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πού τα είδατε τα 32 βρε παιδάι?? Μήπως ήταν preorder? Γιατί τώρα που πήγα να παραγγείλω από amazon.co.uk είναι στα 43,70 ευρώ (μιλάμε πάντα για τελική τιμή, με ελληνικό ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ). Δεν πιστεύω να εννοείτε τις 29 λίρες που φαίνονται στη σελίδα του προϊόντος, γιατί αυτές δεν είναι τελική τιμή... Το πιο φτηνό που το έχω βρει είναι γύρω στα 37-38 ευρώ. ναι τοσο το ειχα παρει σαν preorder...37 ευρω τωρα καλα ειναι././.
QuicksilverGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 εγω δε εχω προβλημα με τα λεφτα και το ξερω οτι το παιχνιδι το αξιζει.αληθεια το προβλημα με το 2ο dvd σας το παρουσιασε?μιλαω για αυτους που το εχουν αυθεντικο.
papadakn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει κάποιο site για Instant download εκτός απο το Steam? Τα 60 ευρώ που ζητάει είναι κοροιδία. Δοκίμασα αυτό της nvidia αλλά απο το Σάββατο που το παρήγγειλα δεν μου ήρθε ποτέ link για download. Καμιά 10αρια email αργότερα ζήτησα refund γιατί δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα.
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-Call-of-Duty:-Modern-Warfare-2-1612-13.html digital release για οσους θελουν
papadakn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-Call-of-Duty:-Modern-Warfare-2-1612-13.htmldigital release για οσους θελουν Είσαι άρχοντας!!
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 τσιλ αστα αυτα και πες για τις μαχαιριες που εριχνα σημερα
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, το προτείνετε για το Online του; Δε πρόλαβα να το παίξω πολύ λόγω διαγωνισμάτων, και είχα την σπασμένη έκδοση. Με ενοχλεί μερικές φορές που μπαίνω σε παιχνίδι και έχω μεγάλο Ping. Πόσες πίστες έχει σύνολο; Εσείς, μαζεύεστε ποτέ να παίξετε μεταξύ σας για χαβαλέ; Βαρέθηκα να παίζω με ξένους σε όλα τα παιχνίδια.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τον κοροϊδεύει τον άλλο ρε, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: ναι :lol:.Για τον original kid το είπα . αγορά στο νετ! http://game.gamesplanet.com/produit.html;jsessionid=A63277B6FDDC1109E4D90350789BBAD4.jvmGpfr?product_id=1612&category_id=13
chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 τσιλ αστα αυτα και πες για τις μαχαιριες που εριχνα σημερα "Πέτσα, π**τσα και dagger" Vlachquito επειδή το epenis μου στο cod είναι μικρό, ως nab που μαι, και επειδή νίκες/ήττες είμαι 1/3 λόγω του ότι αρέσκομαι να παίζω ffa και δεν έχω κερδίσει ούτε ένα , περιμένω b00stάρισμα!! Για ένα epenis ζούμε !!!!!!!!!!
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 σημερα ειδα εναν που πεταγε ρουκετες εδαφους εδαφους...πηγαιναν ψηλα και μετα κατω σαν ολμοι. πως το κανε?
pc_admin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 @ toufas το βομβιδοβολο λες? δεν πηγες στρατο μαλλον ρε σεις για το original 45 ευρω εχει απο plaisio k e-shop.Και παιρνετε και τα dvd και δεν χρειαζετε να κατεβαζετε τπτ. Γιατι να ψαχνετε ολη την ευρωπη για να το παρετε 4-5 ευρω φτηνοτερα, και τελικα να σας κατσει και καμια μουφα?
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 οχι κανονικη ρουκετα σαν αυτη απο το launcher
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα