linuxovios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 This is a call for all PC Gamers to unite as one community; the PC Community. Prior to the release of Modern Warfare 2 a petition was created for Dedicated Servers (with Punkbuster). Unfortunately while 402 (Robert Bowling) commented on his twitter that it made a “big wave” and that he’d get it looked into no official response has prevailed. “Definitely made a big wave, and the response will not be ignored. I’ll ensure everyone at IW sees the petitions and responses to it.” It was also felt that the pre release petition was abused as during a web chat an IW employee commented on how 402 had signed the petition four times (which he did not). A “Post-Release” petition has now been set up – now that Modern Warfare 2 has been released we can show Infinity Ward that we still care. The petition covers the feedback that has appeared in the PC Modern Warfare 2 Infinity Ward forums over at http://www.infinityward.com since release. - Support for an in-game console; - Support for the “/record” feature; - Support for the lean feature; - Support for auto-balancing; - Support for multiple profiles; - Support for better Graphics and FOV control; - Support for actual ping readouts in ms (not graphs); - Support for a tournament game type (like Promod); Dedicated Server/IWNet specific: - Support for mod tools and modded Dedicated Servers; - Support for Punkbuster enabled Dedicated Servers; - Support for Dedicated Server admins to choose player numbers (Max: 50); - Support for PC gamers to choose if they wish to connect to an IWNet P2P server or a Dedicated Server (hosted by clans/individuals, etc) Many PC Gamers have started to give up on Infinity Ward ever making good of their damaging changes to the community with Modern Warfare 2. Let’s give it one last shot and let’s unite as one PC Community! Υπογράψτε το νέο petition
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Υπογράψτε το νέο petition already has been mentioned http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3011761&postcount=735 Αλλά υπογράψτε το!!
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 απαξιώ !!θα σας πω όταν βρεθούμε!!! χωρίς πλάκα παιδία....δεν θέλω να γίνω έτσι εδώ...3χρόνια τώρα ίσα ίσα την γλυτώνω..πίνω και αυτό το παλιογάλα που έχουν! Τον κοροϊδεύει τον άλλο ρε, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
pc_admin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μηπως εχουμε βρεθει με καποιους απο εδω στο COD ? kriti raki το nick
QuicksilverGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 οτι ελεγα και γω πριν...κατι παιζει μαλλον με το καινουργιο πατς που εβγαλε η steam...εμενα το nick μου ειναι Quicksilver GR.
Deponakias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω οσους μου εστειλαν πμ! Παιδια το επαιξα και μου αρεsει παρα πολυ! Τα σπαει το game! To nick μου ειναι Deponakias Gr αμα με δει κανενας πεσα ασ χαιρετησε ι...Παντως απ'οσο εχω παιξει πολλοι ελληνες με κενα στα ονοματα τους βλεπω τωρα αν με ρωτατε δεν ξερω το γιατι Cya in Game!
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλεος βρε παιδιά αφού σας αρέσει τόσο κάτι γιατί δεν το αγοράζετε? ΟΚ αντε να καταλάβω κάποιον που το κατεβάζει "πλαγίως" για να δει τι και πως είναι (δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που δεν αξίζουν καν το κόστος συσκευασίας τους...), αλλά αφού το γουστάρετε τόσο και θέλετε να μπαίνετε και σε online servers να παίζετε, ε πληρώστε το επιτέλους!
gung--ho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλεος βρε παιδιά αφού σας αρέσει τόσο κάτι γιατί δεν το αγοράζετε?ΟΚ αντε να καταλάβω κάποιον που το κατεβάζει "πλαγίως" για να δει τι και πως είναι (δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που δεν αξίζουν καν το κόστος συσκευασίας τους...), αλλά αφού το γουστάρετε τόσο και θέλετε να μπαίνετε και σε online servers να παίζετε, ε πληρώστε το επιτέλους! Εγω παντως το γουσταρα και σκεφτηκα να το αγορασω με κανα digital distribution, ελπιζοντας σε καποια καλη τιμη και μπαινω στο steam και βλεπω 60e!!! Ε οχι ρε φιλε
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλεος βρε παιδιά αφού σας αρέσει τόσο κάτι γιατί δεν το αγοράζετε?ΟΚ αντε να καταλάβω κάποιον που το κατεβάζει "πλαγίως" για να δει τι και πως είναι (δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που δεν αξίζουν καν το κόστος συσκευασίας τους...), αλλά αφού το γουστάρετε τόσο και θέλετε να μπαίνετε και σε online servers να παίζετε, ε πληρώστε το επιτέλους! για μενα ειναι πολλα τα λεφτα για game.Και το καλυτερο game ever να ητανε παλι πολλα ειναι... ----edit---- τωρα ειδα την απαντηση του φιλου απο πανω.Και εγω μολις ειδα την τιμη, τρελαθηκα γι' αυτο εγραψα και εγω αυτο.Ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα για game,που μετα απο λιγο καιρο θα το εχεις βαρεθει ακομα και το multi.
jester7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως το γουσταρα και σκεφτηκα να το αγορασω με καναdigital distribution, ελπιζοντας σε καποια καλη τιμη και μπαινω στο steam και βλεπω 60e!!! Ε οχι ρε φιλε Εγώ πάντως το τσίμπησα με 37.90 και ομολογώ οτι έχω καταευχαριστηθεί το mp. Για πληροφορίες εδώ http://www.activate.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4774&category_id=83&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
turbomania Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 πως μπορώ να παίξω αυτό το game με gamepad? η δεν γίνετε ?:S
QuicksilverGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλεος βρε παιδιά αφού σας αρέσει τόσο κάτι γιατί δεν το αγοράζετε?ΟΚ αντε να καταλάβω κάποιον που το κατεβάζει "πλαγίως" για να δει τι και πως είναι (δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που δεν αξίζουν καν το κόστος συσκευασίας τους...), αλλά αφού το γουστάρετε τόσο και θέλετε να μπαίνετε και σε online servers να παίζετε, ε πληρώστε το επιτέλους! θα σου λυσω την απορια σου φιλε μου,πρωτον εχω ακουσει πολλα προβληματα στο install και στην μη αναγνωρηση του 2ου dvd και αρκετα κρασαρισματα.και δε το λεει μονο ενας το λενε αρκετοι και για τετοιους λογους δε το εχω αγορασει ηδη ειδαλως τωρα δε θα ημουν εδω να σου μιλαω,θα ελιωνα μεχρι το βραδυ.
planelover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 θα σου λυσω την απορια σου φιλε μου,πρωτον εχω ακουσει πολλα προβληματα στο install και στην μη αναγνωρηση του 2ου dvd και αρκετα κρασαρισματα.και δε το λεει μονο ενας το λενε αρκετοι και για τετοιους λογους δε το εχω αγορασει ηδη ειδαλως τωρα δε θα ημουν εδω να σου μιλαω,θα ελιωνα μεχρι το βραδυ. Σχετικά με το πρόβλημα με το 2ο dvd, υπάρχει μία πολύ απλή λύση εδώ Το'χω πάρει αυθεντικό εγώ απ'την πρώτη μέρα και είναι πραγματικά πολύ ωραίο παιχνίδι. Αξίζει να το αγοράσεις!
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έλα μην ακούω δικαιολογίες του στιλ <<Είναι ακριβό>> και τα σχετικά, μιας και υπάρχουν μαγαζιά που το έχουν σε προσιτή τιμή. Είναι γνωστό ότι Έλληνας=τσαμπατζής και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό, όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες . PS: Άλλο τραγικό αυτό με το 2ο DVD που λέτε. Αφού λοιπόν το έχετε από τον θείο αρκετοί και παίζετε (άρα σας έγινε και το install σωστά), αγοράστε το για το cd-key του και τέλος. Απλά πράγματα
vlachaquito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 32 ευρω απο το αμαζον... δεν την βρισκω τοσο τραγικη την τιμη, ειδικα για ενα παιχνιδι που ειναι παρα πολυ καλο.. Οσο για το μουλτι του σπασμενου, η αλλαγη του συστηματος εγινε ακριβως για αυτο.. Για να καταπολεμησουν την πειρατια, αρα η γνωμη μου ειναι οτι με το που βγαινει ενα σπασιμο, δεν θα αντεχει περισσοτερες απο μερικες ωρες, μια και οι σερβερ ειναι πλεον "σπιτι" τους και θα μπορουν να τους ρυθμιζουν ετσι ωστε να τα μπλοκαρουν αμεσως.. Οσο για τον φιλο που λεει παραπανω με το cd-key, εγω που το κατεβασα για να δω λιγο το σινγκλ μεχρι να μου ερθει το κανονικο, με το cd-key δεν παιζεις μετα, γιατι απλα λειπει το στεαμ. η εγω δεν το εκανα καλα η οντως δεν γινεται, ετσι αναγκαστηκα να το κατεβασω απο το στεαμ μια και καλη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα