nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μερες?Μηπως θες να πεις ωρες? Ε καλά φαντάζομαι ότι αν δεν το βάλεις σε Hard/Veteran και λιώσεις κάμποσες ώρες, το τελειώνεις και μέσα σε μια μέρα. Αλλά προτιμώ να παίζω 2-3 αποστολές τη μέρα για να κρατήσει περισσότερο. Επιβεβαιώνω πάντως κι εγώ ότι η έκδοση του θείου παίζει μια χαρά στο online (μέχρι πότε?)
giorgos147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Όποτε να ναι πάμε!Αλλά συνήθως τα τελευταία 3 βράδια,είμαι μέσα με τον chill..join us. Steam Nickname?
light360 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει τροπος να κανω add friend στο steam χωρις καποιο activated game? Υπαρχει τελικα???????? Μπορει να με κανει καπιος add????
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 πως μπορούμε όλοι να παίξουμε σε μια πίστα???αν μπορείτε λεπτομερώς να μου εξηγήσετε τα βήματα γιατί ότι και να κάναμε με 3 άτομα δεν μπορέσαμε να παίξουμε μαζί. καταρχην βαζεις ολα τα ατομα στην λιστα φιλων στο στεαμ. μετα τους κανεις προσκληση, και θα δεις τα ονοματα τους στο lobby. Μετα, αυτος που εκανε την προσκληση, ψαχνει για παιχνιδι, και "τραβαει" και τους υπολοιπους μαζι του.. Ετσι οχι μονο ειστε στον ιδιο σερβερ, αλλα και στην ιδια ομαδα..
soiramk Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει τροπος να κανω add friend στο steam χωρις καποιο activated game? Κ εμένα θα με ενδιέφεραι αυτό... ---------------- Now playing on iTunes: John Lennon - Remember via FoxyTunes
chill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 τα τελευταία 3 βράδια,είμαι μέσα με τον chill.. Ναι είμαστε μέσα και chatάρουμε κυρίως. Μια να βάλει μπουγάδα, μια πρέπει να πάει για φαγητό, μια είναι στο laptop με το touchpad κλπ. Με φοβάται .......τον προσκάλεσα χτες σε 1vs1, ούτε που φάνηκε
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 καταρχην βαζεις ολα τα ατομα στην λιστα φιλων στο στεαμ. μετα τους κανεις προσκληση, και θα δεις τα ονοματα τους στο lobby. Μετα, αυτος που εκανε την προσκληση, ψαχνει για παιχνιδι, και "τραβαει" και τους υπολοιπους μαζι του.. Ετσι οχι μονο ειστε στον ιδιο σερβερ, αλλα και στην ιδια ομαδα.. Πριν λίγο εγώ απέτυχα να κάνω join...
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 χ0α0χ0χα0χα Ναι είμαστε μέσα και chatάρουμε κυρίως. Μια να βάλει μπουγάδα, μια πρέπει να πάει για φαγητό, μια είναι στο laptop με το touchpad κλπ. Με φοβάται .......τον προσκάλεσα χτες σε 1vs1, ούτε που φάνηκε εεε τι να κάνω που χω δουλειές !
vlachaquito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 χ0α0χ0χα0χα εεε τι να κάνω που χω δουλειές ! πες τα τσιλ, και εμενα τα ιδια μου εκανε σημερα... φοβομασται εε??? Με τον τουφα σημερα καλα τα πηγαμε επαιξα και με κατι αλλα παιδια αντιπαλοι, γενικα ολος ο σερβερ ηταν δικος μας, και φυσικα, ο vlachaquito εσπειρε τρομο και σφαιρες
ChrisRX-8 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Θεέ μου, έχω λιώσει στα γέλια. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα . Προσκυνώ, προσκυνώ... τους ξύπνησα όλους βραδιάτικα :lol:
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχουνε ξεφύγει εντελώς οι τύποι... Δηλαδή όταν παίζουν το παιχνίδι, πώς κάνουν?
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 πες τα τσιλ, και εμενα τα ιδια μου εκανε σημερα... φοβομασται εε??? Με τον τουφα σημερα καλα τα πηγαμε επαιξα και με κατι αλλα παιδια αντιπαλοι, γενικα ολος ο σερβερ ηταν δικος μας, και φυσικα, ο vlachaquito εσπειρε τρομο και σφαιρες απαξιώ !!θα σας πω όταν βρεθούμε!!! :lol: χωρίς πλάκα παιδία....δεν θέλω να γίνω έτσι εδώ...3χρόνια τώρα ίσα ίσα την γλυτώνω..πίνω και αυτό το παλιογάλα που έχουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα