vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αdd τους φίλους μου, μπορώ να τους κάνω απ' ευθείας απ' το steam μέσω shift + tab;Θα μπεις το βραδάκι; ναι κατευθειαν. εχει Αdd κανονικα... Το βραδακι λογικα ειμαι μεσα, μπαινω με κατι φιλους...
totalius Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τα σχέδια της activision για το μέλλον του online cod.Πάντως τα σχόλια από κάτω μόνο θετικά δε θα τα έλεγα.http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/11/16/online-monestization-for-call-of-duty/1
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κάντε add και μένα!"BASS starlet" δεν σε βρισκω... βαλε με, vlachaquito
Toufas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εγω επαιξα λιγο με τον chill χτες και του ελεγα για το wow παλι βαλτε μια φωνη το βραδυ να παιξουμε ολοι μαζι
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 το έβαλα και εγώ το game και είναι πολύ καλό αλλά έχω πρόβλημα με μια αποστολή και είμαι ακόμα στην αρχή!μου λέει protect the vip και είναι ένας πάνω σε κάποιο μαγαζί που λέει από πάνω protect δηλαδή να τον προστατέψω από τους κακούς τους σκοτώνω όλους αλλά αυτός ακόμα κάθετε εκεί πάνω και κοιτάει σαν χαζός είναι και δύο άλλοι δικοί μου σε αυτό το κτήριο με αυτόν και ένας στο απέναντι δεν ξέρω τι να κάνω δεν μου βγάζει τίποτα!και αυτό που λέει protect the vip πατώντας το tab δεν δείχνει ότι έγινε!plz help!
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έφτασα κι εγώ στο "Βράχο". Δεν υπάρχει το παιχνίδι. Απίστευτη ατμόσφαιρα, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φοβερή μουσική υπόκρουση. Τι κρίμα που κάποια στιγμή τα "κεφάλια" αποφάσισαν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι προορισμένα για multiplayer και το SP campaign πρέπει να κρατάει 3-4 μέρες με το ζόρι. Που είναι τα πρώτα Call of Duty, Medal of Honor (μην πω και τα Operation Flashpoint, Deus Ex) που έπαιζα βδομάδες για να τα τελειώσω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έφτασα κι εγώ στο "Βράχο". Δεν υπάρχει το παιχνίδι. Απίστευτη ατμόσφαιρα, προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φοβερή μουσική υπόκρουση. Τι κρίμα που κάποια στιγμή τα "κεφάλια" αποφάσισαν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι προορισμένα για multiplayer και το SP campaign πρέπει να κρατάει 3-4 μέρες με το ζόρι. Που είναι τα πρώτα Call of Duty, Medal of Honor (μην πω και τα Operation Flashpoint, Deus Ex) που έπαιζα βδομάδες για να τα τελειώσω. Μερες?Μηπως θες να πεις ωρες?
Eagle_IIz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 πως μπορούμε όλοι να παίξουμε σε μια πίστα???αν μπορείτε λεπτομερώς να μου εξηγήσετε τα βήματα γιατί ότι και να κάναμε με 3 άτομα δεν μπορέσαμε να παίξουμε μαζί.
stefa_1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μερες?Μηπως θες να πεις ωρες? Μπορει να επαιζε απο μιση ωρα τη μερα για να εχει δαιρκεια.Κατι τετοια εκανα και γω στα single.Βεβαια στο MW2 μονο την πρωτη πιστα επαιξα στο SP και πηγα στο multi.
Dennisbest Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει τροπος να κανω add friend στο steam χωρις καποιο activated game?
giorgos147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Βεβαια στο MW2 μονο την πρωτη πιστα επαιξα στο SP και πηγα στο multi. Τότε χάνεις. Ειλικρινά, συνέχισε το.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εγω επαιξα λιγο με τον chill χτες και του ελεγα για το wow παλι βαλτε μια φωνη το βραδυ να παιξουμε ολοι μαζι Κ εγω έπαιξα μαζί του,αλλά κότεψε! Του λεγα να παίξουμε ,εγω όμως με το touchpad αλλά κρυβόταν σε σερβερ που ήταν φουλ και δεν μπόρεσα να μπω να έβλεπε τι θα πάθαινε! Απόψε θα ξαναμπούμε!
giorgos147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εκτός σήμερα, καμιά άλλη μέρα έχετε κανονίσει;
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εκτός σήμερα, καμιά άλλη μέρα έχετε κανονίσει; Όποτε να ναι πάμε!Αλλά συνήθως τα τελευταία 3 βράδια,είμαι μέσα με τον chill.. join us.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα