Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας μέρα,

Έχω την ατι 4870 512mb και έβαλα το modern warfare 2 και κολλούσε το παιχνίδι. Έκανε πολλά σπασίματα στο full. Τελικά παρατήρησα ότι είχα να αλλάξω drivers της κάρτας περίπου 8 μήνες. Έβαλα τους τελευταίους και δεν κολλάει πλέον. Αν σας κάνει κανένα κόλλημα το Call Of Duty ανανεώστε τους drivers.

• Super Moderators
Δημοσ.
καλημερα,ξερει κανεις αν μπορώ να παίξω το παιχνιδι με χειριστήριο από xbox360 for pc (usb)

θες να παίξεις το game στο PC με χειριστήριο xbox360? λογικά ναι θα μπορείς αλλά γιατί τέτοιος μαζοχισμός? :o

Δημοσ.
εγω ειχα σημερα πολλα προβληματα στο στιμ μαλλον της επικείμενης κυκλοφορίας του l4d2 οπως ειπε και ενας φιλος...

χ8ες πχ δν ειχα προβληματα στο στιμ αλλα στο iwnet και αρκετες φορες γινοταν ξαφνικα disconnect.

αλλα νομιζω πως η iw 8α βγαλει γρηγορα patch και 8α διορ8ωσει πολλα...ας ελπιζουμε και για lean-dedicated servers.

Δεν ξερω για τι θα κανει η IW παντως καποιοι φροντισαν να βγαλουν μονοι τους το "patch" πριν περασει μια βδομαδα απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου:shifty:

http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-6/1045903p1.html

Δημοσ.
Όταν υπάρχει μεγάλο community που ασχολείται με ένα game, πως θα αποτραπεί η δημιουργία dedicated servers/mod κλπ..

Μήπως θα είναι πιο δύσκολο πλέον, αλλά όχι αδύνατο;

Aπορία-ρητορικό ερώτημα που εξέφρασα ένα μήνα πριν.....

Δημοσ.

Για το οτι παιξαμε μαζι, μαλλον παρεδιδα μαθηματα και οι υπολοιποι επαιζαν χαχαχαχα

Τι ψευδώνυμο έχεις στο παιχνίδι; Ψάχνω απεγνωσμένα, μπας και βρω κανένα παίχτη που να αξίζει, αλλά τους ξεφτιλίζω όλους καθημερινά και σταμάτησα να παίζω για λίγο :P:p:-D:lol:.

Δημοσ.
Ποιος γουσταρει να κανουμε διαγωνισμο στο ποιος θα κανει καλυτερο χρονο στο training ? :-)

Δεν σας συμφέρει...:mrgreen:

Δημοσ.
Σωπα ρε τοσο λιωμα εισαι?:lol:

Ήθελα να δω πόσο θα το φτάσω ρε πστη μου...ε μπορώ να πω, ότι είμαι ο γιουσεΐν μπολτ σε αυτή τη φάση :-D:-D:-D

Δημοσ.
Τι ψευδώνυμο έχεις στο παιχνίδι; Ψάχνω απεγνωσμένα, μπας και βρω κανένα παίχτη που να αξίζει, αλλά τους ξεφτιλίζω όλους καθημερινά και σταμάτησα να παίζω για λίγο :P:p:-D:lol:.

vlachaquito, αλλα πιστεψε με, απεφυγε το..

να πω την αληθεια, 2-3 πιστες που επαιξα με τον whiteyez παιξαμε καλη κοντρα.. αν και το ping μου ηταν τραγικο λογω ιταλιας..

Δημοσ.
vlachaquito, αλλα πιστεψε με, απεφυγε το..

να πω την αληθεια, 2-3 πιστες που επαιξα με τον whiteyez παιξαμε καλη κοντρα.. αν και το ping μου ηταν τραγικο λογω ιταλιας..

Αdd τους φίλους μου, μπορώ να τους κάνω απ' ευθείας απ' το steam μέσω shift + tab;

Θα μπεις το βραδάκι;

Δημοσ.

Hackers claim to create dedicated servers for Modern Warfare 2

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-rqLUDfl26Y&feature=player_embedded[/ame]

We suspected that the second that the PC version of Modern Warfare 2 was released somebody, somewhere, would try to create some kind of dedicated server hack for Infinity Ward's first person shooter. It looks like that someone has created some kind of way to get into the dev console and make such a hack possible.

Of course, they haven't created such a thing to prove the point that such servers are better than the peer-to-peer system that the game's IWNet uses. Rather they have done it to tweak with the game's settings for things like speed and jumping boosts, experience points increases and more. Oh, and they claim that their servers are listed as "ranked" on IWNet. As you can see from the above video, there's apparently lots of fun to be had in such a set up unless you are someone who's running the IWNet service trying to keep such a hack off their system.

[Via Destructoid]

------------------

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ, τι tribes μου λες, εδώ γίνεται το έλα να δεις!! :lol:

Δημοσ.

Μιας και το επαιξα και γω στο multi χαρη σε καποια καλα παιδια,πραγματι οι πιστες εχουν σχεδιαστει για λιγα ατομα (max18).Που σημαινει οτι αν ειναι 18 ατομα σε καθε ομαδα τοτε θα εχουμε ενα σκηνικο a la shipment του cod4 στους d.serv..Τουλαχιστο με τους dedicated servers θα εχουμε αξιοπρεπη ping.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...