john2gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ελπίζω σε οριστικό τέλος του τραγικού unlimited re-spawning και σε σωικό πλέον ΑΙ
SomethingGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Να και ενα teaser trailer, δεν δειχνει και πολλα παντος απο το τιποτα http://www.youtube.com/watch?v=p73k1Sxjihw
giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τα γραφικά δεν με πολυ καίνε αρκεί να μην είναι σαν του 5 που ήταν σαν καρτούν αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει το multi. Άντε να δούμε. Ενημερωτικά...Αλλά το 5 ήταν φτιαγμένο στη μηχανή γραφικών του 4
onty Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Προσωπικα ειδα μεγαλες διαφορες στα γραφικα αναμεσα σε 4και 5...με σαφως καλυτερα του 4...!!!!
Locked n loaded Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 who cares για το multi dude... most cod players do
dkmaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια μηχανή γραφικών αλλά είχαν διαφορά. Δεν νομίζω να φάνηκαν σε κανέναν τα ίδια με του 4.
giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αν ήταν η ίδια μηχανή γραφικών αλλά είχαν διαφορά. Δεν νομίζω να φάνηκαν σε κανέναν τα ίδια με του 4. Όχι.Τουλάχιστον σε μένα,του 4 μου είχαν φανεί ΠΟΛΥ καλύτερα.Αλλά τα τερμάτισα και τα δύο...Και το αστείο πιο είναι;;;Τα τερμάτισα την ίδια ακριβώς μέρα.(αλλά σε διαφορετικές χρονιές ) Μόνο το 2 θέλω να παίξω επειδή ακούω οτι είναι το καλύτερο της σειράς...Να το πάρω;(όχι απο θείο...)
VAssassin Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Να το παρεις γιατι στεκεται καλα μεχρι σημερα και το campaign του σπερνει.
giorgos147 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Οκ!Θα το αγοράσω! Αυτό να πάρω;Ρωτάω επειδή μου κάθεται κάπως αυτό το best of. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:07 ---------- Edit:Το παρήγγειλα απο το seven της περιοχής μου
Soulseeker Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ελπίζω σε οριστικό τέλος του τραγικού unlimited re-spawning Πραγματικά είναι το μόνο ενοχλητικό της σειράς. Αυτό το «πρέπει να προχωρήσω λίγο πιο μπροστά και ας φάω μερικές σφαίρες μονό και μόνο για να σταματήσουν να έρχονται» .
dkmaster Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 giorgos για τα γραφικά το ίδιο λέμε. Του 4 ήταν καλύτερα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 To demo πότε βγαίνει; πάντα-ήθελα-να-το-πω-αυτό vol 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα