gung--ho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Έχουν κυκλοφορήσει κάποια κόλπα, αλλά πολλοί αναφέρουν πως δεν μπορούν να μείνουν στον server για πάνω από 1-3 λεπτά.. Βαζοντας ενα κενο στο nickname λυνεται το προβλημα. Φανταζομαι οτι το κολπο για κουτρα mp δεν θα κρατησει και πολυ. Εγω το 'λιωσα σημερα και μπορω να πω οτι το παιχνιδι ειναι και γαμω
Panahs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Βαζοντας ενα κενο στο nickname λυνεται το προβλημα. Φανταζομαι οτι το κολπο για κουτρα mp δεν θα κρατησει και πολυ. Εγω το 'λιωσα σημερα και μπορω να πω οτι το παιχνιδι ειναι και γαμω Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν μπαλώσει και μετά τα χακερόνια θα ψάχνουν καινούρια τρύπα και πάει λέγοντας...
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Για να μάθουν να μη βάζουν dedicated servers και lean!
stefa_1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Toν δοκιμασα και γω τον θειο και συνδεθηκε σε game πριν παρω χαμπαρι τι γινεται! Οπως και να χει,η IW θα μπαλωνει,η <<ομαδα>>θα ξεμπαλωνει μεχρι να βαρεθει η IW
alexis333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Βαζοντας ενα κενο στο nickname λυνεται το προβλημα. Φανταζομαι οτι το κολπο για κουτρα mp δεν θα κρατησει και πολυ. Εγω το 'λιωσα σημερα και μπορω να πω οτι το παιχνιδι ειναι και γαμω Aυτο ακριβως κανεις φιλε nzeppos Sorry που δεν εστειλα pm αλλα δεν ημουν online.
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μαμώ το steam μου δεν μου κάνει update και δεν μπορώ να μπω :s Πολλά προβλήματα σήμερα μάλλον λόγο της επικείμενης κυκλοφορίας του l4d2 Έπαιξα με toufas σήμερα και vlachquito \0/ Μια ερώτηση : κάθε φορά που ξεκινάμε έχουμε 2 ειδών χειροβομβίδες. Πως στο καλό διαλέγω ποιο είδος από τα δυο θα πετάξω? Επίσης γιατί δεν μπορώ να αλλάζω όπλο με το scroll του mouse? Αναγκαστικά πρέπει να παίζω με 1-2?
Yperaspisths Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Aυτος ο φουστης ο hans zimmer ειναι καταπληκτικος. Ακομα και τα κομματια του για παιχνιδια ειναι epic
jakegate7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 έχετε προβλήματα στο steam? μπορείτε να παίξετε online? (μιλάω για αυθεντικό)
Deponakias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μπορω να εχω και εγω κανα πμ πως μπορω να παιζω on-line? :o
sam_@ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 εγω ειχα σημερα πολλα προβληματα στο στιμ μαλλον της επικείμενης κυκλοφορίας του l4d2 οπως ειπε και ενας φιλος... χ8ες πχ δν ειχα προβληματα στο στιμ αλλα στο iwnet και αρκετες φορες γινοταν ξαφνικα disconnect. αλλα νομιζω πως η iw 8α βγαλει γρηγορα patch και 8α διορ8ωσει πολλα...ας ελπιζουμε και για lean-dedicated servers.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) 'Eπαιξα και γω online, εύκολα, χωρίς άνοιγμα θυρών και χωρίς disconnect! Μάλλον όμως είχα ping (δυό γραμμές πόσο είναι; ) αλλά δεν ενοχλήθηκα ιδιαίτερα. Μου φάνηκε πιο εύκολο, κυρίως λόγω recoil που είναι μικρότερο. Παρόλο που δεν πολυχρησιμοποιώ το lean, μερικές φορές μου έλειψε.Ίσως να είναι και ένας παράγοντας για λιγότερο camping όμως, η έλειψη αυτή.. Η <<μηχανή>> στηρίζεται στο World At War? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2009 από _BASSstarlet_
Inler Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Που βρισκεται ρε παιδια το αρχειο settings του steam; Και πανω απο ολα ειναι δωρεαν;
becks777 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παιδια ενω καταφερα να το εγκαταστησω,αρχισα να παιζω σε high αναλυση και επειδη κολλαγε λιγο,πηγα να μειωσω το resolution και η οθονη μαυρισε...εκλεισα το pc και πηγα να μπω απο την αρχη και μου λεει να μπω με safe mode και ειτε πατησω yes ειτε no μαυριζει η οθονη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μαμώ το steam μου δεν μου κάνει update και δεν μπορώ να μπω :s Πολλά προβλήματα σήμερα μάλλον λόγο της επικείμενης κυκλοφορίας του l4d2 Έπαιξα με toufas σήμερα και vlachquito \0/ Μια ερώτηση : κάθε φορά που ξεκινάμε έχουμε 2 ειδών χειροβομβίδες. Πως στο καλό διαλέγω ποιο είδος από τα δυο θα πετάξω? Επίσης γιατί δεν μπορώ να αλλάζω όπλο με το scroll του mouse? Αναγκαστικά πρέπει να παίζω με 1-2? λοιπον, για να αλλαξεις οπλο, το κανεις κανονικα απο το ποντικι. απλα πας στο κοντρολς, πατας μια φορα για να σου παρει την επιλογη στο 1-2, και μετα κανεις μια φορα την ροδελα πανω, μια κατω, και εισαι ετοιμος. Για τις χειροβομβιδες, απλα επιλεγεις αλλο κουμπι.. Για το οτι παιξαμε μαζι, μαλλον παρεδιδα μαθηματα και οι υπολοιποι επαιζαν χαχαχαχα
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Call of Duty: Modern Warfare 2 banned in Russia http://news.cnet.com/8301-17852_3-10399131-71.html ποιές είναι οι πόρτες που πρέπει να ανοίξουμε;Κάπου το είχα δει,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ για να το βρω. ΝΕΟ petition ,η υπογραφή μου 3145. http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα