Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
κριμα που δεν εχει m1 garand το αγαπημενο μου οπλο :(

Και μένα αυτό είναι το αγαπημένο μου, αλλά δε κάνει για τόσο "εξελιγμένη" εποχή.

Δημοσ.

Ααχχ σήμερα έπεσαν οι πρώτες κατάρες....από τις 23.00 μέχρι και τις 03.30....απλά δεν παιζόταν το παιχνίδι.Έκανε τόσα πολλά lagαρισματα...ούτε 56αρα να χα..!

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους παίχτες όπως και να πυροβολίσω ίσια....ή έχω χάσει την φόρμα μου μιας και είναι και νέο παιχνίδι θέλει χρόνο ή είμαι τυφλός.. :D

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι ρε παιδια που αφορα εκτος απο τo mw2 και το waw ...Υπαρχει δυνατοτητα να βρω καποιον server που να παιζουμε πχ 5 vs 5 ή 6 vs 6 οπως στο cs δηλαδη .Γιατι το deathmatch με εχει κουρασει λιγο ,δεν εχει αρχη και τελος

Δημοσ.
Nα ρωτησω κατι ρε παιδια που αφορα εκτος απο τo mw2 και το waw ...Υπαρχει δυνατοτητα να βρω καποιον server που να παιζουμε πχ 5 vs 5 ή 6 vs 6 οπως στο cs δηλαδη .Γιατι το deathmatch με εχει κουρασει λιγο ,δεν εχει αρχη και τελος

Στο mw2 εχει 10 περιπου διαφορετικα μοντς που μπορεις να παιξεις, και σχεδον ολα εχουν οριο τα 12 ατομα, αρα ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις.

Φυσικα μιλαμε για το γνησιο παιχνιδι, για το σπασμενο, ρωτα το παλικαρι απο πανω :)

Δημοσ.
Στο mw2 εχει 10 περιπου διαφορετικα μοντς που μπορεις να παιξεις, και σχεδον ολα εχουν οριο τα 12 ατομα, αρα ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις.

Φυσικα μιλαμε για το γνησιο παιχνιδι, για το σπασμενο, ρωτα το παλικαρι απο πανω :)

σε καποιο mod ειδα μεχρι 18 ατομα

Δημοσ.
σε καποιο mod ειδα μεχρι 18 ατομα

ground war λεγεται

Εχουμε καμια σελιδα που να μας λεει την δυναμη του καθε οπλου?? Θυμαμαι στο προηγουμενο, ειχαμε βρει την πραγματικη δυναμη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά,μήπως ξέρετε ποια πόρτα πρέπει να ανοίξουμε για να παίζει σωστά στο multiplayer?

Μέσα στο παιχνίδι μου βγάζει "Your NAT type:Strict" και δεν μπορώ να μπώ αμέσως πολλές φορές....

Επεξ/σία από jester7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...