Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To campaign και στο hard δεν είναι πολύ δύσκολο. Στο veteran δεν δοκιμάζω ακόμα. Δεν είμαστε για έξοδα σε καινούργια πληκτρολόγια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι όσο ανεβάσεις δυσκολία ανεβαίνει το accuracy τον εχθρών που είναι ηλίθιο ενώ θα έπρεπε απλά να μειώνεται ο αριθμός hits που δέχεσαι, αλλα με αυτό το κάκιστο αίμα στην οθόνη είναι απλά κουραστικό και αντιρεαλιστικό.

Δημοσ.
Στο sp όταν κάνει loading το 2ο mission τρώει κατά μικρά χρονικά διαστήματα κάποια γερά κολλήμετα,έχω AT 4850 έβαλα τα τελευταία drivers αλλά παπάκια...

So..ξέρει κανείς πως μπορώ να μην τρωώ κολλήματα?

Δημοσ.

Ρε σεις, οταν φτασω στο τελος του campaign και μου δειξει το μουσειο με τα credits (Πριν παιξω ομως το special ops),

οταν ξαναμπω στο παιχνιδι μου λεει οτι το campaign ειναι completed κατα 50% μονο. Πηγα και στο Mission Select αλλα οι επιλογες μου ηταν μονο Act 1,2,3 + museum...

To αλλο 50% του campaign εχει κανεις ιδεα που βρισκεται? Μηπως πρεπει απλα να παιξω και το Special Ops?

Δημοσ.
Ρε σεις, οταν φτασω στο τελος του campaign και μου δειξει το μουσειο με τα credits (Πριν παιξω ομως το special ops),

οταν ξαναμπω στο παιχνιδι μου λεει οτι το campaign ειναι completed κατα 50% μονο. Πηγα και στο Mission Select αλλα οι επιλογες μου ηταν μονο Act 1,2,3 + museum...

To αλλο 50% του campaign εχει κανεις ιδεα που βρισκεται? Μηπως πρεπει απλα να παιξω και το Special Ops?

Μήπως πιάνει όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να ξεκλειδώσεις;Δεν το πρόσεξα μετά που το τέλειωσα δεν μπήκα,πήγα special ops αμέσως. Πάντως γιατί το τέλειωσαν έτσι; ''Da,i know a place..'', άσε να παίξουμε λίγο ακόμα,βάλε να πολεμήσουμε τους ''καλούς'' αμερικάνους!

Δεν ξέρω,γω το τέλειωσα στο 2ρο επίπεδο.

Δημοσ.

Τρομερο παιχνιδι.

Τα σπαει.Το καλυτερο game ever για μενα μετα το pes βεβαια που το λιωνω απο μικρος.

Ενταξει δεν ηταν τοσο μικρο ρε σεις. :P

Και τα αλλα τοσο πανε ετσι δεν ειναι. :rolleyes:

Τρομερο story...

Απλα γαματο...

Δημοσ.

στο completion percantage μετράει και τις άλλες δυσκολίες + τα λαπτοπ που βρίσκεις..

δλδ άμα το τερματίσεις στο easy είναι 25%, medium 50%, hardened 75% και veteran 100%

Δημοσ.
στο completion percantage μετράει και τις άλλες δυσκολίες + τα λαπτοπ που βρίσκεις..

δλδ άμα το τερματίσεις στο easy είναι 25%, medium 50%, hardened 75% και veteran 100%

Ετσι εξηγειται..Επεξα στο regular και βρηκα και 1 ολοκληρο λαπτοπ και μου εβγαλε completion 50.3%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...