Spyrot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τωρα κολλαει το supermustbuyultraimbapwnzor προγραμμα,steam. στο login σταματαει να αποκρινεται.
Whiteyez Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζει μήπως κανείς αν μηδενίζετε το προφίλ στο multiplayer όπως το COD 4 αν απεγκαταστήσω το παιχνίδι και μετά το ξαναβάλω; Η μήπως αποθηκεύονται στο steam προφίλ μου;
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 λοιπον εγω το βαλα μολις τωρα και δουλευει κανονικα...η αγορα απο nvidia store πιστευω οτι συμφερει παρα πολυ...τιμη 40 ευρω,paypal, απευθειας κατεβασμα...οποιος θελει να το παρει απο κει στη καρτελα χωρα ας βαλει αμερικη, γιατι ελλαδα δε δουλευει....
vlachaquito Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 λοιπον για την εγκατασταση του παιχνιδιου απο το σιντι, στο φορουμ του στεαμ εχει καπου τι να κανεις για να μην το ξανακατεβασεις. Whiteyez κατα 99% οχι, γιατι τα παντα αποθηκευωνται στο στεαμ, αρα λογικα με το που βαλεις το παιχνιδι θα στο ξαναβρει.. ρωτα και μια προς κοντ να δεις τι θα σου πουνε και πες και εμας.. btw η πατεντα να μπαινεις με φιλους ιδιο σερβερ ιδια ομαδα σπερνει, επιτελους, οχι καθε φορα να πρεπει να περιμενεις να αδειασει σερβερ για να μπει ο φιλος σου, και τις περισσοτερες φορες να παιζεις σε διαφορετικες ομαδες... petition για να ξαναβαλουν το lean υπαρχει??? :D
androu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 στην πίστα με τα χιόνια τα εκρηκτικά πως τα ανατινάζουμε? Πρέπει κάπως να εμφανίζεται ο πυροκροτητής ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Aφού βγάζει μήνυμα να πατήσεις E ή F, νομίζω.
androu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) βγάζει F για να πάρεις το "acm" πως το λέει εκείνο το αντικείμενο και μετά εμένα δεν γράφει κάτι άλλο, την πέφτουν απέξω οι άλλοι ... edit: Ναι έχεις δίκιο ! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2009 από androu
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 βγάζει F για να πάρεις το "acm" πως το λέει εκείνο το αντικείμενο και μετά εμένα δεν γράφει κάτι άλλο, την πέφτουν απέξω οι άλλοι ... edit: Ναι έχεις δίκιο ! στην πίστα με τα χιόνια τα εκρηκτικά πως τα ανατινάζουμε? Πρέπει κάπως να εμφανίζεται ο πυροκροτητής ? απλά το παίρνεις, πας μέσα εκεί με τον άλλον,ανεβένεις πάνω,παίρνεις άλλο ένα πράγμα,κάνουν ντου αυτοί,Βγαίνει μόνος του ή με το 5 και μετά......5....4...3....2...1...boooooooommmm πριν τα μπαμ μπαμ στον δικό σου!!
Xoxosis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλα γραφικα , εκαναν εξαιρετικη δουλεια στο pc , το ενοικιασα και στο ps3 , απο περιεργια να δω αλλα δεν λεει μια μπρος στο pc
koumos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλα το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο. Τρομερα γραφικα, τρομερη μουσικη και τρεχει και πολυ ανετα ολα στο φουλ στο pc μου..Μου θυμισε σε σημεια σκηνες απο ταινιες και ειδικα σε μια αποστολη που εισαι σε 1 φυλακη σε 1 νησι, ειναι ολοιδιο Ο Βραχος "The Rock,1996"...
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Καλα το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον εκπληκτικο. Τρομερα γραφικα, τρομερη μουσικη και τρεχει και πολυ ανετα ολα στο φουλ στο pc μου..Μου θυμισε σε σημεια σκηνες απο ταινιες και ειδικα σε μια αποστολη που εισαι σε 1 φυλακη σε 1 νησι, ειναι ολοιδιο Ο Βραχος "The Rock,1996"... Και μένα τον Βράχο μου θύμισε λίγο!!Και με την μουσική να μοιάζει.. Το τέλειωσα 5.6 ώρες...έφυγε για mp τώρα.
pc_admin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Και Vga benchmarks για το call of duty MW2 ,που πολλοι θα θελουν να δουν πια καρτα θα προτιμησουν για να παιζουν το game αυτο http://www.pcgameshardware.de/aid,699165/Call-of-Duty-6-Modern-Warfare-2-im-Technik-Test-Grafik-Vergleich-Update-Grafikkarten-Benchmarks/Action-Spiel/Test/
Eagle_IIz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 παιδιά επειδή δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολο το θέμα,έχουνε καταφέρει να παίξουνε multiplayer με εκδοσή που μας έχουνε φέρει από τον θείο η όχι ακόμα???ευχαριστώ
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το online μαμάει. Τις περισσότερες φορές έπαιξα χωρίς προβλήματα, 2-3 φορές ένιωσα (από τα 30+ που έκανα join) ότι lagαρα για μερικά secs αλλά τέτοιο % είχα και στους dedicated so.........Με μια μπάρα παίζω συνήθως,τώρα σε πόσα ms αντιστοιχεί αυτό δεν γνωρίζω. Το offline όσοι το τερματίσατε σε 5 ώρες μήπως το παίξατε στο easy? Γιατί εγώ που το παίζω στο veteran έχω φάει ήδη 3,5 ώρες και μόλις μπήκα στο ACT II.........
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Το online μαμάει. Τις περισσότερες φορές έπαιξα χωρίς προβλήματα, 2-3 φορές ένιωσα (από τα 30+ που έκανα join) ότι lagαρα για μερικά secs αλλά τέτοιο % είχα και στους dedicated so.........Με μια μπάρα παίζω συνήθως,τώρα σε πόσα ms αντιστοιχεί αυτό δεν γνωρίζω. Το offline όσοι το τερματίσατε σε 5 ώρες μήπως το παίξατε στο easy? Γιατί εγώ που το παίζω στο veteran έχω φάει ήδη 3,5 ώρες και μόλις μπήκα στο ACT II......... Στο veteran σε μερικα σημεια θελει 20+ προσπαθειες για να το περασεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα