Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θεέ μου, έχω λιώσει στα γέλια. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:. Προσκυνώ, προσκυνώ... τους ξύπνησα όλους βραδιάτικα :lol:

χ0αχ0α0χα0χ0α,μη γελάτε ρε σεις!! Δεν είναι αστεία τα πράγματα εδώ στην Αγγλία...ευτυχώς δεν χτυπάω τοίχους άμα πίνω γάλα :lol::lol::lol: .

Btw,το πήρα το παιχνίδι και εγώ χτες βράδυ,τώρα το κάνω install.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Aυτή είναι η αποστολή που σε ρωτάει στην αρχη αν θες να την παραλείψεις?

Ναι αυτη ειναι μαλον.Και θα εχει κι αλλες τετοιες νομιζω.

Καποιος που να το εχει τερματισει ας μας πει.

Παντως μλκια καναν που τη βαλαν.Ειναι πολυ violence ... :P

Να χεις τωρα ενα παιδακι 10 χρονων και να βγαινει να σκοτωνει με τη σειρα ολους τους civilian ε ενταξει ειναι καπως.

Απο κει που παλευαμε το κακο τωρα θα σκοτωνουμε αθωους και δε θα μας καιγεται και καρφι (για τα δεκαχρονα μιλαω ) σιγα σιγα που θα γινει συνηθεια....;)

edit

Μπορειτε να με πειτε υπερβολικο δεν εχω προβλημα...:P

A , ακουσα πως αυτος που εσπασε το online του CoD MW2 λενε πως το πουλαει αυτο που εκανε, δε το χαριζει.

Δε μπορεις να παιξεις σπασμενο MP τσαμπε ακομα...

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
Βασικά είτε το πιάσεις από textures, είτε από την ποιότητα των normal maps και particles effects... η PC έκδοση είναι καλύτερη και κάνει μπαμ. Δεν χρειάζεται καν η υψηλή ανάλυση με το τρελό FSAA για να φανεί η διαφορά ;)

Δεν κάθισα να δω το video. Σταμάτησα όταν είδα τι hardware usαραν και τι ανάλυση επέλεξαν. Είναι ανάξιοι λόγου οι καραγκιόζηδες :mad:

Δημοσ.

Έβαλα και εγώ το game , μαρέσει πολύ, το single για μένα είναι απο τα καλύτερα που έχω παίξει. Τρομερά γραφικά και πάρα μα πάρα πολύ καλό σενάριο(αν και σύντομο), για την μουσική τι να πώ... hans zimer τα λέει όλα... φανταστικές λεπτομέρειες και και και...

Στο multiplayer έχουν προστεθεί πολλά νέα πράγματα, μπορεί να γκρινιάζουν πολλοί, αλλά εμένα με ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, έχεις απίστευτες δυνατότητες παραμετροποίησης του χαρακτήρα σου. Και για τους snipers απίστευτα σημεία να σκαρφαλώσεις... Ακόμα δεν το έχω συνηθήσει μου φαίνεται κάπως διαφορετικό στο χειρισμό.

Μεγάλο μείων για μένα είναι που δεν μπορείς να πλαγιάσεις δεξιά/αριστερά, με βόλευε πάρα πολύ στο παιχνίδι μου.

Δημοσ.

Το ρημάδι το MW2 το έχει όμως "Stock status: None in stock" αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, υπάρχει κανα τέτοιο μαγαζί που παίρνει ΚΑΙ paypal? (το προτιμώ από τα δώσω απευθείας credit)

Δημοσ.
Το ρημάδι το MW2 το έχει όμως "Stock status: None in stock" αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, υπάρχει κανα τέτοιο μαγαζί που παίρνει ΚΑΙ paypal? (το προτιμώ από τα δώσω απευθείας credit)

http://store.nvidia.com/DRHM/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=nvidia&Locale=en_US&Env=BASE&productID=168238400

Δημοσ.

Χμμμ, καλή τιμή (κάπου 40 ευρώ) αλλά "The following products (Call of Duty® : Modern Warfare® 2) are restricted by the billing country you specified." Δεν φαίνεται να "στέλνει" Ελλάδα.

Δημοσ.

το 4 που το χα παρει απο κει,ειχα βαλει χωρα αμερικη και κατεβηκε και επαιξε κανονικα...αυτο εκανα και τωρα..αυτη τη στιγμη το κατεβαζω....θα σου πω αν δουλεψει σιγουρα σε 3 ωρες......

Δημοσ.

τι στο διαλο πρεπει να κανω για να παιξω το γ@μοπαιχνιδο?

το κανεις εγκατασταση και δεν μπορεις να παιξεις...ημαρτον τι αλλο θα δουμε.

με λεει να ξανακατεβασω το παιχνιδι.ασε ρε πληρωνω 50 ευρω και πρεπει να κατεβασω 11Gb?καλο το αστειο IW

Δημοσ.

και εμενα ετσι μου ελεγε toufas Installing from disk...

Αιντε να δουμε ρε παιδια.

Ακουγα πανευκολη εγκατασταση και ετσι...σκατα.

η cracked εκδοση του fm09 πιο ευκολη εγκατασταση ειχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...