Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο sp όταν κάνει loading το 2ο mission τρώει κατά μικρά χρονικά διαστήματα κάποια γερά κολλήμετα,έχω AT 4850 έβαλα τα τελευταία drivers αλλά παπάκια...

Δημοσ.
Ωραίο το multi αλλά έχουν ξεσκιστεί στα grenade lunchers κάποιοι και μαμάνε το παιχνίδι.

ναι, αυτος ο κουμπαρος ηταν εκνευριστικος :P ... που θα παει, θα ξεκλειδωσουν κιαλλα attachment και θα μας αφησουν ησυχους..

Αν θυμαμαι και στο 1 τα ιδια ειχαμε στην αρχη...

Δημοσ.

Εγω παντως μια πιστα που ησουν και επρεπε να σκοτωσεις τους αθωους την εκανα skip mission.:o

Δε μαρεσε η κατασταση ... :-(

Δημοσ.
Εγω παντως μια πιστα που ησουν και επρεπε να σκοτωσεις τους αθωους την εκανα skip mission.:o

Δε μαρεσε η κατασταση ... :-(

εγώ πάλι αφού γάζωσα τους πάντες μέχρι που ξέμεινα απο σφαίρες,εξιλεώθηκα σώζοντας το άντρο της ελευθερίας όλου του ελεύθερου κόσμου(λευκός οίκος) απο τους κακούς ρώσους:lol:

Δημοσ.
Η "Νo Russian" είναι.

Έτσι και την πάρει χαμπάρι κανάς ρεπόρτερ του alter ή του star, θα πέσει πολύ <<γέλιο>>.

αν το πάρει πρέφα reporter του star καλά θα είναι,μιας και έχει καλό καιρό ακόμη,οπότε όλο και κάτι θα έχει ξεχάσει να φαίνεται χυμένο:lol:..να παρακαλάς μη το πάρει πρέφα κανάς ευαγγελάτος και κάνει καμιά δίωρη εκπομπή για αυτό το θέμα:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ----------

Η καλύτερη αποστολή του παιχνιδιού ρε είναι το αεροδρόμιο :P

couldn't agree more:p

Δημοσ.

Εγώ πάλι δέν έριξα σφαίρα...μέχρι φυσικά να εμφανιστεί ο πρώτος μπάτσος.

Μπορώ να πώ οτι καταχάρηκα το carnage σαν θεατής!:devil:

Δημοσ.
αν το πάρει πρέφα reporter του star καλά θα είναι,μιας και έχει καλό καιρό ακόμη,οπότε όλο και κάτι θα έχει ξεχάσει να φαίνεται χυμένο:lol:..να παρακαλάς μη το πάρει πρέφα κανάς ευαγγελάτος και κάνει καμιά δίωρη εκπομπή για αυτό το θέμα:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ----------

couldn't agree more:p

Aυτή είναι η αποστολή που σε ρωτάει στην αρχη αν θες να την παραλείψεις?

Δημοσ.

Θεέ μου, έχω λιώσει στα γέλια. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:. Προσκυνώ, προσκυνώ... τους ξύπνησα όλους βραδιάτικα :lol:

Δημοσ.

Βασικά οι ατάκες στα comments του youtube είναι όλα τα λεφτά...

bottle your tears and send em to me. rofl

Μπήκα πριν λίγο στο forum της iw, (μετά 4-5 μηνύματα "λάθος ημερομηνία γέννησης" woot?),κοιτώντας με hex editor το exe βρέθηκαν γραμμές κώδικα xbox.Επίσης γραμμές κώδικα για dedicated servers, για lean κτλ.Με τιμές 0 αντί για 1.Copy paste much?

Ήδη υπάρχουν αρκετοί που το σκαλίζουν, οπότε θα βρεθεί άκρη κάποια στιγμή.Περισσότερο με προβληματίζει ότι οι τωρινοί χάρτες είναι σχετικά μικροί, οπότε

δε θα 'χει και πολυ πλάκα με 40άτομα σε ένα τέτοιο μέρος.(shipment πόσο αντέχαμε?10λεπτα?)

Το latency στο online είναι ικανοποιητικό.Τα φίλτρα που βάζει ξεκινάνε απο 40ms-50ms, αυτά φαινόντουσαν σε εμένα τουλάχιστον.

ps.Στο αεροδρόμιο παίζει να σκότωσα παραπάνω civilians απ' ότι όλοι στην ομάδα! :-) grenade launcher

Δημοσ.

Με τα όσα διαβάζω, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω ή όχι. Πάντως και ο λίγος κόσμος δεν με πειράζει. Θυμάμαι που έπαιζα παράλληλα CoD2 σε PC και CoD4 σε 360 και μετά από ένα σημείο προτιμούσα τον περιορισμό των λίγων ατόμων του Xbox. Παίζαμε HQ 8-12 άτομα και είχε πιο πολύ πλάκα από την ανελέητη σφαγή σε 40άρι Carentan ΤDM, ειδικά αν θέλεις να παίξεις λίγη ώρα να ξεδώσεις, σε pug casual φάση.

Εννοείται βέβαια ότι θα προτιμούσα να είχα την επιλογή να παίξω ΚΑΙ σε server με πολύ κόσμο.

Μου φαίνεται θα το τσιμπήσω από το θείο πρώτα, να τελειώσω το SP και μετά βλέπουμε για αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...