Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο ηλίθιο comparison δεν μπορούσαν να κάνουν στο GAYtrailers? Τι ανάλυση είναι αυτή που τρέχουν το παιχνίδι στο pc? Να υποθέσω ότι έχουν και το vsync απενεργοποιημένο και τα λοιπά χαρακτηριστικά στο off? Δεν φτάνουν τα playstationxboxάκια ούτε στο όνειρο τους το pc και ρίχνουμε στα τάρταρα τις ρυθμίσεις του pc μπας και πείσουν κανέναν βλάκα ότι οι κονσόλες στέκονται ισάξια δίπλα στους υπολογιστές? Μήπως θέλετε να παίξουμε fps και με gamepad :lol:? Γελοίοι ε γελοίοι.........

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορες κατηγοριες παιχτων στο COD

καποιοι το παιζουν οπως παιζουν Fifa ή pro ή NFS..υπαρχουν καποιοι οπως εγω που εχουν μονο αυτο στο pc τους και παιζουν μονο multi .Πες τους καμμενους με τα cod, οπως θελεις.Για να καταλαβεις τα μονα game που εχω τωρα στο pc ειναι τα COD 4,5,MW2 και το torchlight (αυτο ξεφυγε:-D)

Οι πρωτοι και να μην το εχουν δεν ειναι και κατι σοβαρο..ενω για τους δευτερους ειναι must , γιατι το επομενο game τους θα ειναι σιγουρα το επομενο cod.

Δημοσ.
Πιο ηλίθιο comparison δεν μπορούσαν να κάνουν στο euroGAYmer? Τι ανάλυση είναι αυτή που τρέχουν το παιχνίδι στο pc? Να υποθέσω ότι έχουν και το vsync απενεργοποιημένο και τα λοιπά χαρακτηριστικά στο off? Δεν φτάνουν τα playstationxboxάκια ούτε στο όνειρο τους το pc και ρίχνουμε στα τάρταρα τις ρυθμίσεις του pc μπας και πείσουν κανέναν βλάκα ότι οι κονσόλες στέκονται ισάξια δίπλα στους υπολογιστές? Μήπως θέλετε να παίξουμε fps και με gamepad :lol:? Γελοίοι ε γελοίοι.........

Αυτά τα πρόσεξα και γω, αλλά και πάλι, και σε τέτοιες αναλύσεις, ο υπολογιστής είναι πολύ μπροστά.

Δημοσ.
Ναι συμφωνω ειναι γουστα...σε πολλους αρεσει να τρεχουν με ενα υποπολυβολο και να βαρανε γυρω γυρω.Σε μενα αρεσει να σημαδευω..δεν εννοω sniper , εννοω να σημεδευω απο μακρια με A1 και μπαμ! παρτον κατω :lol:

Στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις και ενα SMG το οποιο με ενα γεμιστηρα ριχνει 2 ελικοπτερα και εισαι N00b 100 %...

Δημοσ.
Αυτά τα πρόσεξα και γω, αλλά και πάλι, και σε τέτοιες αναλύσεις, ο υπολογιστής είναι πολύ μπροστά.

Παντού είναι μπροστά ο υπολογιστής δεν τίθεται θέμα. Το θέμα είναι πόσο γελοίοι είναι οι υπέυθηνοι του comparison που χρησιμοποιούν QUAD και 4870 CF για να τρέξουν το παιχνίδι σε 1280x720. Θα δούνε τα γνωστά παιδάκια fanboys που υπάρχουν στο net το video και θα λένε κλασσικά

"OMG XBOX PWNS "

"PS3 RULEEEEEEZ"

που είναι εντελώς λάθος μιας και στα multi και οι δυο κονσόλες συγκριτικά με τα pc είναι επιεικώς GTPK.

FPS σε κονσόλα : Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη ανωμαλία στον χώρο του gaming αυτή τη στιγμή :eek:.

• Moderators
Δημοσ.
Πιο ηλίθιο comparison δεν μπορούσαν να κάνουν στο GAYtrailers? Τι ανάλυση είναι αυτή που τρέχουν το παιχνίδι στο pc? Να υποθέσω ότι έχουν και το vsync απενεργοποιημένο και τα λοιπά χαρακτηριστικά στο off? Δεν φτάνουν τα playstationxboxάκια ούτε στο όνειρο τους το pc και ρίχνουμε στα τάρταρα τις ρυθμίσεις του pc μπας και πείσουν κανέναν βλάκα ότι οι κονσόλες στέκονται ισάξια δίπλα στους υπολογιστές? Μήπως θέλετε να παίξουμε fps και με gamepad :lol:? Γελοίοι ε γελοίοι.........

Βρε Chill, δεν θυμάσαι πως το Crysis δεν πήρε best graphics γιατί ήταν πολύ βαρύ για το PC του GT; :P

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τόσες πολλές παπαριές τα τελευταία χρόνια για τους υπολογιστές που δεν θέλω να θυμάμαι ούτε τις μισές από αυτές. Τέτοια συγκριτικά με τρελαίνουν :mad:. Αυτό που λες δεν το θυμάμαι αλλά δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση. Και είμαι βέβαιος ότι οι συγκεκριμένοι, θα αποθέωσαν τόσο το HaLOL όσο και το KZII.

Αναρωτιέμαι αν τα περιοδικά αυτοκινήτων συγκρίνουν την ferrari με την skoda και την lada. Και αν ναι, αφαιρούν την original μηχανή της ferrari και της τοποθετούν μια ενός yugo για να μπορεί.....να υπάρξει σύγκριση :lol:?

/spit σε όλους τους γελοίους reviewers στα τσατσοκονσολοsites του κερατά. Άμα ξαναδώ κανένα τέτοιο comparison με το άγιο keyboard θα φύγει διαδικτυακή ροχάλα.......

Δημοσ.
Έχω διαβάσει τόσες πολλές παπαριές τα τελευταία χρόνια για τους υπολογιστές που δεν θέλω να θυμάμαι ούτε τις μισές από αυτές. Τέτοια συγκριτικά με τρελαίνουν :mad:. Αυτό που λες δεν το θυμάμαι αλλά δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση. Και είμαι βέβαιος ότι οι συγκεκριμένοι, θα αποθέωσαν τόσο το HaLOL όσο και το KZII.

Αναρωτιέμαι αν τα περιοδικά αυτοκινήτων συγκρίνουν την ferrari με την skoda και την lada. Και αν ναι, αφαιρούν την original μηχανή της ferrari και της τοποθετούν μια ενός yugo για να μπορεί.....να υπάρξει σύγκριση :lol:?

/spit σε όλους τους γελοίους reviewers στα τσατσοκονσολοsites του κερατά. Άμα ξαναδώ κανένα τέτοιο comparison με το άγιο keyboard θα φύγει διαδικτυακή ροχάλα.......

Ηalo>all μην ακουμε και μαμακιες ......

Δημοσ.
Ετσι ακριβώς, οι εταιρίες γνωρίζουν οτι οι παίκτες ειναι...καμμένοι και αρα θα το αγοράσουν,οσο και να μην υποστηρίζονται mod tools κλπ.Γιαυτο και δεν δίνουν λογαριασμό.Τωρα αν μείνουν 5-6 που δεν το αγοράσουν επειδή είναι true δε4 λέει τίποτα...Κάποτε ενας ιαπωνας αρνούνταν να πιστέψει οτι τέλειωσε ο Β παγκόσμιος και η Ιαπωνία έχασε και γιαυτό το λόγο έκανε ανταρτοπόλεμο μέχρι το 80 περίπου..Έτσι είναι και οι παίκτες,το 99.99999 θα σκύψει το κεφάλι και θα κάνει το χατίρι της μεγάλης εταιρίας αποδεχόμενο την αναπόφευκτη επερχόμενη αγορά και 1 στους 1000 δεν θα σκύψει το κεφάλι.

αυτα ειναι, επανασταση στο cod... ψηλα το κεφαλι!!!!

(το οτι ειμαι ενηλικας και εχω προσωπικη γνωμη που μπορω να σχηματισω, και συμφωνα με αυτη την γνωμη πιστευω οτι το παιχνιδακι ειναι σπεσιαλ, δεν μετραει?? τρωω και εγω κουτοχορτο???)

FPS σε κονσόλα : Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη ανωμαλία στον χώρο του gaming αυτή τη στιγμή :eek:.

πως γινεται να παιζεις χωρις πληκτρολογιο και ποντικι???? χαχαχα

Δημοσ.
(το οτι ειμαι ενηλικας και εχω προσωπικη γνωμη που μπορω να σχηματισω, και συμφωνα με αυτη την γνωμη πιστευω οτι το παιχνιδακι ειναι σπεσιαλ, δεν μετραει?? τρωω και εγω κουτοχορτο???)

Οτι θελει κανει ο καθενας,απλα εν τάχει ακομα και αυτοι που εσκουζαν σα τις μωρές παρθένες ειναι σιγουρο περαν καθε αμφιβολίας οτι θα πουν..Ω! τι παιγνιδαρα θε μου και θα τρεξουν να το αγορασουν,φυσικα τα πετισιον κλπ θα φανταζουν πλεον σα κακα φαντασματα του παρελθόντος και ο προεδρας της ακτιβιζιον θα τριβει τα χερια του και τις ασφυκτικά γεμάτες τσεπες του;)

Δημοσ.
Παντού είναι μπροστά ο υπολογιστής δεν τίθεται θέμα. Το θέμα είναι πόσο γελοίοι είναι οι υπέυθηνοι του comparison που χρησιμοποιούν QUAD και 4870 CF για να τρέξουν το παιχνίδι σε 1280x720. Θα δούνε τα γνωστά παιδάκια fanboys που υπάρχουν στο net το video και θα λένε κλασσικά

"OMG XBOX PWNS "

"PS3 RULEEEEEEZ"

που είναι εντελώς λάθος μιας και στα multi και οι δυο κονσόλες συγκριτικά με τα pc είναι επιεικώς GTPK.

Βασικά είτε το πιάσεις από textures, είτε από την ποιότητα των normal maps και particles effects... η PC έκδοση είναι καλύτερη και κάνει μπαμ. Δεν χρειάζεται καν η υψηλή ανάλυση με το τρελό FSAA για να φανεί η διαφορά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...