Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το sp ειναι η απόλυτη αντιγραφή του sp του του 1,αυτά για το πόσο καλό είναι.Οι απανταχού παίκτες έδειξαν για μια ακομη φορα ποσο βλαμμένοι ειναι,εβγαλαν petition,εκραξαν,φωναξαν,εκλαψαν και στο τελος το αγορασαν.-

Ολοι εσεις που λετε για steam το εχετε αυθεντικό ή δουλεύει το razor skidrow κλπ και online;

Δημοσ.

Καλα ειχα ακουσει τοσα και ειχα τρομαξει ...

Οτι εχει lag ,οτι θελει κατι ωρες για εγκατασταση...Το πηρα σημερα στις 14:00, 14:30 επαιζα :-) . Κανενα lag ,ολοι πρασινοι με 4 μπαρες. Επαιζα 3 ωρες σερι :o

Πολυ καψιμο ρε σεις .και εχω πολλα ακομα να δω .Χαλαλι τα 45 γιουργια. :lol:

Δημοσ.
Καλα ειχα ακουσει τοσα και ειχα τρομαξει ...

Οτι εχει lag ,οτι θελει κατι ωρες για εγκατασταση...Το πηρα σημερα στις 14:00, 14:30 επαιζα :-) . Κανενα lag ,ολοι πρασινοι με 4 μπαρες. Επαιζα 3 ωρες σερι :o

Πολυ καψιμο ρε σεις .και εχω πολλα ακομα να δω .Χαλαλι τα 45 γιουργια. :lol:

Καψιμο με 6 vs 6 παικτες ??

Τουλαχιστο για μενα,καψιμο ειναι με 20 παικτες σε καθε ομαδα (tdm)

Δημοσ.
Καλα μιλαμε ητανε υπερπαραγωγη το Single Player, απο τα καλυτερα scenaria σε FPS χαλαρα, αφηστε τα σχολια... στην τελικη αμα εχετε τοσο προβλημα, μην το παιξετε. Για το multiplayer ισως να χετε ενα δικιο σχετικα με τους Dedicated που λετε αλλα δεν ειναι λογως να σαμποταρουμε το SP που ειναι το 80% του Game, σας αρεσει η οχι.

Τα γραφικα ητανε απιστευτα καλα, και πολυ Smooth, εμενα μου φανηκαν καλυτερα απο του Crysis σε Full details και ετρεχε στα διπλασια FPS. Η ατμοσφαιρα ητανε next gen ειδικα μερικες πιστες που πραγματικα απλα κοιταζες, ωραιες μαχες αν και οντως οι πιστες ητανε μικρες αλλα με περιεχομενο.

Δεν σε ειχε στο Bog μιση ωρα να καθαριζεις τους θεοσταλτους αραβες με ενα RPG εκαστος. Σε σχεση με το παλιο ητανε υπερ-αναβαθμιση, αντε να δουμε αν θα πανε για DLC, Εxpansion η θα περασουνε αλλα 2 χρονια για να δουμε συνεχεια.

Δηλαδή το 80% του παιχνιδιού διαρκεί 5 ώρες;

Όσο για τα γραφικά αν αυτό είναι το next gen είμαστε πολύ πισω ακόμα.Κ υπέρ αναβάθμιση με την ίδια μηχανή γραφικών απλά δεν υπάρχει.

Δημοσ.
Το sp ειναι η απόλυτη αντιγραφή του sp του του 1,αυτά για το πόσο καλό είναι.Οι απανταχού παίκτες έδειξαν για μια ακομη φορα ποσο βλαμμένοι ειναι,εβγαλαν petition,εκραξαν,φωναξαν,εκλαψαν και στο τελος το αγορασαν.-

Ολοι εσεις που λετε για steam το εχετε αυθεντικό ή δουλεύει το razor skidrow κλπ και online;

Ναι το εχουμε αυθεντικο. Οσο για τα υπολοιπα, το παιχνιδι εκανε 5000000 κομματια πωλησεις την πρωτη μερα κυκλοφοριας, δεν νομιζω να ιδρωσαν για τα 300000 petition... Οσο για τα κλαμματα, ειναι γιατι δεν το επαιξε κανεις, αυτο που ελεγα μερες, αφηστε να ξεκινησει και μετα το σχολιαζεται.

Το παιχνιδι απλα σπερνει, και σε ελαχιστο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα ξεχαστει το νουμερο ενα..

Θελει ακομα φτιαξιμο, εχει προβληματα, αλλα μια και παιρναμε σε ενα τελειως διαφορετικο concept, αξιζει να του δωσουμε πιστωση χρονου... Ειδικα πιστευω με την ελευση του πρωτου service pack θα εχουμε μεγαλες βελτιωσεις.

Ρε φιλε, αυτο δεν ειναι παινχιδι, αυτο ειναι spray ftw :S

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχεις παιξει online το MW2 ,αλλα σε σχεση με το 4 εχει το πλεονεκτημα πως δεν γινεται ο χαμος των spawn , που δεν προλαβαινες να εμφανιστειες και σε σκοτωναν .

επισης οι πιστες ειναι πιο ανοιχτες απο το 4 που μαζευοταν ο κοσμος πατης με πατω σε και γινοταν ο χαμος . Τις βρισκω πολυ καλα σχεδιασμενες για τον αριθμο των παικτων

αν ειχες 3 grenades στο COD 4 και τις πετουσες στην τυχη,σιγουρα θα εκανες killstreak

Δημοσ.

Nαι ενταξει,γουστα ειναι αυτα.Εμενα μαρεσει να παιζω με πολλα ατομα.

Τωρα να ειναι 6 ατομα σε καθε ομαδα σε ενα TDM ,κατα τη γνωμη μου ψυχοπλακωμα ειναι :P ή μαλλον κρυφτό

Δημοσ.

Ναι συμφωνω ειναι γουστα...σε πολλους αρεσει να τρεχουν με ενα υποπολυβολο και να βαρανε γυρω γυρω.Σε μενα αρεσει να σημαδευω..δεν εννοω sniper , εννοω να σημεδευω απο μακρια με A1 και μπαμ! παρτον κατω :lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντως το ζήτησα από έναν γνωστό μου(αχμ...)

Αν σηκώσει κάποιος από εδώ Server, μπορώ να δοκιμάσω το Online του; Ή πρέπει να είναι αγορασμένο;

Θέλω να το δω πρώτα γενικά πριν το αγοράσω, γιατί ήδη σήμερα είχα κάποια έξοδα, δεν είμαι για περισσότερα.

Δημοσ.

Φιλε αν σου αρεσαν τα προυγουμενα COD αγορασε το ...αξιζει με 1000 .Κανενα προβλημα στο online .Τωρα αν ζοριζεσαι οικονομικα βγαλε την λιγο καιρο με το 4 που κι αυτο ειναι πολυ καλο , μεχρι να παρεις το MW2

Δημοσ.
Φιλε αν σου αρεσαν τα προυγουμενα COD αγορασε το ...αξιζει με 1000 .Κανενα προβλημα στο online .Τωρα αν ζοριζεσαι οικονομικα βγαλε την λιγο καιρο με το 4 που κι αυτο ειναι πολυ καλο , μεχρι να παρεις το MW2

Έχω τρέλα με τα Call Of Duties.

Θα το κατεβάσω να δω τι εστί, και αν μου κάνει το κλικ, θα το πάρω.

Αλήθεια, το Online μπορώ να το δοκιμάσω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:24 ----------

PC vs PS3 vs X360 Comparison

[gt]58992[/gt]

Ντάξει:

Pc>Xbox>Ps3

Για αυτό και γω θα το παίξω στον υπολογιστή και όχι στο PlayStation.

Ίσως το νοικιάσω για το PS ίσα ίσα για το On-Line.

Δημοσ.
Ναι το εχουμε αυθεντικο. Οσο για τα υπολοιπα, το παιχνιδι εκανε 5000000 κομματια πωλησεις την πρωτη μερα κυκλοφοριας, δεν νομιζω να ιδρωσαν για τα 300000 petition... Οσο για τα κλαμματα, ειναι γιατι δεν το επαιξε κανεις, αυτο που ελεγα μερες, αφηστε να ξεκινησει και μετα το σχολιαζεται.

Ετσι ακριβώς, οι εταιρίες γνωρίζουν οτι οι παίκτες ειναι...καμμένοι και αρα θα το αγοράσουν,οσο και να μην υποστηρίζονται mod tools κλπ.Γιαυτο και δεν δίνουν λογαριασμό.Τωρα αν μείνουν 5-6 που δεν το αγοράσουν επειδή είναι true δε4 λέει τίποτα...Κάποτε ενας ιαπωνας αρνούνταν να πιστέψει οτι τέλειωσε ο Β παγκόσμιος και η Ιαπωνία έχασε και γιαυτό το λόγο έκανε ανταρτοπόλεμο μέχρι το 80 περίπου..Έτσι είναι και οι παίκτες,το 99.99999 θα σκύψει το κεφάλι και θα κάνει το χατίρι της μεγάλης εταιρίας αποδεχόμενο την αναπόφευκτη επερχόμενη αγορά και 1 στους 1000 δεν θα σκύψει το κεφάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...