Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 toufas στο steam και εγω, θα ειμαι αυτος που λεει wow sucks στο παιχνιδι μεσα
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 PS, δεν σε βρίσκω ρε chill ¨Δ http://steamcommunity.com/id/Gordon_Chillman toufas στο steam και εγω, θα ειμαι αυτος που λεει wow sucks στο παιχνιδι μεσα OMG, THIS MEANS WAR Nα μαζευόμαστε και για το L4D2 σιγά σιγά οι steamάδες
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr (btw έχει γενέθλια σήμερα το group , ένα χρόνο συμπλήρωσε) απο δω παιδιά!! Για μπούκα.. Άντε με κάνατε να πάω το πρωί για το codmw2. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2009 από xtrmsnpr
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε κανενας single player....Α και κατι ακομα το παιχνιδι βλεπει SLI η οχι?
pc_admin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 φτου! βγηκε κολπο για σπ@σμενο mp στο steam παρακαλω! δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει αλλα ετσι γραφουν.Και εχω παραγγειλει το original φτου ξανα!
outlaw star Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε κανενας single player....Α και κατι ακομα το παιχνιδι βλεπει SLI η οχι? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=288750&page=56 δες το post του john
totalius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το single player ξεκίνησα να το δοκιμάσω χθες το απόγευμα στο gnet κ τελικά το τερμάτισα στις 6 ώρες.Mια χαρά μου βγήκε με 12ευρουλάκια.Είναι στο κλασικό στυλ cod δηλ συνεχόμενη δράση μα κάποιες ιδιαίτερες αποστολές που δεν είναι απλά τρέχω κ σκοτώνω οτι βρω.Κολλάς με το game από αποστολή σε αποστολή κ επειδή ξέρεις οτι δε θα σου πάρει κ πολύ να το τελειώσεις το παίζεις μονορούφι. Τα γραφικά απλά καλά οτι πρέπει άμα έχεις 50' hd tv.Στο pc οι επιλογές που έχει για τα γραφικά είναι για γέλια καθαρά κονσολίστικη λογική.Είναι δηλ να έχεις φτιάξει pc τούμπανο 2000ε να πάρεις το mw2 κ να αναρωτιέσαι πόσο μ@λ@κ@ς είσαι αφού αν αυτή είναι η λογική του next gen gaming έπρεπε μα έχεις δώσει τα 500 για το pc κ τα άλλα 1500 για tv.
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά μου ήρθε η κόπια μου αλλά μάλλον για κανένα διήμερο δεν θα μπορέσω να παίξω. Έχω πάθει ψύξη και η αριστερή μου μεριά δεν κουνιέται να μην μιλήσω για πόνο......... Ακόμα και αυτό το μήνυμα με το ένα χέρι το γράφω (γρήγορα ωστόσο ). Κοίτα μέρα που βρήκε να με πιάσει, μιλάμε για εντελώς χάλια . p.s. 3 εργάσιμες btw από το blahdvd για να έρθει p.p.s. Καταλαβαίνω γιατί είναι ακριβό το παιχνίδι. Λόγο του τεράστιου manual. Εσείς το διαβάσατε πριν ξεκινήσετε ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 http://www.fudzilla.com/content/view/16413/1/ COD MW2 sells 5 million on release day ...According to those in the know, the 5 million plus number that were sold only account for copies sold in North America and the U.K. The 5 million in sales equates to about $310 million in sales in the first 24 hours since release. The number of copies sold is, of course, higher than 5 million, as other countries have yet to report their first-day sales numbers and the accounting gurus at Activision have not tallied the entire count yet worldwide... μια χαρά πουλάει πάντως...
chill Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Είχες καμιά αμφιβολία για αυτό? Γιατί ok αρκετοί από το pc δεν θα το αγοράσουν για τους γνωστούς λόγους αλλά το περισσότερο QQ έχω την εντύπωση πως προέρχεται από τους τζαμπατζίδες.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 not really, πληροφοριακά το postαρα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πολύ το γούσταρα το single. Αισθάνθηκα ρίγη συγκίνησης, όταν έπρεπε να εισβάλω στο washington monument, για να τον ανακαταλάβω. Επιτέλους, ως πολίτης της 51ης πολιτείας την αμερικής, ένοιωσα, έστω και σε <<ψευδή>> κόσμο, πως κάνω κάτι και γω κάτι για την πατρίδα μας... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2009 από _BASSstarlet_
mandipl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 παντως μετα απο οτι ακουσα περιμενα να ιδρωσω στο install ..αλλα ηταν πανευκολο και γρηγορο ....ξεκιναω το single ... υπαρχει κανενας σερβερ να μαζευομαστε οι insomniacs??
totalius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Πάντως πραγματικά όποιος δε γουστάρει να πληρώσει μόνο για το single κ να μπλέξει με steam κ τα ρέστα κ δε θέλει να το κατεβάσει ένα internet cafe είνα η καλύτερη λύση.Εγώ εχθές τη καταβρήκα στο gnet όπου κ με την απαγόρευση του τσιγάρου(αν κ καπνιστής) η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλύτερη από παλιότερα.Σοκολάτες πατατάκια κανά τσιγάρο έξω μπλα μπλα με ορισμένους κανά πιπίνι δίπλα να προσπαθεί να βγάλει άκρη με το facebook κ πέρνανε 6 ωρίτσες μαμάτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=288750&page=56 δες το post του john Οκ το φτιαξα thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα