Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To SP ήταν όντως αρκετά μικρό....Πολύ καλή ιστορία και τα γραφικά αν και το AI των αντιπάλων ακόμα και στο hardened είναι ολίγον του Κυρ Γιώργη που πάει για κυνήγι μπεκατσών...Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για τους λάτρεις του κυνηγιού...:P

Αυτό που πραγματικά σε δυσκολεύει είναι το αίμα στην οθόνη που σε κάνει να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια...

Όσο για το MP..Αρκετά καλό...Το ping μου έως τώρα ήταν πάντα κομπλέ.Βασικά είναι κρίμα που πάνε τσάμπα αυτές οι πίστες...Τρέχεις τρέχεις και αντίπαλο δεν βλέπεις...Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος αλλά σίγουρα όχι δυσαρεστημένος...

Είναι αυτές οι ελλείψεις σε dedi,mods κτλ κτλ που πραγματικά αν δεν υπήρχαν θα το απόγειωναν...Παρεπιπτόντως, τα wall hacks έχουν πάρει φωτιά!!!!!!:mad::mad:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλό single player game κατά τη γνώμη μου

αν ήθελες παραπάνω ώρες τότε 8α γινόταν πόλεμος στη Ρωσία μετά πυρηνικές , μετά η Κίνα θα πάρει εκδίκησή από Ρωσία +ΗΠΑ μετά πυρηνικές από όλους και το τέλος του κόσμου lol , κάτι πρέπει να αφήσουν για το επόμενο MW αλλά δεν αξίζει για 50ευρω

5 ωρες.

Τωρα για το MP image.php?u=52664&type=sigpic&dateline=1257769423 205232 υπογραφές gg

Δημοσ.

Για όσους δεν θέλουν να χώσουν τους 195.39 και θέλουν SLI support

Instal latest nHancer .

Create new profile and put executable from COD6 sp an mp in the executables.

(you find these in the steam folder - steamapps - common - call of duty modern warfare 2)

SLI = Hybrid sli mode =1

SLI MODE= 4-way-AFR , mark 10 , 13 , 22.

Enhancements , mark Ambient Occlusion = 00000004:CoD:Warfare.

Δημοσ.

Για να δειτε καλυτερα το ping που εχετε μπορειτε να φτιαξετε με τον παρακατω τροπο τις Ping bars απο 4 σε 10 :

Navigate to the folder: 'program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players' and open the file config_mp.cfg

Change scoresping_interval from 100 to 20, and maxbars from 4 to 10 (10 is the max).

This means that each of the 10 bars represents 20ms, with full green being 20ms or lower, and 1 red being 200ms or higher.

Δημοσ.

μετα απο 2 παιχνιδια multi , δεν ειχα κανενα προβλημα. ολοι στον "server" ειχαμε 15-30 ping και ηταν ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Αν ολοι που παιζουν στο game ειναι απο ελλαδα δεν θα εχουν ολοι χαμηλο ping?

Δηλαδη καποιος δεν παιζει τον ρολο του server η κανω λαθος? ή ολα τα games ανεξαρτητως χωρας των παικτων γινονται σε συγκεκριμενους servers (Αγγλια , Αμερικη κτλ)

Δημοσ.
Αν ολοι που παιζουν στο game ειναι απο ελλαδα δεν θα εχουν ολοι χαμηλο ping?

Δηλαδη καποιος δεν παιζει τον ρολο του server η κανω λαθος? ή ολα τα games ανεξαρτητως χωρας των παικτων γινονται σε συγκεκριμενους servers (Αγγλια , Αμερικη κτλ)

Μέσο steam λογικά θα μπορείς να κάνεις follow φίλους.

Λέτε ούτε να βρεθούμε να μην μπορούμε;

Τελικά πόσες υπογραφές πρέπει να μαζευτούν;Το μποϊκοτάρισμα πώς πάει;;:shifty:

Δημοσ.

εγω να πω την αληθεια το βρισκω αρκετα δυσκολο, στο θεμα να παιζω με φιλους.

Δεν μου αρεσει οτι δεν μπορω να διαλεξω σερβερ, και δυσκολευομαι με το στεαμ, αλλα πιστευω οτι στο τελος θα το μαθω.

Αν ειναι να αποφυγω cheater και να εχουμε ολοι το ιδιο ping, τοτε πιστευω αξιζει τον κοπο η περιοδος προσαρμογης..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πε και καποιος αλλος πιο πριν.

Να κανονισουμε κανενα μεταξυ μας οι insomniacs.:devil:

Αυτο και για το pes 2010 ισχυει.

Πρεπει να γινει ενα πρωταθληματακι μεταξυ μας ωστε να βγαλουμε τον πρωταθλητη Pes στο Insomnia..:lol:

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
ο chillις να μας πει

Δεν μου έχει έρθει ακόμα. Αύριο ελπίζω να μπορέσω να πω σχετικά με τα pings.

Toufas να βρεθούμε σε κανένα vs. Θέλω να σε τιμωρήσω για τα κακά λόγια που λες για το wow xaxa :-D

Το πε και καποιος αλλος πιο πριν.

Να κανονισουμε κανενα μεταξυ μας οι insomniacs.:devil:

/sign

Gordon_Chillman στο steam εκ του Gordon Freeman βεβαίως :P, feel free to add me

Δημοσ.
Δεν μου έχει έρθει ακόμα. Αύριο ελπίζω να μπορέσω να πω σχετικά με τα pings.

Toufas να βρεθούμε σε κανένα vs. Θέλω να σε τιμωρήσω για τα κακά λόγια που λες για το wow xaxa :-D

/sign

Gordon_Chillman στο steam εκ του Gordon Freeman βεβαίως :P, feel free to add me

Εεε άμα είναι να το λήξω το μποϊκοτάρισμα μου,και να πάρω το παιχνίδι,αφού παίζετε εσείς..Με invite δεν μπορείς να παίξεις με φίλους μαζί;;

Σε βάζω και γω.

PS, δεν σε βρίσκω ρε chill ¨Δ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...