Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μαλον ναι.Σου ζηταει και δευτερο αλλιως κανει ακυρωση στο install.

Το παρατηρησα πριν λιγο...:-(

Και περιμενα τοσο να το παιξω.Τωρα πρεπει να περιμενω κι αλλο μεχρι να ερθει το δευτερο dvd

Ευχαριστώ.

Αναμένω και εγώ...

Δημοσ.
Παίδες το έκανα preorder από το play.com και λέει ότι στις 9/11 έγινε posted.Πότε να το αναμένω?

Ε να μη θέλει 10 μερούλες ;

Ξεκίνα το download δηλαδή...

Δημοσ.
Boycott λεεεεεμεεε!!!

Μην δίνεται τα λεφτά σας έτσι,και ας είναι παιχνιδάρα!! Μποϊκοταζ τώρα!!

Μέχρι να βγει ανακοίνωση ότι όλο αυτό αλλάζει μακριά,και αφού δεν καταλαβένουν με το petition ακόμα πιο μακρία από activision!

image.php?u=52664&type=sigpic&dateline=1257769423

Ανακοίνωση για dedis (αν αυτό εννοείς) ΔΕΝ θα βγει για το mw2 στον αιώνα τον άπαντα. Το έγκλημα με IWnet ήτανε προμελετημένο, δεν τους ήρθε τελευταία στιγμή...

Εγώ πάντως παίδες ούτε rent για το SP θα το κάνω. Ειλικρινά το thread το παρακολουθώ για να βλέπω κάτι posts του τύπου "super SP, θα το αγοράσω" και να χαμογελάω :-D .

Μόνο μην δω "no dedi's" και στο Bad Company 2, γιατί με βλέπω να μπαίνω στα γραφεία της DICE με κανένα Abraams και με το κανόνι στη κολλημένο στη μούρη του Lead Developer...

Δημοσ.
Ανακοίνωση για dedis (αν αυτό εννοείς) ΔΕΝ θα βγει για το mw2 στον αιώνα τον άπαντα. Το έγκλημα με IWnet ήτανε προμελετημένο, δεν τους ήρθε τελευταία στιγμή...

Εγώ πάντως παίδες ούτε rent για το SP θα το κάνω. Ειλικρινά το thread το παρακολουθώ για να βλέπω κάτι posts του τύπου "super SP, θα το αγοράσω" και να χαμογελάω :-D .

Μόνο μην δω "no dedi's" και στο Bad Company 2, γιατί με βλέπω να μπαίνω στα γραφεία της DICE με κανένα Abraams και με το κανόνι στη κολλημένο στη μούρη του Lead Developer...

Οοοο ναι!Αυτό εννοούσα :cry: ..Δηλαδή δεν θα ρίξουν ούτε μια ματιά στο petition..;:mad:

202078 υπογραφές και μετράει......

Ήταν προμελετημένο,και φυσικά μας χτύπησαν πισώπλατα,με το όλο σκηνικό δεν μου κάνει κέφι ούτε κονσόλα να πάρω που ήθελα..

Ήθελα,θέλω τόσο να το παίξω το παιχνίδι..σοβαρό πρόβλημα δεν θα υπάρχει με το ΙWnet πιστεύω,αλλά καθιστά μια κοινότητα ανάπηρη..Αλλά για να μην λέμε και ξελέμε,δεν θα πρέπει να το παίξω καν... :fear:Δεμένα πόδια και χέρια.Και απλά θα βγάζει τα packs και θα θέλει και μεις να τα πλερώνουμε .Γιαυτό είπα αν μόνο κάτι αλλάξει..

FREEDOM!! FREE THE PC gamers' COMMUNITY !

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το sp. Οι εντυπώσεις από θέμα γραφικών και gameplay είναι αρκετά καλές. Μικρό βέβαια σε διάρκεια και σχετικά εύκολο σε δύσκολο επίπεδο (όχι στο ανώτερο).

Δοκιμάζω τώρα το mp και σας γράφω εντυπώσεις (αν δεν διαλύσω το pc από τα "εξαιρετικά" ping που θα έχωω).

Δημοσ.
Μόλις τελείωσα το sp. Οι εντυπώσεις από θέμα γραφικών και gameplay είναι αρκετά καλές. Μικρό βέβαια σε διάρκεια και σχετικά εύκολο σε δύσκολο επίπεδο (όχι στο ανώτερο).

Δοκιμάζω τώρα το mp και σας γράφω εντυπώσεις (αν δεν διαλύσω το pc από τα "εξαιρετικά" ping που θα έχωω).

εσεις που τελειωσατε το SP εχετε τερματισει κ τα special ops?

Το ping πολυ χαλια?

Δημοσ.
Παίδες το έκανα preorder από το play.com και λέει ότι στις 9/11 έγινε posted.Πότε να το αναμένω?

Το επόμενο Σ/Κ αν είσαι τυχερός ίσως και να παίξεις :P.

Δημοσ.
εσεις που τελειωσατε το SP εχετε τερματισει κ τα special ops?

Το ping πολυ χαλια?

Τελείωσα και το alpha στα special ops. Ωραία φάση...

Το ping όλως παραδόξως δεν είναι όσο χάλια περίμενα. Όχι ότι είναι σε επίπεδα που να πετάω αλλά είναι εντάξει.

Δημοσ.

Το single player πολύ καλό αλλά μικρό, με χρονομέτρηση παιχνιδιού 5.30 ώρες στο hardened. Το multiplayer αντιθέτως με ότι ακούγεται το ευχαριστιέμαι τρελά, ούτε ψηλά ping ούτε lags ούτε cheaters (μέχρι στιγμής). Βέβαια δε με ενδιέφεραν ποτέ clans, communities, custom maps και τα λοιπά... Για να πω και την κακία μου όσοι παραπονιούνται πρέπει να έχουν waaaay too much ελεύθερο χρόνο. Για όποιον θέλει να ασχολείται μια-δυο ωρίτσες κάθε μέρα είναι μια χαρά το mp.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τροπος να 'ενεργοποιησουμε' το περιβοητο lean:

1) Ανοιγουμε στον φακελο εγκαταστασης το .....\player\settings.cfg

2) Αλλαζουμε:

bind E "melee"

σε:

bind V "melee"

3) Προσθετουμε:

bind Q "+leanleft"

bind E "+leanright"

4) Αποθηκευουμε

5) Ετοιμοι

Βασικά ο φάκελος είναι \players\config.cfg και δεν δουλεύει το lean. Sorry αλλα μου φαίνεται περίεργο με ένα απλό bind να ενεργοποιείται το lean, δηλαδή γιατί δεν το βάλαν?

Και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να κλείσεις αυτό το ηλίθιο blood on screen.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...