ikaruga24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Με λιγα λογια οι respawn enemies και οι χειροβομβιδες απο την κολαση δεν "εφτιαξαν" ακομα τωρα.....οκ.....στα αζητητα θα παει το παιχνιδι (σε οτι αφορα το single player).
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον εσύ χρειάζεσαι οφθαλμίατρο, μια και δεν είδες ότι το sp δε με ενδιαφέρει. Τι να κατεβάσω να παίξω; MP δεν παίζεται αν δεν είναι αυθεντικό. Το αν βάζω το χέρι στην τσέπη, αστο μεγάλε δε με ξέρεις, μόνο τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει risen, aion, dragon age, borderlands. Και δεν εννοείς να καταλάβεις ότι όταν έχω παίξει online cod 2,4 και waw δε μπορώ να δεχτώ ξαφνικά 9v9 και τα υπόλοιπα. Η χαρά μου ήταν να μπαίνω σε σερβερ που γινόταν πανικός και να παίζω, αυτό μου άρεσε ανέκαθεν στη σειρά αυτή. Τώρα 9 με 9 στην καλύτερη δεν, σε λαν με φίλους καλύτερα θα περάσω παίζοντας το 4. Κατά τα άλλα με αποκαλείς χαζό, τυφλό και ανώριμο επειδή τόλμησα να σου απαντήσω όταν με έλεγες και αστείο... Grow up indeed. Να τη χαίρεσαι τη Μαρία... Aμ μπραβο, τωρα τα λες σωστα.. εσενα λοιπον που σου αρεσει να μπαινεις και να πεφτει ξυλο με 50 ατομα δεν σε βολευει, ρωτα ομως και αυτους που παιζουν κανα sd, κλαν κλπ και θελουν να παιξουν λιγο τακτικες ακομα και σε public server.. αλλα εσυ συνεχιζεις να βριζεις ενα παιχνιδι α) που δεν το εχεις παιξει ποτε, β) σε ενδιαφερει ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου Και αφου ρε φιλε εισαι τοσο large τυπος και εχεις κατεβασει το μισο αμαζον απο παιχνιδι,α τι ψυχη εχουν 30 ευρουλακια, παρε το και μετα χωστα, να μην βρισκουμαι και εμεις οι φτωχοι noobades να στην λεμε.. Υ.Γ. 1)εσυ ξεκινησες να με κοροιδευεις, εγω απλα μπηκα να πω την γνωμη μου 2)η μαρια ηταν παραδειγμα, αλλα δε...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Με λιγα λογια οι respawn enemies και οι χειροβομβιδες απο την κολαση δεν "εφτιαξαν" ακομα τωρα.....οκ.....στα αζητητα θα παει το παιχνιδι (σε οτι αφορα το single player). Ειδικα τωρα που το κονσολοποιησαν μια και καλη δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν ποτε τα παραπανω.Προσωπικη αποψη: Το CoD δεν ηταν ποτε κατι το ιδιαιτερο αλλα στο SP βρηκαν το 'κουμπι' ολων.Επικη,ψευδοδραματοποιημενη πλοκη τυπου hollywood με αναλογη παρουσιαση.Και οσο περνανε τα χρονια αυτο θα το διανθιζουν με εντελως controversial καταστασεις οπου θα τιθενται ηθικα ψευτοδιλημματα.Οποιος επαιξε το φετινο καταλαβαινει τι εννοω(3η αποστολη).Ακομη και φιλοι μου που ποτε δεν ειχαν ενδοιασμους σχετικα με τη βια στα fps(και γενικα δεν πολυσκανε με τετοια) δυσανασχετησαν με την 3η αποστολη.
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ειδικα τωρα που το κονσολοποιησαν μια και καλη δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν ποτε τα παραπανω.Προσωπικη αποψη: Το CoD δεν ηταν ποτε κατι το ιδιαιτερο αλλα στο SP βρηκαν το 'κουμπι' ολων.Επικη,ψευδοδραματοποιημενη πλοκη τυπου hollywood με αναλογη παρουσιαση.Και οσο περνανε τα χρονια αυτο θα το διανθιζουν με εντελως controversial καταστασεις οπου θα τιθενται ηθικα ψευτοδιλημματα.Οποιος επαιξε το φετινο καταλαβαινει τι εννοω(3η αποστολη).Ακομη και φιλοι μου που ποτε δεν ειχαν ενδοιασμους σχετικα με τη βια στα fps(και γενικα δεν πολυσκανε με τετοια) δυσανασχετησαν με την 3η αποστολη. Βασικα το CoD ειναι παιχνιδι μπ, το σπ ποτε δεν ηταν κατι το εξαιρετικο. Οσο για τις καταστασεις και τις αποστολες, εχεις απολυτο δικιο.. Αν και στην αρχη σε προειδοποιει οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις, η τριτη αποστολη οντως ειναι σοκαριστικη...
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικα το CoD ειναι παιχνιδι μπ, το σπ ποτε δεν ηταν κατι το εξαιρετικο. Οσο για τις καταστασεις και τις αποστολες, εχεις απολυτο δικιο.. Αν και στην αρχη σε προειδοποιει οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις, η τριτη αποστολη οντως ειναι σοκαριστικη... Σωστο, αλλα το MP του ηταν περιθωριοποιημενο μεχρι το 2.Θυμαμαι οτι επαιζαν παρα πολυ λιγοι και μαλιστα οταν το προτεινα σε αλλους και ελεγα οτι εχει καλο MP με κοιτουσαν σαν χανοι.Βεβαια ηταν η εποχη CS.
FocusX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Aμ μπραβο, τωρα τα λες σωστα.. εσενα λοιπον που σου αρεσει να μπαινεις και να πεφτει ξυλο με 50 ατομα δεν σε βολευει, ρωτα ομως και αυτους που παιζουν κανα sd, κλαν κλπ και θελουν να παιξουν λιγο τακτικες ακομα και σε public server.. αλλα εσυ συνεχιζεις να βριζεις ενα παιχνιδι α) που δεν το εχεις παιξει ποτε, β) σε ενδιαφερει ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου Πάμε πάλι σε απλά Ελληνικά: Το παιχνίδι είναι καλό. Δεν κράζω το ίδιο το παιχνίδι σαν αξία διότι είναι καλή και ας μη παιζω SP. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω. Μπορώ να δεχτώ ότι είναι καλοφτιαγμένο, ας είναι και σύντομο. Και το Max Payne π.χ. ήταν σύντομο. Για το ΜΡ, αμα σου πω ότι δε με ενδιαφέρει η γνώμη τους πειράζει; Μήπως τους ρώτησες εσύ; Τον εαυτό μου εκπροσωπώ εδώ πέρα. Και αφου ρε φιλε εισαι τοσο large τυπος και εχεις κατεβασει το μισο αμαζον απο παιχνιδι,α τι ψυχη εχουν 30 ευρουλακια, παρε το και μετα χωστα, να μην βρισκουμαι και εμεις οι φτωχοι noobades να στην λεμε.. Σε απλά Ελληνικά: Δες παραπάνω. Εσύ ο ίδιος απαντάς. Δε με ενδιαφέρει έτσι όπως το έκαναν. Αν από την άλλη τα 30 ευρουλάκια δεν έχουν ψυχή για σένα,μάλλον εσύ είσαι ο large τύπος. Υ.Γ. 1)εσυ ξεκινησες να με κοροιδευεις, εγω απλα μπηκα να πω την γνωμη μου2)η μαρια ηταν παραδειγμα, αλλα δε... 1) Εσύ το εξέλαβες σαν κοροιδία όπως ακριβώς κι εγω το ποστ στο οποίο λες τη "γνώμη σου" 2)Τελικά δε βαριέσαι, μπορείς να συνεχίσεις να προσβάλλεις, είναι το μόνο όπλο που έχεις.
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Σωστο, αλλα το MP του ηταν περιθωριοποιημενο μεχρι το 2.Θυμαμαι οτι επαιζαν παρα πολυ λιγοι και μαλιστα οταν το προτεινα σε αλλους και ελεγα οτι εχει καλο MP με κοιτουσαν σαν χανοι.Βεβαια ηταν η εποχη CS. ναι ακριβως, μετα καταλαβαν οτι το μελλον ειναι στα ονλαιν και το εσπρωξαν προς τα εκει, ειδικα στο 2..
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Boycott λεεεεεμεεε!!! Μην δίνεται τα λεφτά σας έτσι,και ας είναι παιχνιδάρα!! Μποϊκοταζ τώρα!! Μέχρι να βγει ανακοίνωση ότι όλο αυτό αλλάζει μακριά,και αφού δεν καταλαβένουν με το petition ακόμα πιο μακρία από activision!
pc_admin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Επαιξα λιγο το single και οι εντυπωσεις μου πολυ καλες. Τα γραφικα ειναι αρκετα καλά, πολυ ανωτερα του cod4 κι ας εχουν την ιδια μηχανη,εχει γινει πολυ καλη δουλεια σ αυτα , τα οπλα ειναι πολυ πιο ωραια και αληθοφανη απο του 4 . Θελω να ομολογησω ποτε δεν μου αρεσαν τα single , τα βλεπω μονο για να δω πως περιπου θα ειναι τα γραφικα στο multiplayer ,και αφου εχω τοσες καλες εντυπωσεις μαλλον θα το αγορασω ,γιατι στα COD to multiplayer ειναι ολα τα λεφτα. Με το steam το βλεπω χλωμο να γινει κατι σε σπασιματα κτλ
outlaw star Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Σωστο, αλλα το MP του ηταν περιθωριοποιημενο μεχρι το 2.Θυμαμαι οτι επαιζαν παρα πολυ λιγοι και μαλιστα οταν το προτεινα σε αλλους και ελεγα οτι εχει καλο MP με κοιτουσαν σαν χανοι.Βεβαια ηταν η εποχη CS. εγώ ακόμη παίζω online το πρώτο cod και έχει πάντως το κόσμο του
vaggos19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά ευτυχώς που στόχο σε αυτό το Cod είχαν να κάνουν πιο απλά τα πράγματα για τους casual gamers.Να, κοιτάξτε τι απλό που είναι το steam.Κανείς δεν έχει προβλήματα με την εγκατάσταση.Και τι απλό που είναι να hostareis παιχνίδι αν στο επιτρέπει η σύνδεσή σου.Ένα απλό port forward που όλοι γνωρίζουν πως γίνεται.Ενώ πριν με την server list το να μπεις σε ένα σέρβερ επρόκειτο για ζήτημα ανυπέρβλητης δυσκολίας.Έπρεπε να πατάς refresh και μετά να κάνεις δύο κλικ στον σέρβερ της επιλογής σου. Ήδη βγήκαν και τα πρώτα hacks.Δεν πειράζει που δεν έχουν αντμινς οι σέρβερς.Το Vac είναι εδώ για να τους τιμωρήσει όλους.Εντάξει,και αν υπάρχουν μερικά cheats που ξεγελούν το Vac ας παίζετε και με κανα hacker να ρίξετε τις χριστοπαναγίτσες σας.Φοβερό το mp πραγματικά.Στο επόμενο modern warfare(που χλωμό το κόβω να βγαίνει για pc)θα το χρεώνουν καμιά κατοστάρα μαζί με το gamepad του Χbox δώρο. Vlachaquito αν νομίζεις ότι για τις κλαν είναι καλύτερα με το νέο σύστημα παιχνιδιού i rest my case.Και να ρωτήσω, πριν με τους dedis δεν υπήρχαν σέρβερς που μπορούσες να παίξεις με τακτικές,sd και τα ρέστα?Στο νέο Cod ανακαλύφθηκαν?Τα noobia όπως εγώ που γούσταρουν servers 16vs16 θα έπαιζαν σε άλλους σέρβερς να μην σου χαλάνε και την ομάδα.
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ρε συ vlachaquito η αγανάκτηση που υπάρχει εδώ μέσα κ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε pc forum στο εξωτερικό για την activision κ την iw(ειδικά αυτούς) δεν έχει να κάνει με το οτι έβγαλε μάπα παιχνίδι.Συμφωνούμε όλοι οτι είναι αριστούργημα όπως κ τα προηγούμενα αν κ τραγικά σύντομα σε σχέση με τα λεφτά τους. Η αγανάκτηση ωφείλεται στο οτι έγραψε στα π@π@ρια της την έκδοση για pc κ κατ'επέκταση αυτούς που τους έκαναν μάγκες χρόνια τώρα.Γιατί το cod έγινε αυτό που έγινε κ η iw γιγαντώθηκε από το μούλτι κυρίως.Τώρα λοιπόν πρωτοστατεί στην τάση που υπάρχει να φτιάχνουμε consoloπαιχνίδια κ απλά να τα μεταφέρουμε στα pc χωρίς να κάνουμε τον κόπο να ασχολήθούμε λίγο παραπάνω μ'αυτά ώστε να εκμεταλεύονται τις δυνατότητες των pc.Δηλαδή μα το θεό πόσο δύσκολο ήταν να πρωσθέσουν το lean;Κ φυσικά το αποκορύφωμα ήταν η κατάργηση των dedicated servers. Αν δεν υπήρχε αντίδραση από τους pc gamers θα ήταν σαν να την ωθούσαν να συνεχίσει αυτή την τακτική κ να την κάνει ακόμα χειρότερη. Κάνε τον κόπο κ δες τα βιντεάκια που πόσταρα στην σελ 51 όπου ο τύπος τα εξηγεί όλα πεντακάθαρα κ θα καταλάβεις πολλά.
stefa_1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια ολοι εσεις που λετε οτι αφου σας αρεσε το Single player και θελετε να το αγορασετε για να πατε σε multi , ποιο ειναι το σκεπτικο σας ?Να παιζετε σε lan ή στο internet με P2P?Ή μηπως βγηκαν official servers και εχασα την μπαλα ?????
activex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παίδες, θέλει και το δεύτερο dvd για install ;
alexis333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παίδες, θέλει και το δεύτερο dvd για install ; Μαλον ναι.Σου ζηταει και δευτερο αλλιως κανει ακυρωση στο install. Το παρατηρησα πριν λιγο... Και περιμενα τοσο να το παιξω.Τωρα πρεπει να περιμενω κι αλλο μεχρι να ερθει το δευτερο dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα