Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΟλυ δραση, καινουργια οπλα, πολυ καλυτερο το Acog Scope, φοβερα γραφικα... γενικα το παλιο γνωστο κορυφαιο cod..

Περιμενω και το γνησιο απο αγγλια (32 ευρω απο αμαζον) και για το μουλτι.. Κατι μου λεει οτι θα ειναι εξισου καλο, και ας δεχεται τοσο πολεμο ειδικα χωρις να το εχει δοκιμασει ο κοσμος, που το θεωρω το λιγοτερο αστειο..

Υ.Γ. η πατεντα με το lean δουλευει?? το δοκιμασε κανεις??

Δημοσ.
γενικα το παλιο γνωστο κορυφαιο cod..

Είσαι σίγουρος γι'αυτό; χμμ μάλλον όχι αν κρίνω απο αυτό

Υ.Γ. η πατεντα με το lean δουλευει?? το δοκιμασε κανεις??

Περιμενω και το γνησιο απο αγγλια (32 ευρω απο αμαζον) και για το μουλτι.. Κατι μου λεει οτι θα ειναι εξισου καλο, και ας δεχεται τοσο πολεμο ειδικα χωρις να το εχει δοκιμασει ο κοσμος, που το θεωρω το λιγοτερο αστειο..

Δηλαδή η διαίσθηση σου είναι πιο αξιόπιστη από των άλλων. Αυτό κι αν είναι αστείο :lol:

http://www.gameplanet.co.nz/pc/games/158267.Call-of-Duty-Modern-Warfare-2/reviews/134131.Call-of-Duty-Modern-Warfare-2/

http://www.gamearena.com.au/pc/games/title/modern-warfare-2/reviews.php?id=5033868

Εκεί στο down under δεν γλείφουν τα @@ της IW/Activision όπως κάτι ign και σία

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος γι'αυτό; χμμ μάλλον όχι αν κρίνω απο αυτό

Δηλαδή η διαίσθηση σου είναι πιο αξιόπιστη από των άλλων. Αυτό κι αν είναι αστείο :lol:

Εβγαλες εσυ δλδ το συμπερασμα οτι επειδη δεν εχει lean το παιχνιδι ειναι για τα μπαζα??

Οσο για την διαισθηση, το οτι το παιχνιδι εχει το ιδιο και καλυτερο κλιμα απο το προηγουμενο, καλυτερα γραφικα, περισσοτερα οπλα, δεν βοηθαει ετσι?? συνεχισε να κανεις εσυ spamming για το ποσο δεν σου αρεσει το παιχνιδι χωρις καν να το δοκιμασεις, και ασε εμας τους "ελαχιστους" που μας αρεσε να το απολαυσουμε..

Υ.Γ. χαιρομαι που με τοσο λιγο σε εκανα να γελασεις.. οταν το μυαλο δεν φτανει ψηλα, ο κοσμος γελαει και με τα ελαχιστα... τυχερουλη...

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή ρε, πωπω. Συγκινιτικό (για fps). Για μένα, μαζί με το προηγούμενο, τα καλύτερα στο είδος. Για single player μιλάω, multi δεν πολυασχολούμαι.

Δημοσ.

ελπιζω να μου ερθει και εμενα αυριο 27e απο coolshop.co.uk (και ενα 5% ακομα cashback σε ενα μηνα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ που σα μλκας έτρεξα και το αγόρασα χθες ακόμα ούτε install δεν εχω καταφέρει να το κάνω.....Έχω κάνει ότι μλκια έχουν πει στο φόρουμ του steam αλλά @@!!!

Τι αλλαγές στη registry,τι updates σε beta εκδόσεις,τι μετονομασίες σε αρχεία και ξανά μανά updates,τι εντολές από το run για εκτέλεση του install από το dvd ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!!

Μιλάμε παλεύω εδώ και 13 ώρες συνολικά για να κάνω ινσταλ το γ@μωπαιχνιδο!!!!Και οι άλλοι που το χουν πειρατικό παίζουν και multi!!

Γ@μω το steam!Την activision και όσους έχουν σχέση με το game!!!!!!!:mad:

Δημοσ.
Εβγαλες εσυ δλδ το συμπερασμα οτι επειδη δεν εχει lean το παιχνιδι ειναι για τα μπαζα??

Όχι, και όσο και αν ψάξεις στο "spam" μου δε θα βρεις να λεω κατι τέτοιο, ίσα ίσα δεν αμφιβάλλω ότι το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ καλό.Δυστυχώς όμως για μένα, το SP δε με ενδιαφέρει.

Οσο για την διαισθηση, το οτι το παιχνιδι εχει το ιδιο και καλυτερο κλιμα απο το προηγουμενο, καλυτερα γραφικα, περισσοτερα οπλα, δεν βοηθαει ετσι??

Οσο βοηθάνε και τα λινκ που παρέθεσα στο προηγουμενο μου ποστ.

συνεχισε να κανεις εσυ spamming για το ποσο δεν σου αρεσει το παιχνιδι χωρις καν να το δοκιμασεις, και ασε εμας τους "ελαχιστους" που μας αρεσε να το απολαυσουμε..

Χαίρομαι για σας , κανένα πρόβλημα, απολαύστε το λοιπόν και αφήστε κι εμάς τους "πολλούς" να κράζουμε.Σε φόρουμ βρισκόμαστε

Στο ΥΓ σου δεν απαντώ, αν θέλεις να το πάμε σε προσβολές, ξέρω κι εγώ από τέτοια. Σου δίνω το χρόνο να κάνεις edit. Αν βρίσκεις αστείο το ότι μερικοί κάνουν κριτική χωρίς να δοκιμάσουν, το ίδιο αστείο μπορεί να μου φαίνεται κι εμένα ότι μερικοί το υπερασπίζονται (το ΜΡ πάντα) χωρίς να το δοκιμάσουν. Simple as that. Όταν γράφεις κάτι τέτοιο να είσαι έτοιμος να λάβεις ανάλογες απαντήσεις.

Δημοσ.

Στο ΥΓ σου δεν απαντώ, αν θέλεις να το πάμε σε προσβολές, ξέρω κι εγώ από τέτοια. Σου δίνω το χρόνο να κάνεις edit. Αν βρίσκεις αστείο το ότι μερικοί κάνουν κριτική χωρίς να δοκιμάσουν, το ίδιο αστείο μπορεί να μου φαίνεται κι εμένα ότι μερικοί το υπερασπίζονται (το ΜΡ πάντα) χωρίς να το δοκιμάσουν. Simple as that. Όταν γράφεις κάτι τέτοιο να είσαι έτοιμος να λάβεις ανάλογες απαντήσεις.

Δεν μου χρειαζεται χρονος να κανω edit μια και για οτι λεω δεν το μετανιωνω..

Αν ειδες πουθενα εγω να υπερασπιζομαι το μπ, τοτε μαλλον το προβλημα ειναι αλλου, και χρηζει επισκεψη σε οφθαλμιατρο..

Εγω ειπα οτι εχω την διαισθηση οτι το μπ θα ειναι εξισου καλο, εσυ που την ειδες την υποστηριξη, τι να πω.. και πιστευω οτι επειδη εχω παιξει το σπ, μπορω να εχω διαισθηση οτι τπ μπ θα ειναι καλο.. Πολυ περισσοτερο απο αλλους που βαζουν μπανερ για να διαμαρτυρηθουν για κατι που ουτε καν μπηκαν στον κοπο να το κατεβασουν πειρατικα, ποσο μαλλον να βαλουν το χερι στην τσεπη..

Σαν να σου λεω οτι εχω την υποψια οτι η μαρια κανει καλο κρεββατι γιατι τις προαλλες που μπαλαμουτιαστικαμε ηταν πολυ σεξουαλικη, και εσυ που δεν την εχεις δει καν την μαρια, αλλα εχεις δει τις διαστασεις της, κυκλοφορεις με μπλουζακια "μαρια εισαι ανεραστη"..

και εγω οταν βγηκε ενα αποτυχημενο need for speed τα πηρα κρανιο (οχι φυσικα σε σημειο να το κανω στοχο ζωης να κλεισω την activison οπως μερικοι απο εδω), αλλα ΑΦΟΥ το επαιξα, οχι γιατι διαβασα οτι ειναι μουφα... Grow up people...

Δημοσ.
Δεν μου χρειαζεται χρονος να κανω edit μια και για οτι λεω δεν το μετανιωνω..

Αν ειδες πουθενα εγω να υπερασπιζομαι το μπ, τοτε μαλλον το προβλημα ειναι αλλου, και χρηζει επισκεψη σε οφθαλμιατρο..

Εγω ειπα οτι εχω την διαισθηση οτι το μπ θα ειναι εξισου καλο, εσυ που την ειδες την υποστηριξη, τι να πω.. και πιστευω οτι επειδη εχω παιξει το σπ, μπορω να εχω διαισθηση οτι τπ μπ θα ειναι καλο.. Πολυ περισσοτερο απο αλλους που βαζουν μπανερ για να διαμαρτυρηθουν για κατι που ουτε καν μπηκαν στον κοπο να το κατεβασουν πειρατικα, ποσο μαλλον να βαλουν το χερι στην τσεπη..

Σαν να σου λεω οτι εχω την υποψια οτι η μαρια κανει καλο κρεββατι γιατι τις προαλλες που μπαλαμουτιαστικαμε ηταν πολυ σεξουαλικη, και εσυ που δεν την εχεις δει καν την μαρια, αλλα εχεις δει τις διαστασεις της, κυκλοφορεις με μπλουζακια "μαρια εισαι ανεραστη"..

και εγω οταν βγηκε ενα αποτυχημενο need for speed τα πηρα κρανιο (οχι φυσικα σε σημειο να το κανω στοχο ζωης να κλεισω την activison οπως μερικοι απο εδω), αλλα ΑΦΟΥ το επαιξα, οχι γιατι διαβασα οτι ειναι μουφα... Grow up people...

Μάλλον εσύ χρειάζεσαι οφθαλμίατρο, μια και δεν είδες ότι το sp δε με ενδιαφέρει. Τι να κατεβάσω να παίξω; MP δεν παίζεται αν δεν είναι αυθεντικό. Το αν βάζω το χέρι στην τσέπη, αστο μεγάλε δε με ξέρεις, μόνο τον τελευταίο μήνα έχω αγοράσει risen, aion, dragon age, borderlands. Και δεν εννοείς να καταλάβεις ότι όταν έχω παίξει online cod 2,4 και waw δε μπορώ να δεχτώ ξαφνικά 9v9 και τα υπόλοιπα. Η χαρά μου ήταν να μπαίνω σε σερβερ που γινόταν πανικός και να παίζω, αυτό μου άρεσε ανέκαθεν στη σειρά αυτή. Τώρα 9 με 9 στην καλύτερη δεν, σε λαν με φίλους καλύτερα θα περάσω παίζοντας το 4.

Κατά τα άλλα με αποκαλείς χαζό, τυφλό και ανώριμο επειδή τόλμησα να σου απαντήσω όταν με έλεγες και αστείο... Grow up indeed. Να τη χαίρεσαι τη Μαρία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...