Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι σαν το half life 2 ρε παιδια...

Μπορείς να το εξηγήσεις αναλυτικότερα μιας και δεν έχω ιδέα του τι έγινε στο half life 2;

Δημοσ.
ρε παιδια να ρωτησω κατι μπορει να το εχετε ξαναπει αλλα please ας μου εξηγησει καποιος.το πηρα σημερα παω να το κανω εγκατασταση και μολισ εγκατασταθηκε το στεαμ μου λεει σε καποια στιγμη server is too busy to held your request καπως ετσι.τι γινεται?θα γινει εγκατασταση?και κατι ακομα.γτ εχει δυο cd?

ευχαριστω εκ των προταιρων

Υ.Γ ενα φιλος μου ειπε οτι θα μπορω να το εγκαταστησω μετα τις 13 του μηνος.ισχυει?

Μόνο όσοι έχουν κάνει preorder tο παιχνίδι μέσω steam θα το εγκαταστήσουν μετά τις 13..

Αν το πήρες σήμερα λογικά θα μπορείς να παίξεις....

Αυτό το λογικά που λες σημαίνει ότι...

Κάθομαι από τις 2 το μεσημέρι και προσπαθώ να κάνω install με το ζόρι μέσω steam (11gb παιχνίδι!!!!) ενώ έχω 2 μαμημένα dvd να κάνουν μόστρα πάνω στο γραφείο!!!!!!

Που να τους καεί ο σέρβερ,το αυτοκίνητο,το πλυντήριο,το ψυγείο κι ότι άλλο ηλεκτρικό έχουν εκεί μέσα!!!:mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

βασικα το εκανα παραγγελια την κυριακη απο το e-shop και ηρθε σημερα.δλδ ποτε θα μπορω να το εγκαταστησω κανονικα?

Δημοσ.
βασικα το εκανα παραγγελια την κυριακη απο το e-shop και ηρθε σημερα.δλδ ποτε θα μπορω να το εγκαταστησω κανονικα?

Αν σου φέρανε ένα κουτάκι με 2 dvd τότε κάνεις εγκατάσταση και σήμερα!Αν τα καταφέρεις...

Δημοσ.

ναι 2 dvd ειναι αλλα εξηγησε μου λιγο πως να κανω την εγκατασταση...σορρυ για το πρηξιμο φιλε αλλα μου ερχεται να σπασω το pc!

Δημοσ.
ναι 2 dvd ειναι αλλα εξηγησε μου λιγο πως να κανω την εγκατασταση...σορρυ για το πρηξιμο φιλε αλλα μου ερχεται να σπασω το pc!

Αυτό λέμε ρε φιλαράκι....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!!

Δημοσ.

καλησπερα κ απο μενα......σημερα αγορασα το game....μολις το εβαλα στο pc mou ξενερωσα.......μετα απο 2 ωρες download ειμαι στο 7%.......γα..μα..τα......θα αφησω το pc μου ανοιχτο μεχρι που να τελειωσει το downolad.......50 euro εδωσα πρωι πρωι...........στο μεταξυ το σαββατο θα φτιαξω το pc μου....οποτε θα ξανα -κανω παλι την ιδια δουλεια....ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες?Και μετα λενε γιατι το γυρναμε στην πειρατεια...Τα σκαμε και δεν μπορουμε να παιξουμε.Εχουν σπασει τα νευρα μου.

Το κανω εγκατασταση by the book,κολλαει εκει που κατεβαζει τα αρχεια.

Τα βγαζω ολα και το ιντερνετ και παω να βαλω το παιχνιδι.Θελει Steam.

Βαζω Steam και βγαζω το ιντερνετ για να κανω setup,παλι θελει Steam.

Ε-ΛΕ-ΟΣ

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
Μπορείς να το εξηγήσεις αναλυτικότερα μιας και δεν έχω ιδέα του τι έγινε στο half life 2;

Εννοεί μάλλον ότι και το hλ2 μας δόθηκε σε ενα dvd το οποίο απαιτούσε net και σύνδεση στο steam για να κατεβάσει μερικά αρχεία που χρειαζόντουσαν προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση. Κακός χαμός είχε γίνει τότε.

Δημοσ.

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη θα βρεθούν οι φίλοι του Call of Duty: Modern Warfare 2 που έχουν επιλέξει να προμηθευτούν τον άκρως αναμενόμενο τίτλο μέσω της υπηρεσίας ψηφιακής διανομής Steam. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες θα ενημερωθούν ότι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Πέμπτη 12/11 για να μπορέσουν να ασχοληθούν μαζί του. Ακόμα δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση από τη Valve για αυτόν τον περιορισμό, την ώρα που το Modern Warfare 2 κυκλοφορεί από σήμερα στα καταστήματα για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:44 ----------

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CF%82-12-11-%CF%84%CE%BF-Modern-Warfare-2-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Steam.10352.html

Δημοσ.

Τροπος να 'ενεργοποιησουμε' το περιβοητο lean:

1) Ανοιγουμε στον φακελο εγκαταστασης το .....\player\settings.cfg

2) Αλλαζουμε:

bind E "melee"

σε:

bind V "melee"

3) Προσθετουμε:

bind Q "+leanleft"

bind E "+leanright"

4) Αποθηκευουμε

5) Ετοιμοι

Δημοσ.

Εννοεί μάλλον ότι και το hλ2 μας δόθηκε σε ενα dvd το οποίο απαιτούσε net και σύνδεση στο steam για να κατεβάσει μερικά αρχεία που χρειαζόντουσαν προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση. Κακός χαμός είχε γίνει τότε.

Αααακριβως!! Πολύς χαμός για το τίποτα! Όλα καλά μετά από λίγο καιρό!!

Ελπίζω να βγει κάποια ανακοίνωση..κάτι!

btw δεν το βρίσκω πουθενά στο site της activision....μόνο το cod4 και τα παλιά βλέπω....wtf ;

Δημοσ.

ωραιο το single μιας και αυτο επαιξα

πρωτη φορα εχω original game και καθομαι και παιζω με πατεντες και crack χαχχαχα

ps. τωρα που ανοιξε και επισημα στο steam το κανω install παλι και μου το κανει μια χαρα απο το δισκακι και ας ειμαι στο internet, πρεπει να αισθανομαι τυχερος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν απο 3 σελιδες αναφερθηκε οτι μεσω του σπασμενου release skid row παιζει σε cracked servers.Τι,εβγαλαν κιολας και cracked servers σε μη-dedicated server game ?????:o

Απορω ,οπως ολοι σας πιστευω,με ολα αυτα που διαβασα γιατι, η IW επελεξε το steam.Αυτο το software ειναι απλα βασανιστηρια.Δεν μπορουσε να βαλει εναν απλο installer οπως ολοι γνωριζαμε μεχρι τωρα να διευκολυνει την ζωη μας και τα νευρα μας ?Τι στο διαολο κολλησε μ'αυτο ?Θυμαμαι τοτε με το counter 1-2 updates την μερα εκανε για να μπορεσει να παιξει το παιχνιδι...ελεινο τελειως

Επεξ/σία από stefa_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...