Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω τι έγινε...

Αναλυτικά :

1) Ξεκίνησα installation με όλη τη γνωστή διαδικασία

2) Έριξα 100 χριστοπαναγίες.

3) Κάποια στιγμή κλείνω steam client, αποσυνδέομαι από νετ (βγάλε καλώδιο να είσαι σίγουρος)

4) ξεκίνησα ξανά το installer από το dvd

5) ξεκίνησε ο steam client από τον installer

6) και μετά μου έβγαλε ο steam client "installing from disk" και ξεκίνησε να εγκαθιστά από dvd

Αν τα καταφέρεις ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ με internet μέχρι να τελειώσει το installation, γιατί αν "δει" γραμμή, κατεβάζει από το net ακόμα καιο αν σου γράφει "installing from disk"

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις τα πράγματα είναι απλά.Ξεχάστε το game κ μια κ το αγοράσατε ασχολειθείτε σε κανα 2μηνο που δε θα γίνεται χαμός σtο fucking steam.Αυτή τη περίοδο απο games άλλο τίποτα.Ποτέ δε κατάλαβα γιατί να ξεκινάει κάποιος ένα game την ημέρα κυκλοφορίας του όταν εδώ κ 2 χρόνια είναι γνωστό οτι θα του σπάσουν τα νεύρα.Ασε που θα το αγοράζατε φτηνότερα σε 2 μήνες.

Αν μπορείτε ξεχάστε δια παντώς κ την acticonsolevision που κάνει αγγαρεία όταν ασχολείται με pc games.

Δημοσ.
Μολις το τσεκαρα και η rls των Skidrow εχει σπασμενο και το MP executable οποτε ανετα οποιος θελει θα παιζει σε cracked servers και lan.

Αν πατησεις play γραφει "Must be signed in to steam in online mode to play".

Edit: Το δοκιμασα στην steam version που ειχε βγει απο προχτες αλλα με το cr@ck των skidrow.

Δημοσ.
το στελνουν σημερα το key?

να κανω cancel αυτο που βρηκα με 50p πιο φτηνα αν ειναι

Οχι δεν το στελνουν κατευθειαν ,θελουν 1-2 μερες

Μεχρι τοτε θα εχει βγει σπασιμο

edit:

Note :-Release date at our place is 25th november tentative and the cdkey may or maynot be steam version.

λενε οτι θα το εχουν 25 του μηνα! αστα να πανε

Δημοσ.

Λίγο ηρεμία παίδες....και με το half life2 τότε.....αναγκαστήκαμε να κατεβάσουμε τα αρχεία από το steam και ας είχαμε το dvd του..

Δεν ξέρω,να το πάρω ή όχι;Βλέπω τον τύπο που παίζει τώρα online....ζηλεύω κάπως,γιατί το περίμενα να έρθει,τελικά με όλα αυτά απογοητεύτηκα .Αλλά το βλέπω καλό....και στο l4d έτσι είναι,και έχω πετύχει customized servers ... Δεν νομίζω να το αφήσει έτσι η εταιρία..

Αγγλία δεν είναι πολλά τα λεφτά,39euro έχει..Αλλά και πάλι,με ξενέρωσαν όλα αυτά..

Δημοσ.
Αν πατησεις play γραφει "Must be signed in to steam in online mode to play".

Edit: Το δοκιμασα στην steam version που ειχε βγει απο προχτες αλλα με το cr@ck των skidrow.

Δεν καταλαβες μαλλον αυτο που εγραψα.Φυσικα και δεν θα παιζει μεσω steam!

Edit: Α!Καταλαβα τι εννοεις!Σορρυ.Εννοεις οτι μαλλον δεν ειναι σπασμενο το MP.Πολυ πιθανο.Οι Skidrow μας εχουν συνηθισει σε ανακριβειες.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Το έχω εγκαταστήσει από original dvd (κάπως τα κατάφερα, δεν ξέρω πώς). Έκανα κανονικά registration και έχω παραλάβει steam receipt. Πάω να το τρέξω και μια μου λέει ότι "servers are busy" - αναφέρομαι στο SP - , μια πάει να κάνει κάποιου είδους update και μένει στη μέση με το ίδιο μήνυμα...

Υπάρχει κάποιο crack να παίξω το παιχνίδι που νόμιμα αγόρασα τέλος πάντων ? Αλλιώς ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Δημοσ.
ΕΡΩΤΗΣΗ:

Το έχω εγκαταστήσει από original dvd (κάπως τα κατάφερα, δεν ξέρω πώς). Έκανα κανονικά registration και έχω παραλάβει steam receipt. Πάω να το τρέξω και μια μου λέει ότι "servers are busy" - αναφέρομαι στο SP - , μια πάει να κάνει κάποιου είδους update και μένει στη μέση με το ίδιο μήνυμα...

Υπάρχει κάποιο crack να παίξω το παιχνίδι που νόμιμα αγόρασα τέλος πάντων ? Αλλιώς ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Δεν το συνιστω να παιξεις με σπασμενο αρχειο στo νομιμο account σου.Δημιουργησε ενα δευτερο account αν θες για σιγουρια.Μην σκας.Τωρα πρεπει να παιξεις?Σε λιγες μερες θα ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:21 ----------

Κοιταξτε διαφορα αναμεσα σε pc,ps3,x360:

http://www.pcgames.de/aid,699195/Modern-Warfare-2-PC-vs-Xbox-360-vs-Playstation-3-Der-ultimative-Grafikvergleich/PC/Special/?menu=browser&mode=article&browsersize=fullscreen&article_id=699195&entity_id=219515&image_id=1220190&page=1&order=#top

Μπραβο IW!Χαρειτε την κονσολια σας τωρα με γραφικα απο το 2002.

Δημοσ.
Ρε φιλαράκι πως στο δι@ολο το έκανες install απο το dvd???Δεν το βγάζει με τπτ χωρίς το steam μαμώ τα καντήλια μου!!!!!

Φίλε μου δεν ξέρω τι έγινε...

Αναλυτικά :

1) Ξεκίνησα installation με όλη τη γνωστή διαδικασία

2) Έριξα 100 χριστοπαναγίες.

3) Κάποια στιγμή κλείνω steam client, αποσυνδέομαι από νετ (βγάλε καλώδιο να είσαι σίγουρος)

.....

(Χωρίς να θέλω να παίξω με τον πόνο σας)

Αλλα ρε συ zampONakiaskiou, μήπως δεν έβρισες αρκετά??

Κάτι σαν τελετουργικό ενα πράγμα, που πρέπει να λέτε παράλληλα και τα μαγικά λογάκια... :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά και για το sp δηλαδή, θα πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο; Δεν πολυκατάλαβα...

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι μπορει να το εχετε ξαναπει αλλα please ας μου εξηγησει καποιος.το πηρα σημερα παω να το κανω εγκατασταση και μολισ εγκατασταθηκε το στεαμ μου λεει σε καποια στιγμη server is too busy to held your request καπως ετσι.τι γινεται?θα γινει εγκατασταση?και κατι ακομα.γτ εχει δυο cd?

ευχαριστω εκ των προταιρων

Υ.Γ ενα φιλος μου ειπε οτι θα μπορω να το εγκαταστησω μετα τις 13 του μηνος.ισχυει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...