Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλιστα....

Αποσυνδέθηκα από net και έτρεξα πάλι το installer. Αυτή τη φορά ξεκίνησε installation από το DVD

Να το τολμήσω ή θα κάνω μλκία;

Δημοσ.

Μπα...το installer από που το έτρεξες; Έβαλες το cd σε αυτόματη εκτέλεση και πάτησες reinstall;

Δεν με αφήνει εμένα πάντως.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ----------

Τόλμα το ρε φιλαράκι για να μην βγω εγώ ο μλκας.....:P:lol::lol::lol::lol:

ΜΗΝ το κάνεις...:lol::lol:

Εγώ την πάτησα.

Δημοσ.
Σβήστηκαν τα πάντα όλα από το steam????Πίκρα....

Δεν είχα τόση ώρα όση εσύ αλλά όσο να'ναι...μου το ξεκίνησε πάλι απ' το 0%.

Δημοσ.

Βρε παιδια εμεις που δεν το αγορασαμε ακομα μηπως αν το κατεβασουμε απο το steam κατεβασει και κανα serial μαζι ??

Οσον αφορα το multiplayer μια ειναι η λυση :

Οι <<γνωστες>> ομαδουλες να φτιαξουν ενα mod στο οποιο θα συνδεεσαι με σπασμενους server και να μην εχει καμια σχεση με το steam.Βεβαια ειναι λιγο απιθανο διοτοι ειναι δυσκολο να δημιουργηθουν servers για να εξυπηρετουν το συγκεκριμενο mod :P

@Συγκεκριμενα το proper απο skidrow λεει αυτο :

This is game of the year for sure. We removed the protection Ϋ Ϋ

Ϋ Ϋ from the multiplayer exe too, but if you want the true Ϋ Ϋ

Ϋ Ϋ multiplayer experience on Steam servers - Buy it!

Tα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Λοιπόν εγκαταστάθηκε από το dvd και τώρα πάω να το τρέξω και παίρνω μήνυμα "servers are too busy to handle the request" ...

Εντάξει no comment.... Χρειάζομαι net για να παίξω το παιχνίδι που αγόρασα και τώρα θα μπορώ να το παίζω όποτε γουστάρει το steam? Άσε που όσο έχω ανοιχτό το steam client βλέπω τρελό downloading να γίνεται (όχι το παιχνίδι) και δεν καταλαβαίνω το λόγο (τι κατεβαίνει και πού πάει) ...

Έλεος. Δεν υπάρχει θεός να τους ρίξει φωτιά να τους κάψει ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Bγηκε proper απο Skidrow που δεν χρειαζεται steam.Επισης η team ισχυριζεται οτι 'εσπασε' και το MP αλλα δεν το πολυπιστευω.

μακάρι να το σπάσουν μέχρι αηδίας που λέει ο λόγος να μάθουν να κάνουν μλκιες οι κύριοι στην Activation/IW

Δημοσ.
μακάρι να το σπάσουν μέχρι αηδίας που λέει ο λόγος να μάθουν να κάνουν μλκιες οι κύριοι στην Activation/IW

Από το στόμα σου... ρε φίλε.

Πραγματικά δε φανταζόμουν τέτοια κοροϊδία και απάτη. Όποιος αγόρασε και περνάει αυτά που περνάω εγώ τώρα, καταλαβαίνει τι εννοώ...

Όσοι δεν αγοράσατε, pirate the f**** out of it...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:00 ----------

hahahahahahahahaha

τώρα μου βγάζει :

"the game is unavailable bla bla bla "

hahahaahahaha

Εύχομαι να ψοφήσετε...

Δημοσ.
Δημοσ.

Eμένα πάλι μου έκλεισε το steam το 30%.....:mad:

Πάω να το ξανακάνω install και μου λέει ότι τo steam δεν μπορεί να με συνδέσει......

Ρε μέχρι και για να το κάνω uninstall θέλει σύνδεση στο steam ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...