pc_admin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ειδατε το spoiler του thomas g4? Τα ξυραφια θα εχουν λυση για single player .Αν θελετε να το παιξετε online πρεπει να το αγορασετε. Που εννοειται οτι multiplayer ειναι ολα τα λεφτα.. Εχω διαβασει τοσα κ τοσα για το οτι δεν θα εχει dedicated servers και για καποια αλλα πραγματα που υποστηριζε το call of duty 4 ,αλλα οπως καταλαβατε θελουν να κοψουν αυτο που εκαναν στο 4 ,που επαιζαν ολοι δηλαδη σε σπασμενους server. Το steam ειναι πικραμενη ιστορια, γιατι συνεχεια βγαζει updates που σημαινει οτι και αν το σπασουν online θα πρεπει να το σπανε σε καθε update που βγαινει .Εχω πειρα απο το counter strike source που τελικα πηρα το original και ησυχασα. Παντως σε οσους αρεσουν τα call of duty προτεινω να τα παρουν original ,γιατι με το steam τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα για σπασμενο online. Απλως δεν ειναι αναγκη να πληρωσετε τοσα χρηματα ,μπορειτε να το βρειτε κ φτηνα αν ψαξετε λιγο ,υπαρχουν sites που πουλανε games cd keys παμφθηνα... Το βρηκα μονο 43$ σε ενα site, 30 ευρω περιπου δηλαδη.
stefa_1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αν αποσυνδεθεις τοτε το steam επισης θα αποσυνδεθει και δεν βοηθαει καπου.Τουλαχιστο ετσι λεει η λογικη @pc admin,αντε και το παιρνεις online.Λεει να παιζεις <<πανω>>σε αλλους παικτες με τρελα ping ?Να υπηρχαν official servers οπως τοτε με το counter στο steam ναι.Χαλαλι τοτε,θα το αγοραζα με την μια.
zampONakiaskiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δε δοκίμασα αλλά δε ρισκάρω να κόψω τη σύνδεση και να σβηστεί ότι έχει κατεβάσει το steam...Ξέρω κι εγώ τι λαλάκες είναι εκεί πέρα? Ρε δεν το πήρε κανας άλλος?!Μόνο εγώ έπεσα θύμα αυτής της απύθμενης αγάπης για το COD???
vasilis_val Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εγω τωρα θα παω πλαισιο.......περιμενω να σχολασω...
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποιο site το εχει 30 euro? http://cgi.ebay.co.uk/WEBLINK-Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-PC-23-READ_W0QQitemZ280421516892QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item414a6cc65c εδω σκεφτομουν να το κανω αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος
zampONakiaskiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Τι 30?Τι 40?Τι 50 ένας πολύ σοφός τίτλος ταινίας.... Πάντως όσο σκέφτομαι ότι έδωσα 50 ευρώ...Για ένα κουτάκι με 2dvd το ένα πάνω στο άλλο+ένα βιβλιαράκι με 6 ολόκληρες σελίδες (μαζί με το εξώφυλλο..μπρος πίσω!!!) για να το κάνω εντέλει install απ' το steam......
fearwhatnow Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν βαζω steam στο συστημα μου που να χτυπιουνται.Θα περιμενω Reloaded.Σιγα μην βαλω steam για 4 ωριτσες χαζομαρουλας SP.Το MP δεν το ακουμπαω ετσι οπως τα εκαναν.Ας παιζουν μεταξυ τους στην IW MP.Αλλα ξεχασα.Δεν μπορουν χωρις gamepad..
linuxovios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις θα τρελαθώ.... Ήρθε το game λέμε από Αγγλία και λέω "κάτσε να το βάλω να παίξω τουλάχιστον το SP" να μην πάνε άδικα τα ευρώπουλα -που άδικα πήγαν, αλλά λέμε τώρα- .Ξεκινά installation και εκεί που περίμενα απλώς ένα on-line verification / registration μου πετάει το steam μέσα... "Άντε" λέω, θα το κάνει για το MP. Φτιάχνω account, και πάει να ξεκινήσει το install 1) Δε με αφήνει να επιλέξω destination folder. Το *************** γ******** π************ γ************ ξ************ π************ Το καταπίνω, ηρεμώ και πάω να πατήσω next 2) servers too busy bla bla bla ...... το χ*************** γ******** π************ γ************ ξ************ π************ 3) Ξαφνικά ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Τι αγόρασα γαμώ την τρέλα μου ? Είναι δυνατόν??? Μας δουλεύουν? Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα, ειλικρινά δεν ξέρω πώς δεν έχω σπάσει τα πάντα ακόμα... (Εν τω μεταξύ είμαι με στικάκι cosmote γιατί μετακόμισα και δεν έχω σταθερή γραμμή ακόμα). Για να παίξω sp πρέπει να κατεβάσω όλο το παιχνίδι? Και τα 2 dvd στο πακέτο τι είναι????
zampONakiaskiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Welcome to the CLUB!!!Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος!!!! Εγώ θέλω να κοπεί το ρεύμα με τις καρέκλες που ρίχνει έξω ή να κάνει κανα ξαφνικό restart το pc (xpSP3 βλέπετε...) και να σβηστούν όσα έχω κατεβάσει... Θα τους κατεβάσω κάτι καντήλια!!:mad:
deker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις θα τρελαθώ.... Ήρθε το game λέμε από Αγγλία και λέω "κάτσε να το βάλω να παίξω τουλάχιστον το SP" να μην πάνε άδικα τα ευρώπουλα -που άδικα πήγαν, αλλά λέμε τώρα- .Ξεκινά installation και εκεί που περίμενα απλώς ένα on-line verification / registration μου πετάει το steam μέσα... "Άντε" λέω, θα το κάνει για το MP. Φτιάχνω account, και πάει να ξεκινήσει το install 1) Δε με αφήνει να επιλέξω destination folder. Το *************** γ******** π************ γ************ ξ************ π************ Το καταπίνω, ηρεμώ και πάω να πατήσω next 2) servers too busy bla bla bla ...... το χ*************** γ******** π************ γ************ ξ************ π************ 3) Ξαφνικά ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Τι αγόρασα γαμώ την τρέλα μου ? Είναι δυνατόν??? Μας δουλεύουν? Τα νεύρα μου είναι τεντωμένα, ειλικρινά δεν ξέρω πώς δεν έχω σπάσει τα πάντα ακόμα... (Εν τω μεταξύ είμαι με στικάκι cosmote γιατί μετακόμισα και δεν έχω σταθερή γραμμή ακόμα). Για να παίξω sp πρέπει να κατεβάσω όλο το παιχνίδι? Και τα 2 dvd στο πακέτο τι είναι???? Υπομονή φίλε...είναι ένας καλός τρόπος να ελέγξεις τα νεύρα σου. Πάρ' το σαν άσκηση ηρεμίας. ΥΓ: Εγώ πάντως απέτυχα...έχω κατεβάσει όλους τους αγίους που μου ήρθαν στο μυαλό και μου κάνουν παρέα. ΥΓ2: Καλά ρε, download όλο το παιχνίδι μέσω steam; Το παραγ.....σαν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:59 ---------- Welcome to the CLUB!!!Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος!!!! Εγώ θέλω να κοπεί το ρεύμα με τις καρέκλες που ρίχνει έξω ή να κάνει κανα ξαφνικό restart το pc (xpSP3 βλέπετε...) και να σβηστούν όσα έχω κατεβάσει... Θα τους κατεβάσω κάτι καντήλια!!:mad: Μόνος δεν είσαι σίγουρα, απλά δεν το έγραφα κι εγώ τόση ώρα επειδή κατέβαζα καντήλια κι απ' το παραλήρημα δεν ήμουν σε θέση να γράψω ακόμα.:lol: Πάντως αν κοπεί το ρεύμα ή σε περίπτωση επανεκκίνησης, απ' ότι είδα, το steam αρχίζει από εκεί που σταμάτησες. Καλύτερα φυσικά να μην το δούμε στην πράξη αν ισχύει ή όχι γιατί πρόκειται να ξαναθυμηθώ τις εποχές που έκανα πολεμικές τέχνες.:lol:
linuxovios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μάλιστα.... Αποσυνδέθηκα από net και έτρεξα πάλι το installer. Αυτή τη φορά ξεκίνησε installation από το DVD Πάλι καλά... Πάντως τέτοιο πολύπλοκο install δεν έχω ξαναδεί.. τρέχα γύρευε από τους noobs οι οποίοι θα το πάρουν.. Άθλιο έκτρωμα. Ούτε για φτύσιμο στην activision... Μόνο να εξοργίσει μπορεί τούτο το πράγμα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός παιδιά. Ακολουθούν και άλλα --- > Blizzard. Το pc gaming πεθαίνει... Κρατήστε backup όλα τα παιχνίδια που αγαπήσαμε. Στο μέλλον μόνο αυτά θα μπορούμε να παίξουμε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ με τους φίλους μας. ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ.
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ε ναι μωρε χαλια το steam... edit: παντως ειναι μαλακια το να εχεις το game σε dvd και να σου βαζει να κατεβασεις τα παντα, καταλαβαινω γιατι θελουν το steam (αυτοματο patch ftw) αλλα το download ειναι ακυρο
zampONakiaskiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μάλιστα.... Αποσυνδέθηκα από net και έτρεξα πάλι το installer. Αυτή τη φορά ξεκίνησε installation από το DVD Πάλι καλά... Πάντως τέτοιο πολύπλοκο install δεν έχω ξαναδεί.. τρέχα γύρευε από τους noobs οι οποίοι θα το πάρουν.. Άθλιο έκτρωμα. Ούτε για φτύσιμο στην activision... Μόνο να εξοργίσει μπορεί τούτο το πράγμα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός παιδιά. Ακολουθούν και άλλα --- > Blizzard. Το pc gaming πεθαίνει... Κρατήστε backup όλα τα παιχνίδια που αγαπήσαμε. Στο μέλλον μόνο αυτά θα μπορούμε να παίξουμε ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ με τους φίλους μας. ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ. Kάτσε ρε φίλε μην τα πετάς έτσι...Είμαστε εδω και 4 ώρες και ξεροσταλιάζουμε μπροστά απο το pc περιμένοντας να κατέβει το κ@λοπαίχνιδο από το steam... Δηλαδή αν κλείσω το net θα κάνει install από τα cd??? Σταντέ????
darksoho33 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εγω παιδες μπηκα χθες το βραδυ επιτελους εκανε Install αλλα δεν επαιζε multi. ρε παιδια εγω το πηρα απο ελλαδα με 35-36ευρω απο ενα παλικαρι οποιος θελει με πμ να του στειλω το τηλ
linuxovios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Kάτσε ρε φίλε μην τα πετάς έτσι...Είμαστε εδω και 4 ώρες και ξεροσταλιάζουμε μπροστά απο το pc περιμένοντας να κατέβει το κ@λοπαίχνιδο από το steam...Δηλαδή αν κλείσω το net θα κάνει install από τα cd??? Σταντέ???? Παιδιά εγώ αυτό έκανα. Έκλεισα το steam. Αποσυνδέθηκα από net. Ξανατρέχω το installer από το dvd και ξεκίνησε εγκατάσταση από το dvd. Τι να πω. Ελπίζω να πετύχει και σε σας. Δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα