Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zamponakia αν το πήρες για το single player ξαναπάρε τους φίλους σου κ πες τους οτι θα εξαφανιστείς για 1 ημέρα που θα χρειαστείς για να το τερματίσεις.Εκτός κ χρειαστεί 1 μήναςγια να κατέβει αυτό που κατεβάζει.

Δημοσ.
Ρε παίδες...Πριν κανα 2ωρο αγόρασα (ναι ναι το αγόρασα...) το παιχνίδι από τα Μετρόπολις...Έρχομαι σπίτι καμαρωτός καμαρωτός, ενημερώνω τους φίλους μέσω facebook ότι θα εξαφανιστώ για κανά μήνα,διότι με καλεί το καθήκον :P και βάζω το 1ο dvdάκι μέσα για να το κάνω install..

Και τώρα αρχίζουν τα ωραία...Αφού με σύνδεσε αυτόματα στο steam μου ζήτησε το key code,του το δίνω και αρχίζει και φορτώνει...

Με το που τελειώνει η εγκατάσταση λοιπόν,εμφανίζει τα εικονίδια για single και multiplayer,μου περνάει το παιχνίδι στα installed του steam και εγώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος κλικάρω να κάνει launch το single...

Αντί να παίξω όμως μου πετάει ένα παραθυράκι που λέει "preparing to launch CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2"...Και αρχίζει και φορτώνει (βασικά update λέει ότι κάνει) απο το steam κάτι...Αυτό το κάτι κατεβαίνει εδώ και 1 ώρα με 219KB/s και βρίσκεται μόλις στο 10%!!!!!:mad:

Κάνει install το παιχνίδι μέσω steam???Κι αν ναι...Για ποιο λόγο έχει 2 dvd το κουτί??

αυτό με το install μέσω steam μου το έκανε και εμένα, ενώ είχα ένα game κανονικά το κατέβαζε απο εκεί...

Ρε παιδιά και το παρείγειλα κ το βράδυ θα το έχω... Με ξενερώσατε τώρα, τόσο χάλια;

Δημοσ.

Μηπως να αγοραζουμε μονο το cdkey και να το κατεβαζουμε απο το steam ?Να μας βγει και πιο φτηνα ρε παιδια!!Τι αλλη εκπληξη μας ετοιμαζει η IW ??

Δημοσ.

Εμείς να δείς τι έκπληξη της ετοιμάζουμε...

ΜΑΥΡΟ ΡΕ.-

Ενοικίαση για το SP και πολλή σας είναι ξεφτίλες...

Δημοσ.

Μακαρι να ξεραμε ποσες παραγγελιες ακυρωθηκαν να γελασουμε!

Ελπιζω η υπομονη για το Bad Company 2 να μην παει χαμενη.

Και να στειλουμε και ενα e-mail στην IW:

Dear Iw,

Im too dissapointed of the recently game cod6.I was waiting for that a long time and the nights I couldnt sleep waiting were countless.

I bought the game finally and I was shocked when I released that steam client wanted to download all the cod6 client again.

The download completed in 36hours (2dvd download) and I double shocked when i realized that there wasnt multiplayer with dedicated servers!So I kept the serial number and threw the dvd in the rubbish bin.I went to cod6 seller and give him a wood coz of my nerves:mad:

I came then home crying and destroying glass things when he told me no multiplayer ability in cod6.So now im waiting for the new bad company 2 to get my blood back.After that I will be waiting for the new patched call of duty 6 hm sorry I meant call of duty 7(hope not only for xbox).Have a bad day,

Dissapointed customer

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο Cod που δεν αγοραζω απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας,

η βα8μολογια των χρηστων στο metacritic.com τα λεει ολα.

Δημοσ.

http://www.justin.tv/eyes_cube

To game σε live streaming...Πριν λίγο έπαιζε multi το γύρισε σε single τώρα...

Eμένα ακόμα βρίσκεται στο 23%....Αύριο μετά τη δουλειά θα παίξω μου φαίνεται...

Eντωμεταξύ το έψαξα λίγο στο φόρουμ του steam για το game και δε συνέβη το ίδιο σε όλους...Άλλοι κάνανε απευθείας install απο τα cd...

Σε άλλους βέβαια το 2ο cd είναι εντελώς άδειο....ΈΛΕΟΣ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...