Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ ξέχασα να ακυρώσω την προπαραγγελία μου και τελικά σήμερα βλέπω στα mails μου πως στάλθηκε :lol:

Τα θερμα μου συλληπητηρια.:fear:

Τουλαχιστο στειλε την παρακατω εικονα στην IW και πες τους οτι αργησες να ακυρωσεις την παραγγελια.(τα σπαει)

abbvgfg.th.jpg

Δημοσ.

Απότι βλέπω στην clanbase γίνεται ένας πανικός με το παιχνίδι...Πάρα πολλά άτομα,ακυρώσαν τις παραγγελίες τους... Και αποχαιρετάν το cod series και στρέφονται ξανά προς το bf bad company2..

Δεν ξέρω,ένας φίλος μου είπε πώς θα μου κρατήσει μια έκδοση για pc στο μαγαζί,να πάω απόψε να την πάρω που θα είναι ανοιχτά μόνο και μόνο για την κυκλοφορία του παιχνιδιού(!!!!!),αλλά έχω μπει σε δίλημμα .

Δημοσ.

LOL@photo

Δεν ήμουν τόσο αρνητικός ως προς την απόκτηση του, απλά περίμενα να κυλήσουν οι πρώτες ημέρες για να διαβάσω σχόλια για το mp. Anyway βλέπουμε..............

Δημοσ.
Εγώ τα έχω πάρει τόσο πολύ που άλλαξα και την υπογραφή μου :P

This game is not balanced for lean

μαζί σου!Το παιχνίδι εδώ uk κάνει 34λίρες.

Δημοσ.

Vagolas για απάντηση δε χρειάζεται να δεις παραπέρα από το excelακι που παρέθεσε ο Linuxovios εδώ. Τι παραπάνω να πούμε εμείς.

Το γεγονός ότι αποτελεί απροκάλυπτα ένα direct console port είναι εξίσου εκνευριστικό, όπως και όλη η αντιμετώπιση των pc gamers από τα κεφάλια της Activision/IW.

Δε συνεχίζω γιατί θα χαλαστώ πάλι και δε θέλω, θα μπορούσα να γράφω σελίδες για το θέμα.

Δημοσ.

Μολις το ειδα..... δεν ειχα ασχοληθει πολυ με το θεμα αλλα τωρα καταλαβα γιατι προκειται και γιατι εχετε αγανακτησει τοσο!Τι να πω ντροπη τους!

Δημοσ.
Δηλαδη κατα την γνωμη σας δεν αξιζει καθολου το multiplayer??

Αυτό που δεν αξίζει είναι η κοροιδία κ η αδιαφορία αυτών που στήριξαν κ γιγάντωσαν το cod.Σκέψου οτι παρ´ολο το χαμό που γίνεται για τη μη ύπαρξη dedicated servers η iw δεν έχει πάρει την παραμικρή θέση κ το μόνο που βρήκαν να πουν είναι οτι οι προπαραγγελίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Δημοσ.

Λετε να μας κανουν καμια εκπληξη και να βγαλουν κανα patch με υποστηριξη για dedicated servers ?Η μηπως να περιμενουμε το Cod 7 στο οποιο θα υπαρχει πλεον υποστηριξη για d server μιας και καταλαβαν τι μεγαλη μαμακια εκαναν.Μου θυμιζει τοτε που βγηκε το pro street και ολοι ξενερωσαν και μετα βγηκε αν θυμαμαι καλα το undercover κλασσικα με racing στους δρομους κτλ.Κατι τετοιο θα γινει και με το cod 7 (υγεια να χουμε μεχρι του χρονου)

Δημοσ.

Ρε παίδες...Πριν κανα 2ωρο αγόρασα (ναι ναι το αγόρασα...) το παιχνίδι από τα Μετρόπολις...Έρχομαι σπίτι καμαρωτός καμαρωτός, ενημερώνω τους φίλους μέσω facebook ότι θα εξαφανιστώ για κανά μήνα,διότι με καλεί το καθήκον :P και βάζω το 1ο dvdάκι μέσα για να το κάνω install..

Και τώρα αρχίζουν τα ωραία...Αφού με σύνδεσε αυτόματα στο steam μου ζήτησε το key code,του το δίνω και αρχίζει και φορτώνει...

Με το που τελειώνει η εγκατάσταση λοιπόν,εμφανίζει τα εικονίδια για single και multiplayer,μου περνάει το παιχνίδι στα installed του steam και εγώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος κλικάρω να κάνει launch το single...

Αντί να παίξω όμως μου πετάει ένα παραθυράκι που λέει "preparing to launch CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2"...Και αρχίζει και φορτώνει (βασικά update λέει ότι κάνει) απο το steam κάτι...Αυτό το κάτι κατεβαίνει εδώ και 1 ώρα με 219KB/s και βρίσκεται μόλις στο 10%!!!!!:mad:

Κάνει install το παιχνίδι μέσω steam???Κι αν ναι...Για ποιο λόγο έχει 2 dvd το κουτί??

Δημοσ.

Κάνει install το παιχνίδι μέσω steam???Κι αν ναι...Για ποιο λόγο έχει 2 dvd το κουτί??

Είσαι από τους πρώτους, όποτε εσύ θα μας πεις τι παίζει!

Εγώ χαριτολογώντας να σου πω ότι το δεύτερο dvd παίζει να είναι καμιά ταινιούλα για να περάσει το δίωρο ευχάριστα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...