stefa_1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη,μου εξηγεις καλυτερα ? Τι σχεση εχει ο uwe boll με τους dedicated server ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 απλά έβαλα ένα άλλο petition που έχουμε υπογράψει σχεδόν 350.000 άτομα για να σταματήσει να βγάζει ταινίες ο Uwe Boll δεν είναι τα petition που θα αλλάξουν γνώμη στην Activision αλλά οι πωλήσεις...
stefa_1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χαιρω πολυ το καταλαβα αυτο.Οι πωλησεις θα πανε κατα διαολου.Ποιοι ειναι αυτοι που παιζουν single player ? Το petition για το cod μας ενδιαφερει.Οχι οτι δεν ξερει οτι εκανε χαζομαρες η IW,αλλα φαινεται οτι το μελλον του gaming ειναι το xbox live.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χαιρω πολυ το καταλαβα αυτο.Οι πωλησεις θα πανε κατα διαολου.Ποιοι ειναι αυτοι που παιζουν single player ?Το petition για το cod μας ενδιαφερει.Οχι οτι δεν ξερει οτι εκανε χαζομαρες η IW,αλλα φαινεται οτι το μελλον του gaming ειναι το xbox live. Αν το μελλον του gaming ειναι fps+rpg's σε xbox live σε 47αρες οθονες με gamepad τοτε χαιρομαι που δεν θα ειμαι μερος αυτου του 'καταπληκτικου' μελλοντος.
stefa_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Aχαχαχαχα ειδικα το gamepad ειναι ο διαδοχος του ποντικιου!Εχει καλυτερη ακριβεια και απο το ποντικι.Για το κλασσικο παιχνιδακι φιδακι,δε λεω,ειναι πολυ καλο αχαχαχαχα
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αν το μελλον του gaming ειναι fps+rpg's σε xbox live σε 47αρες οθονες με gamepad τοτε χαιρομαι που δεν θα ειμαι μερος αυτου του 'καταπληκτικου' μελλοντος. Totally agreed !!! Name Gaming Name 192132. Terpandros Vasileios Patselis xtrmsnpr υπέγραψα και του Dr. Uwe Boll
jakegate7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 από ότι βλέπω δηλαδή θα συνεχίσουμε να παίζουμε cod4. με το 6 ήλπιζα σε μια δυο μέρες χωρίς cheaters (δε θα προλάβαιναν να το κατεβάσουν). κάτι άσχετο είχα ακούσει ότι σε γνωστή αλυσίδα net cafe έλεγαν στους πελάτες: "από εδώ μπαίνετε στο cod, και από εδώ βάζετε τα cheat!" ισχύει κάτι τέτοιο?
stefa_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Διαβασα στο internet οτι θα μπορεις να παιζεις κανονικα online παιχνιδια,μεσω dedicated server αλλα μονο με official servers τους οποιος δεν τους επιλεγεις εσυ ή κατι τετοιο (custom matches).Τυφλη επιλογη δηλαδη.Ισχυει αυτο ?Δεν με ενδιαφερει να επιλεγω servers,τουλαχιστο να μπορω να παιζω TDM οπως επαιζα και με το 4...
john2gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν ισχύει αυτό sfera_1. Πρώτα έσκασαν την βόμβα ότι δεν θα υπάρχουν dedicated servers αλλά έλεγαν ότι μέσω του IW.net θα υπάρχουν dedicated για τα public matches. Τελικά όμως, αποκαλύφθηκε ότι το IW.net θα είναι μονάχα για matchmaking και δεν θα υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ dedicated servers
deker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, μόνο σε εμένα έχει συμβεί το παρακάτω κουλό; Πάω να το εγκαταστήσω σήμερα που όπως άκουσα είναι η release date και μου γράφει το εξής όταν βάζω το κλειδί: "Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchace has been cancelled". Τί διάολο σημαίνει πάλι αυτό; Τι στον π....ο πρέπει να κάνει κανείς για να εγκαταστήσει αυτό το σκ...παίχνιδο; Είναι πρόβλημα του κλειδιού μου, είναι πρόβλημα του cd, είναι πρόβλημα του steam; Τις προάλλες μου έβγαζε invalid key, τώρα αυτό. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Whiteyez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το steam θα ανοίξει στης 12 του μήνα, τότε θα μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση. Available: 12 November 2009This game will unlock in approximately 2 days and 5 hours http://store.steampowered.com/app/10180/
chill Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ξέχασα να ακυρώσω την προπαραγγελία μου και τελικά σήμερα βλέπω στα mails μου πως στάλθηκε
stefa_1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν ισχύει αυτό sfera_1. Πρώτα έσκασαν την βόμβα ότι δεν θα υπάρχουν dedicated servers αλλά έλεγαν ότι μέσω του IW.net θα υπάρχουν dedicated για τα public matches. Τελικά όμως, αποκαλύφθηκε ότι το IW.net θα είναι μονάχα για matchmaking και δεν θα υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ dedicated servers Ευγε.Δεν αξιζει ουτε καν να το κατεβασω. Btw stefa ειναι kai oxi sfera Σε ολα τα forum με μπερδευουν
Hom3sick Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα πάντως είδα 2 τύπους στο steam να το παίζουν κανονικά το παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά Αυστραλοί και οι 2. Έχει ανοίξει ήδη γι'αυτούς μήπως; (μιας και στην Αυστραλία είναι 10/11 ξημερώματα) Αν είναι έτσι όσοι έχετε το game και έχετε τα γνωστά προβλήματα με τα keys, για δοκιμάστε απο τις 00:00 και μετά μπας και... Το steam θα ανοίξει στης 12 του μήνα, τότε θα μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση. Νομίζω πως για όσους θέλουν να το αγοράσουν μέσω steam ισχύει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα