Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις προσπάθησα να κάνω install γνήσια κόπια, το install ξεκινάει μέσω steam αλλά εμφανίζει ένδειξη "invalid cd-key". Να υποθέσω ότι αυτό συμβάινει λόγω του ότι η επίσημη κυκλοφορία που αναφέρει στο steam είναι 12/11/2009?

***fuck steam***

Τέλεια, απέκτησα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...έχει βρεθεί κάποια λύση μέχρι τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τέλεια, απέκτησα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...έχει βρεθεί κάποια λύση μέχρι τώρα;

Έχω επικοινωνήσει με τη Steam... μόλις μου απαντήσουν θα ενημερώσω. (αν και το πιθανότερο είναι να εμφανίζει invalid cd-key ενώ στην πραγματικότητα είναι το Zero-Day Piracy Prevention, οπότε καλή επόμενη Παρασκευή.)

Επεξ/σία από kostool13
Δημοσ.

Εγω παλι ρε παιδια, να πω την αληθεια, τα βρισκω ολα αυτα μια χαρα..

Εχω σιχαθει να βλεπω τσιτερ μεσα στους σερβερ, να πυροβολουνε μεσα απο τοιχους με τα wallhack!!

Επισης, εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο στο θεμα με τους μοντ σερβερ.. εγω που θελω πραγματικα να παιζω, θελω να παιζω με τους ιδιους κανονες παντα, οχι στην μια να πυροβολω και να μην κανει τπτ και στον αλλο σερβερ να ειναι τελειος διαφορετικα, γιατι καποιοι εξυπνακιδες εχουν πειραξει τις ρυθμισεις του σερβερ..

Οπως βλεπετε, τουλαχιστον με αυτα που λενε, μια χαρα μπορεις και να εχεις κλαν, και να κανεις ρεκρουιτ και οτι θελεις... τουλαχιστον θα ησυχασουμε απο τους τσιτερς...

Δημοσ.

Εχω σιχαθει να βλεπω τσιτερ μεσα στους σερβερ, να πυροβολουνε μεσα απο τοιχους με τα wallhack!!

Επισης, εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο στο θεμα με τους μοντ σερβερ.. εγω που θελω πραγματικα να παιζω, θελω να παιζω με τους ιδιους κανονες παντα, οχι στην μια να πυροβολω και να μην κανει τπτ και στον αλλο σερβερ να ειναι τελειος διαφορετικα, γιατι καποιοι εξυπνακιδες εχουν πειραξει τις ρυθμισεις του σερβερ..

Οπως βλεπετε, τουλαχιστον με αυτα που λενε, μια χαρα μπορεις και να εχεις κλαν, και να κανεις ρεκρουιτ και οτι θελεις... τουλαχιστον θα ησυχασουμε απο τους τσιτερς...

sorry κι'ολας αλλα για "noobs" σαν εσενα το εκαναν αυτο. αυτους που τους λες cheaters ειτε 1) δεν ειναι, απλα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο εσενα παιζουν με ηχεια και μυαλο 2) παιζεις σε cracked (δεν νομιζω). ουτε και εχεις ιδεα απο competitive, γι'αυτο δεν καταλαβαινεις πραγματικα. επισης, αν ησουν ενας ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος θα εβαζες filters>mods>off και θα τελειωνες.

p.s. δοκιμασε λιγο promod σε ελληνικους σερβερς.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω δει cheater αλλα με aimbot (cracked).Mεσα απο τοιχους πυροβολαει ο καθενας,αναλογα και με το οπλο.Δεν ειναι cheat.

Επισης ειχα ρωτησει και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση.Στο νεο COD MW2,θα μπορεις να παιζεις μονο σε Steam σερβερς ?Τουλαχιστο να ξερω να σταξω τα λεφτα για το ρημαδι...?Η εγω θα φτιαχνω server και θα μπαινει οποιος θελει ?

Δημοσ.
To ξερω οτι θα πεσετε να με φατε. Απλα θα πω την γνωμη μου. Προσωπικα θεωρω καλυτερη την κινηση αυτη γιατι ετσι δεν θα περιοριστουν/αποκλειστουν τα φαινομενα των cheat? Εχω βαρεθει να ψαχνω καποιον σερβερ που δεν θα ειναι μεσα 2-3 μ@λ@κες οι οποιοι θα γ@μανε το παιχνιδι.

Οσο για τα clan που λετε και τα custom maps και ρυθμισεις δεν με ενδιαφερουν (οπως και τους περισσοτερους νομιζω).

Το μονο που θελω ειναι μπαινω κανα 2ωρακι και να σφαζομαι με τους ΙΔΙΟΥΣ κανονες και ευκαιριες.

Τι λετε?

sorry κι'ολας αλλα για "noobs" σαν εσενα το εκαναν αυτο. αυτους που τους λες cheaters ειτε 1) δεν ειναι, απλα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο εσενα παιζουν με ηχεια και μυαλο 2) παιζεις σε cracked (δεν νομιζω). ουτε και εχεις ιδεα απο competitive, γι'αυτο δεν καταλαβαινεις πραγματικα. επισης, αν ησουν ενας ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος θα εβαζες filters>mods>off και θα τελειωνες.

p.s. δοκιμασε λιγο promod σε ελληνικους σερβερς.

χμμ ποσο ωραια τα λες ρε φιλε... νοομπ ε?? και εσυ που το παιζεις παιχτουρας στους ελληνικους σερβερ ε??

Παιζω κοντ απο το 1, στο 2 η συμμαχια μου (ευρωπαικη, ξερεις, οχι νοομποελληνικη) ηταν ν40 στο clanbase (αν ξερεις τι ειναι αυτο) και χωρις να εχουμε τακτικες, ετσι για την πλακα μας τους λιωναμε τους "νοομπακους" σαν εσενα.

Ηχεια λες ε?? καλυτερα απο τα dolby surround ακουστικα που εχω δεν νομιζω να υπαρχουν.. και μην πω για ποντικι και πληκτρολογιο, μην σε κομπλαρω δεν λεει..

οσο για το cracked σερβερ δεν το σχολιαζω, αστο καλυτερα.. επισης σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕ ΑΝΘΡΩΠΕ που μου ειπες το μοντ οφ.. πωπω με εσωσες. ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

Υ.Γ. αααααα και μην ξεχασω να αναφερω, ειμουν admin σε γερμανικους και ελβετικους σερβερ και πιστεψε με, ξερω να ξεχωριζω ενα τσιτερ απο ενα πολυ καλο παικτη... παρε λοιπον το κουβαδακι σου και παιξε σε κανα νοομποελληνικο σερβερ και ασε μας στην ησυχια μας...

Δημοσ.
Εγω παντως εχω δει cheater αλλα με aimbot (cracked).Mεσα απο τοιχους πυροβολαει ο καθενας,αναλογα και με το οπλο.Δεν ειναι cheat.

Επισης ειχα ρωτησει και πριν αλλα δεν πηρα απαντηση.Στο νεο COD MW2,θα μπορεις να παιζεις μονο σε Steam σερβερς ?Τουλαχιστο να ξερω να σταξω τα λεφτα για το ρημαδι...?Η εγω θα φτιαχνω server και θα μπαινει οποιος θελει ?

θα φτιάχνεις εσυ... δηλαδη τιγκα στο lag. επισης αμα το εχετε cracked δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να παραπωνιεστε.

Δημοσ.
θα φτιάχνεις εσυ... δηλαδη τιγκα στο lag. επισης αμα το εχετε cracked δεν εχετε κανενα απολυτως δικαιωμα να παραπωνιεστε.

Δεν παραπωνιεμαι.Απλα ρωταω,αμα το αγορασω θα μπορω να παιζω online σε steam servers οπως στο COD4 ?Θα μου φορτωνει δηλαδη λιστα με κανονικους servers ή με <<εικονικους server>>απο client παικτών?Η να ξεχασω το online gaming ?

Δηλαδη game servers αντι να φτιαξουν dedicated server δεν μπορουνε απλα να περασουνε το cod σε ενα server με πολυ γρηγορη συνδεση και ο server απλα να ειναι spectator και να συνδεονται ολοι πανω του ?

Ξερω,πολλα ρωταω αλλα ρε γμτ πως και πως περιμενα να βγει το νεο cod και πραγματικα ξενερωσα τελειως με αυτη την 100 % ηλιθιωδη κινηση:mad:

Δημοσ.

αμα επαιζες cb παλια και ανεφερεις αυτα που αναφερεις, μαλλον εχεις ξεπεσει πολυ. και οχι, δεν εννοω αυτους που εννοεις. ενας μονο αξιολογος (promod) ελληνικος σερβερ υπαρχει και γι'αυτο στον προτεινα, λογω χαμηλου ping. δεν ειμαι απο τους nooboελληνες που λες, εχω λιωσει σε pcw & cb's. οταν παιζεις clanbase = εισαι comp gamer δεν μπορω να καταλαβω ΚΑΝ τι εννοεις με αυτο. παντα θα υπαρχουν οι τυχερες στιγμες, ισως ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ cheater αλλα τιποτα παραπανω. μονο ενα εχω δει στα 2 χρονια cod4.

@stefa καπου ειχα διαβασει οτι δε γινεται, αλλα και παλι ειναι ανουσιο, θα πρεπει να εχουν ξεχωριστα cd keys για καθε σερβερ, και hardware θα πρεπει να ειναι τελευταιο... οποτε ναι ειναι fail game απο πλευρα ποιοτητας της εμπειριας λογω της απουσιας dedicated servers.

ε και οι απαντησεις του αλλου ειναι ελλεεινες ομως, λες και μιλαει σε παιδια, 100 ping τελειο.

Δημοσ.

Για τους cheaters μένει να αποδειχτεί αν το IWnet θα είναι ικανό να τους ελέγξει, αλλά χωρίς lean, με 9v9 μαξ κλπ κλπ... μπααα. Όσο καλή θέληση και να είχα και πάλι δεν.... Για να μην πούμε για την τραγική αντιμετώπιση που έχει τόσο καιρό η έκδοση pc.

Fail και πάλι fail

Δημοσ.
Για τους cheaters μένει να αποδειχτεί αν το IWnet θα είναι ικανό να τους ελέγξει, αλλά χωρίς lean, με 9v9 μαξ κλπ κλπ... μπααα. Όσο καλή θέληση και να είχα και πάλι δεν.... Για να μην πούμε για την τραγική αντιμετώπιση που έχει τόσο καιρό η έκδοση pc.

Fail και πάλι fail

ναι, για το lean ξενερωσα και εγω, μεγαλη βλακεια, ελπιζω σε κανα update να το βαλουν.. οσο για το 9vs9 να πω την αληθεια δεν με χαλαει... σαν φαν του sd οσο περισσοτεροι τοσο χειροτερα, το παιχνιδι απλα γινεται tdm χωρις τακτικες χωρις τπτ, μπαχαλο..

Επισης για το IWnet, οτι και να ειναι, τοσο χαλια οσο το pb δεν νομιζω να ειναι, αρα βελτιωση θα δουμε σιγουρα.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...