Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι είναι το lean :rolleyes:?

lean ειναι το να γερνεις δεξια ή αριστερα..

δεν εχει mod tools (προφανως θα πρεπει να πληρωσεις για καινουργιους maps, dlc.. etc)

καθαρο console port οποιος το αγορασει πολυ μα πολυ προβατο

βγηκαν καινουργια Requirements :

minimum : ps3

recommended: xbox 360 jk :eek:

Δημοσ.

Βασικα οι ακυρωσεις pre-order απο εξοργισμενους χρηστες pc εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο.Κανενας να μην αγορασει το παιχνιδι.Αν νομιζουν οτι θα συνεχισουν να μας κοροιδευουν ειναι γελασμενοι.Ουτε lean, oυτε dedicated servers, ουτε tools, ενα σκασμο λεφτα..Να μην ξαναβγαλουν CoD για pc.Exει και αλλου πορτοκαλιες.Ας παιζουν στις κονσολες fps με gamepad και να γελαει και ο καθε πικραμενος μαζι τους.

Δημοσ.

Δυστυχώς το είχα προπαραγγείλει και δεν πρόλαβα να ακυρώσω την παραγγελία. Χθες ειδοποιήθηκα ότι αποστάλει. Πραγματική απογοήτευση - έπρεπε να γράφει στο εξώφυλλο noobs-only. Δε νομίζω να το κάνω install, μάλλον θα το δώσω κατευθείαν σε κανά 12-14χρονο που έχει καιρό για να νομίζει ότι παίζει ένα game ή ίσως παίξω μόνο το single με βαριά καρδιά.

Τα ερωτήματα που γεννιόνται εδώ όμως και είναι πολύ σημαντικά είναι αν το σοβαρό-ανταγωνιστικό pc gaming πεθαίνει και τα πάντα κονσολοποιούνται... Ίσως πρέπει να ανοίξουμε ένα thread για να συζητηθεί το θέμα.

Exει και αλλου πορτοκαλιες.

Πού είναι αυτές? Ποιο fps ανταγωνιστικό με μεγάλο community μας έμεινε πλέον ? fast paced fps (quake unreal) τέλος. cod τέλος. Τι έμεινε ?

Δημοσ.

Μόλις προσπάθησα να κάνω install γνήσια κόπια, το install ξεκινάει μέσω steam αλλά εμφανίζει ένδειξη "invalid cd-key". Να υποθέσω ότι αυτό συμβάινει λόγω του ότι η επίσημη κυκλοφορία που αναφέρει στο steam είναι 12/11/2009?

***fuck steam***

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη παιδια δεν καταλαβα.Εγω ειμαι φανατικος του Cod4MW Online.Στο νεο MWF2 δεν θα μπορω να παιζω online ?Τοσο καιρο τζαμπα χαιρομουνα?Για διαφωτιστε με...

Επειδη εψαξα το θεμα,απ οτι καταλαβα δεν θα υπαρχουν cracked server ή γενικοτερα servers εκτος steam,ετσι ειναι ?

Επεξ/σία από stefa_1
Δημοσ.

Ενδιαφέροντα τα βιντεάκια... για το console games section. Αλήθεια γιατί δε δείχνουν τίποτα από pc gameplay? Όχι ότι με ενδιαφέρει πλέον

Δημοσ.

Μας το κρατάνε για έκπληξη φένεται. :-D Πάντως ακόμα και με όλες τις μαμακίες που έχει κάνει η Infinity Ward για το PC το περιμένω σαν τρελός! Το παιχνίδι τσακίζει!

Δημοσ.
Δυστυχώς το είχα προπαραγγείλει και δεν πρόλαβα να ακυρώσω την παραγγελία. Χθες ειδοποιήθηκα ότι αποστάλει. Πραγματική απογοήτευση - έπρεπε να γράφει στο εξώφυλλο noobs-only. Δε νομίζω να το κάνω install, μάλλον θα το δώσω κατευθείαν σε κανά 12-14χρονο που έχει καιρό για να νομίζει ότι παίζει ένα game ή ίσως παίξω μόνο το single με βαριά καρδιά.

Τα ερωτήματα που γεννιόνται εδώ όμως και είναι πολύ σημαντικά είναι αν το σοβαρό-ανταγωνιστικό pc gaming πεθαίνει και τα πάντα κονσολοποιούνται... Ίσως πρέπει να ανοίξουμε ένα thread για να συζητηθεί το θέμα.

Πού είναι αυτές? Ποιο fps ανταγωνιστικό με μεγάλο community μας έμεινε πλέον ? fast paced fps (quake unreal) τέλος. cod τέλος. Τι έμεινε ?

Τι το θες το μεγαλο community?Για να μπαινουν ολα τα πιτσιρικια να σου σπανε τα νευρα?Βαλε Crysis,Stalker,Team Fortress.Kαι αφου οι τραγικοι developers του CoD γουσταρουν να ασχοληθουν τα 12χρονα με το παιχνιδι τους στην κονσολα ας το κανουν.Θα τριβουν τα χερια τους παλι στην Valve.Κανενα pc gaming δεν πεθαινει.Η bioware π.χ ποτε δεν θα αφησει την στρατια των pc frg fans.

Δημοσ.
Exει και αλλου πορτοκαλιες.

Bad Company 2

Open PC Beta το Δεκέμβρη, release 5 Μαρτίου. Και άσ'τους στην IW να κουρεύονται! :P

Δημοσ.

Το εγκαθιστώ αυτή τη στιγμή...το βραδάκι που θα έχω τερματίσει το sp, θα σας πω εντυπώσεις για το mp!!! :lol:

Δημοσ.
Ποιος περιμενει μεχρι τον Μαρτιο...

4 μήνες είναι, 2 για την beta. Τι να κάνουμε, υπομονή! Φάγαμε που φάγαμε την ξένερα με το mw2, μην είμαστε "άντρα θέλω τώρα τον εθέλω" :-D. Ας είναι μόνο αντάξιο του ονόματος BF, και η αναμονή χαλάλι... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...