Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κρίνω απο τα σχόλια των παιδιών που το παίζουν ήδη στο 360 μάλλον μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα fps EVER. Πολύ καλύτερο ακόμα και απο το cod4 απο ότι λένε.

Απο τις λίγες φορές που θα πάρω αυθεντικό τίτλο και για pc αλλα και για 360.

Δημοσ.

οντως αν το multiplayer ειναι εξισου καλο με το πρωτο λεει για αυθεντικο ...το λεει καποιος που εχει αγορασει αυθεντικα που μετριουνται στην παλαμη ..

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή το thread μεταφέρθηκε στο console games χώρις κανένα λόγο, ανοίγω και πάλι θέμα για το Modern Warfare 2 στα PC μας.

Eπίσης, όπως φένεται η τιμή στα PC's δεν θα έχει καμία σχέση με τα 60 ευρώ που αρχικά ειπωθηκαν από κάποια μέλη του forum. για ρίξτε μια ματιά εδώ

Και το νέο launch trailer

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS6kQ&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS6kQ&feature=player_embedded[/ame]

Δημοσ.

Το 90% των ατόμων που θα το πάρουν ενδιαφέρονται για το multi, οπότε μικρό το κακό. Αρκει βέβαια το iwnet να μην είναι κανένα epic fail...

Δημοσ.

Απο την αλλη, εμένα που δεν παίζω παιχνίδια στο internt, με ενδιαφέρει το single.

Και εχω να σχολιάσω:

Γ@ΜΩ το κέρατό μου!

Δημοσ.

Το SP δεν το έχω παίξει σε κανένα της σειράς, μόνο ΜΡ με ενδιαφέρει σε τέτοιο παιχνίδι και έτσι όπως το έκαναν να το χαίρονται. Thanks but no thanks

Δημοσ.

Τι είναι το lean :rolleyes:?

Ούτε εμένα με νοιάζει το multi για την ώρα. Στις 17 έρχεται το L4D2 so για fps pew pew θα μείνω στα zombies <3 μου.

Αν πια αποδειχτεί τόσο εξαιρετικό το multi, και χωρίς ping στα ύψη ίσως να αναθεωρήσω.

activisionlol.png

Το κακό είναι ότι η activision κάνει σιγά σιγά και την blizz σαν τα μούτρα της :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...