kapezanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 στα στεκια κυκλοφορει για xbox360 ...αντε να δουμε ποτε για pc 10 Νοεμβρη νομιζω ειναι το pc...
loukas77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 10 Νοεμβρη νομιζω ειναι το pc... Άλλα στέκια εννοούσε Τα "online" στέκια...........
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν κρίνω απο τα σχόλια των παιδιών που το παίζουν ήδη στο 360 μάλλον μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα fps EVER. Πολύ καλύτερο ακόμα και απο το cod4 απο ότι λένε. Απο τις λίγες φορές που θα πάρω αυθεντικό τίτλο και για pc αλλα και για 360.
onty Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 +1 ...το εχω προ-παραγγειλει ηδη απο e-shop...Ελπιζω ως τοτε να παρω και μια καλη gpu..
mandipl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 οντως αν το multiplayer ειναι εξισου καλο με το πρωτο λεει για αυθεντικο ...το λεει καποιος που εχει αγορασει αυθεντικα που μετριουνται στην παλαμη ..
Hom3sick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν, επειδή το thread μεταφέρθηκε στο console games χώρις κανένα λόγο, ανοίγω και πάλι θέμα για το Modern Warfare 2 στα PC μας. Eπίσης, όπως φένεται η τιμή στα PC's δεν θα έχει καμία σχέση με τα 60 ευρώ που αρχικά ειπωθηκαν από κάποια μέλη του forum. για ρίξτε μια ματιά εδώ Και το νέο launch trailer [ame=http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS6kQ&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=429l13dS6kQ&feature=player_embedded[/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αισχρά μικρό πάλι το single player από ότι άκουσα
Hom3sick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το 90% των ατόμων που θα το πάρουν ενδιαφέρονται για το multi, οπότε μικρό το κακό. Αρκει βέβαια το iwnet να μην είναι κανένα epic fail...
ksaplostra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αισχρά μικρό πάλι το single player από ότι άκουσα Αν ειναι σαν του 1 ενταξει δεν πειράζει,να δουμε και το mp πως θα ειναι..
mandipl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αν εχει καλο multi δεν με νοιαζει και αν δεν εχει καθολου single
manifest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 αν εχει καλο multi δεν με νοιαζει και αν δεν εχει καθολου single δεν εχει dedicated servers οποτε >200 ping have fun with your console port (no lean etc) do what you want cause a pirate is free http://i43.photobucket.com/albums/e366/Ambix/1151543979.swf
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Απο την αλλη, εμένα που δεν παίζω παιχνίδια στο internt, με ενδιαφέρει το single. Και εχω να σχολιάσω: Γ@ΜΩ το κέρατό μου!
FocusX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το SP δεν το έχω παίξει σε κανένα της σειράς, μόνο ΜΡ με ενδιαφέρει σε τέτοιο παιχνίδι και έτσι όπως το έκαναν να το χαίρονται. Thanks but no thanks
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τι είναι το lean ? Ούτε εμένα με νοιάζει το multi για την ώρα. Στις 17 έρχεται το L4D2 so για fps pew pew θα μείνω στα zombies <3 μου. Αν πια αποδειχτεί τόσο εξαιρετικό το multi, και χωρίς ping στα ύψη ίσως να αναθεωρήσω. Το κακό είναι ότι η activision κάνει σιγά σιγά και την blizz σαν τα μούτρα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα