{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλά μην το πάμε τόσο μακρυά πια ακόμα μια χαρά παλεύετε το pc gaming, και ευτυχώς το multi δεν μου είπε ποτε τίποτα, το single από την άλλη όμως
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλά μην το πάμε τόσο μακρυά πια ακόμα μια χαρά παλεύετε το pc gaming, και ευτυχώς το multi δεν μου είπε ποτε τίποτα, το single από την άλλη όμως Δεν αντιλέγω ρε πατριώτη, άλλα το cod4 το παίζω ακόμη για το MP, όχι το SP (αν και το τερμάτισα 2-3 φορές)...
linuxovios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλό το SP, αλλά για λίγες ώρες και καθόλου ανταγωνιστικό. Το MP δίνεις βάθος χρόνου σε ένα παιχνίδι και το κάνει ανταγωνιστικό (για όσους ενδιαφέρονται). mp owns everything imo
liakjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 To ξερω οτι θα πεσετε να με φατε. Απλα θα πω την γνωμη μου. Προσωπικα θεωρω καλυτερη την κινηση αυτη γιατι ετσι δεν θα περιοριστουν/αποκλειστουν τα φαινομενα των cheat? Εχω βαρεθει να ψαχνω καποιον σερβερ που δεν θα ειναι μεσα 2-3 μ@λ@κες οι οποιοι θα γ@μανε το παιχνιδι. Οσο για τα clan που λετε και τα custom maps και ρυθμισεις δεν με ενδιαφερουν (οπως και τους περισσοτερους νομιζω). Το μονο που θελω ειναι μπαινω κανα 2ωρακι και να σφαζομαι με τους ΙΔΙΟΥΣ κανονες και ευκαιριες. Τι λετε?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Και πως θα αποτραπούν τα cheats δηλαδή;
liakjim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Και πως θα αποτραπούν τα cheats δηλαδή; Μα αν καταλαβα καλα αν οι server ειναι υπο την αιγιδα της Infinity Ward πως θα υπαρχουν πλεον αυτα? (εννοω τα ελλεινα βρ@μοcheatακια) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2009 από liakjim
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν υπάρχουν admins να επιβλέπουν τον server, και κάτω από την αιγίδα του Αργυροχοίδη να είναι..
Vaggos1990 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Liakjim όπως είπε και ο bass αν δεν υπάρχουν αντμινς σε ένα σέρβερ θα αυτομπανάρονται οι cheaters πιστεύεις?Θα τους πετάει με την μία το VAC?Με το προηγούμενο σύστημα υπήρχε στην πλειοψηφία των σερβερς ότι ώρα και να έμπαινες κάποιος αντμιν που ήταν σε θέση να διορθώσει άμεσα τα πράγματα.Είναι γελοίες οι δικαιολογίες που προβάλλει η IW για την μ@λ@κί@ που έφτιαξε.Λες και με το προηγούμενο σύστημα είχαν εκφράσει πολλοί τις διαφωνίες τους.Απλά θέλει να τα αρπάξει.Cheaters τόσα χρόνια που παίζω COD από το 1 μέχρι το WAW έχω δει ελάχιστους σε PB servers.Αν μπείτε στο φορουμ της IW θα διαπιστώσετε ότι γίνεται χαμός από χρήστες που διαφωνούν με το IW.NET.Σκόπευα να αγοράσω το παιχνίδι original όπως έχω κάνει και με τα υπόλοιπα της σειράς αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν το βλέπω.
linuxovios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 To ξερω οτι θα πεσετε να με φατε. Απλα θα πω την γνωμη μου. Προσωπικα θεωρω καλυτερη την κινηση αυτη γιατι ετσι δεν θα περιοριστουν/αποκλειστουν τα φαινομενα των cheat? Εχω βαρεθει να ψαχνω καποιον σερβερ που δεν θα ειναι μεσα 2-3 μ@λ@κες οι οποιοι θα γ@μανε το παιχνιδι. irrelevant. Και εγώ έχω βαρεθεί να ψάχνω server που όλοι οι noobs δε θα κατηγορούν κάποιον pro παίκτη ότι είναι cheater... Οι μαλάκες που γ@μάνε το παιχνίδι όπως λες είναι συγκριτικά ελάχιστοι σε σχέση με τις κατηγορίες που βλέπεις να πέφτουν στο in game chat
kostacurtas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Third person shooter mode in Modern Warfare 2, says leaked screen Well, hello! What do we have here? Oh look, it’s a third person view in Modern Warfare 2. According to Kombo, someone got managed to get hold of an early copy of the game for the PS3. He managed to take a pic which shows modes in the multiplayer called “cage match 3rd person” and “3rd person team deathmatch”. The screen is in French by the looks of it, but the Infinity Ward forums managed to translate it pretty quickly, according to the site. Find more through the link. The game is out two weeks tomorrow for the PS3, 360 and PC.
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μα αν καταλαβα καλα αν οι server ειναι υπο την αιγιδα της Infinity Ward πως θα υπαρχουν πλεον αυτα? (εννοω τα ελλεινα βρ@μοcheatακια) Όπως υπάρχουν και στα Battlefield . Όπως είπανε οι προλαλήσαντες, no admins = cheaters' paradise. Μόνο όταν υπάρχει ο "νοικοκύρης" στο σπίτι υπάρχει τάξη, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το χάος. Τέσπα παίδες, cod4 μέχρι το bad company 2.-
The_Sheep Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ο τυπος κανει παλι "προβολη " τωρα...αλλα το εκλεισα γιατι δειχνει single και μου το χαλασε ηδη.... παντως για οποιον θελει http://fr.justin.tv/koula60 τωρα
kostacurtas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Infinity Ward confirms third-person mode for Modern Warfare 2 Speaking with Kotaku, Infinity Ward’s Robert Bowling became the first person to confirm the inclusion of a third-person mode in Modern Warfare 2. “3rd Person is a new playlist mode in Multiplayer,” he said. “So you can play your favorite playlists [or] game types, like Team Deathmatch just standard, or in Hardcore mode ([with] limited HUD and increased bullet damage) or in the new 3rd Person mode, which means you and everyone in the game is in 3rd person.” “When you’re in a 3rd Person playlist you can’t toggle in and out, you’re always in 3rd person,” he says, adding “You can’t toggle 3rd person view on or off in a standard game type either, people in 3rd person can’t play with people in 1st person, they’re entirely different game modes. This is just another way to play the game.”
wgibson Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 http://www.penny-arcade.com/comic/2009/10/23/ δεν εχω να πω κατι αλλο...
pc_admin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 στα στεκια κυκλοφορει για xbox360 ...αντε να δουμε ποτε για pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα